Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر، با اشاره به تولید و فروش سیگار در داخل کشور از سوی ۲ شرکت خارجی چند ملیتی JTI و BAT با ماهیت انگلیسی- آمریکایی و ژاپنی گفت: اینکه دو شرکت خارجی چند ملیتی ۷۵ درصد سهم بازار فروش سیگار را در اختیار گرفته اما مالیات مناسب نمی‌دهند واقعاً تعجب برانگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متأسفانه سهم فروش سیگار شرکت دخانیات ایران که در گذشته ۸۰ درصد بازار مصرف داخل بوده امروز به حدود ۱۰ درصد بازار رسیده است، افزود: بر اساس اطلاعات رسیده به ما نمایندگان در دولت گذشته، شخص رئیس جمهور، خط پرایمری توتون شرکت آمریکایی- ژاپنی را افتتاح می‌کند و به این شرکت‌ها در بحرانی‌ترین شرایط ارزی کشور، ارز دولتی اختصاص داده است و این وادادگی که در دولت گذشته وجود داشته است، می‌بایست خیلی فوری اصلاح و به نفع تولید داخلی و ملی تغییر یابد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه واردات بی رویه و جولان این شرکت‌های خارجی چند ملیتی باعث شده تا سطح زیر کشت توتون در داخل کشور از ۹ هزار هکتار به هزار هکتار کاهش یافته، گفت: سوال ما از مسئولان امر این است که چه کسانی به معیشت و اقتصاد کشاورزان آسیب زدند؟

نیک‌بین با بیان اینکه منافع واردات توتون به جیب چه کسانی رفته است، افزود: چرا وقتی در داخل کشور امکان تولید توتون و تنباکو وجود دارد و حتی صادر هم می‌شود، باید واردات صورت گیرد و این یعنی ضربه به کشاورز و اقتصاد داخلی.

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌های خارجی چند ملیتی تولید کننده سیگار باید متناسب با درآمد مالیات پرداخت کنند، گفت: باید بر نحوه تولید و توزیع سیگار آنها نظارت جدی از سوی مجلس و دستگاه‌های نظارتی صورت گیرد تا برای سلامت مردم ضررهای زیادی نداشته باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چرا این شرکت‌های خارجی چند ملیتی به رغم سودهای زیاد، مالیات مناسب پرداخت نمی‌کنند، گفت: متأسفانه صاحبان زر و زور مانع جدی تصویب قوانین لازم برای الزام این شرکت‌ها به پرداخت مالیات هستند.

نیک‌بین گفت: تعجب برانگیز است که همه شرکت‌های خارجی مشمول تحریم‌های غرب علیه ایران شدند اما این ۲ شرکت خارجی چند ملیتی که محصولات آنها به ضرر ملت ایران است، مشمول تحریم نشدند.

وی تصریح کرد: علیرغم آنکه تبلیغ محصولات دخانی طبق قانون ممنوع می‌باشد ولی متأسفانه استندهای محصولات دخانی شرکت‌های خارجی در سوپرمارکت‌ها وجود دارد که این خلاف مقررات است و باید دستگاه‌های نظارتی و سازمان تعزیرات با این رویه برخورد قانونی کنند.

کد خبر 5551820 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: سیگار شرکت دخانیات ایران مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صحن مجلس دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی محمد مخبر مجلس شورای اسلامی پیام تسلیت حسین امیرعبداللهیان محمد باقر قالیباف عادل آذر مجمع تشخیص مصلحت نظام محرم 1401 رژیم صهیونیستی حبیب الله صادقی تذکر شفاهی نمایندگان خارجی چند ملیتی شرکت های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • کشف ۷۶۰ پاکت سیگار خارجی قاچاق در لردگان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور