Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@22:44:56 GMT

جزئیات فعالیت شورای عالی فناوری سلامت اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۱۲۱۲

جزئیات فعالیت شورای عالی فناوری سلامت اعلام شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات فعالیت در شورای عالی فناوری سلامت گفت: این شورا متشکل از روسای کمیته‌های تخصصی است و طی چند ماه اخیر تشکیل شده و با تمام قوا به تعیین اولویت‌های حوزه تخصصی خود پرداخته‌ است تا مسیر فناوری سلامت کشور بر مبنای آن تعیین و هدایت شود.

به گزارش ایسنا، دکتر یونس پناهی با بیان این‌که شورای عالی فناوری سلامت عالی‌ترین جایگاه سیاست‌گذاری در حوزه فناوری سلامت است، گفت: ریاست شورای عالی سلامت را وزیر بهداشت بر عهده دارد و معاون تحقیقات و فناوری نیز نائب رئیس آن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او شورای معین شورای عالی فناوری سلامت را به عنوان یک شورای تصمیم‌ساز یاد کرد و گفت: شورای معین متشکل از روسای کمیته‌های تخصصی است که طی چند ماه اخیر تشکیل شده و با تمام قوا به تعیین اولویت‌های حوزه تخصصی خود پرداخته‌اند تا مسیر فناوری سلامت کشور بر مبنای آن تعیین و هدایت شود.

 پناهی تاکید کرد: در جلسات شورای معین تمامی مصوبات و تصمیمات شورای عالی فناوری سلامت ساخته و پرداخته می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با بیان این‌که سه روش برای طرح مسئله در شورای عالی فناوری در نظر گرفته شده است، گفت: مسیر نخست کمیته‌های تخصصی هستند که هر یک مدل‌هایی مشخصی برای شناسایی نیازها و چالش‌ها و همینطور نحوه حمایت از حوزه تخصصی خود دارند و مسائل مربوطه را می‌توانند پس از اجماع نظر به شورای معین اعلام کنند.

پناهی مسیر دوم را از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: به این منظور کارگروهی با ریاست جناب آقای دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شده است تا نیازهای دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق این کارگروه جمع‌آوری و منعکس شود. مسیر سوم نیز نیازهایی است که در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت جهت طرح در شورای عالی فناوری احصا می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت؛ پناهی با اشاره به اینکه کمیته‌های تخصصی از تمام ظرفیت موجود در کشور باید استفاده کنند، گفت: هر کمیته در حوزه تخصصی خود نیازهای کشور را رصد کند و متناسب با آن اگر نهاد، سازمان و شرکتی توانایی تولید آن را دارد بررسی و پیشنهاد دهد. شناسایی و بیان مشکل باید به همراه راهکار و راه حل آن ارائه شود و باید سیاست‌گذاری کلان کشور در حوزه فناوری سلامت شکل بگیرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی فناوری سلامت معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت شورای عالی فناوری سلامت معاون تحقیقات و فناوری کمیته های تخصصی حوزه تخصصی خود شورای معین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟