Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیر صعود نمایندگان قاره آسیا به جام جهانی ۲۰۲۶ فوتبال اعلام شد. در این دوره از مسابقات، آسیا ۸.۵ سهمیه دارد.

 جام جهانی ۲۰۲۶ قرار است با میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک و برای نخستین‌بار در تاریخ با حضور ۴۸ تیم برگزار شود. فدراسیون بین‌المللی فوتبال از مدت‌ها پیش سهمیه هر قاره را اعلام کرده بود که بر اساس آن قاره آسیا هشت سهمیه مستقیم و یک شانس هم برای حضور در مرحله پلی‌آف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز کنفدراسیون فوتبال آسیا روش دستیابی به این سهمیه‌ها و همچنین صعود به جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۲۷ را اعلام کرد.

دور اول مقدماتی: ابتدا ۲۲ تیم (تیم‌های ۲۶ تا ۴۷ قاره آسیا بر اساس رده‌بندی جهانی) طبق قرعه‌کشی به مصاف هم می‌روند و ۱۱ تیم برنده، راهی مرحله دوم مقدماتی خواهند شد.

دور دوم مقدماتی: ۳۶ تیم (۲۵ تیم نخست آسیا به همراه ۱۱ تیم برنده دور اول) به ۹ گروه چهار تیمی تقسیم می‌شوند و به‌صورت رفت و برگشت مقابل هم صف‌آرایی خواهند کرد. ۲ تیم برتر هر گروه که درمجموع ۱۸ تیم می‌شود به مرحله انتخابی جام جهانی صعود می‌کنند.

مرحله انتخابی جام جهانی: ۱۸ تیم حاضر در این مرحله که صعود خود را به جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ قطعی کرده‌اند، در سه گروه ۶ تیمی به‌صورت رفت و برگشت با هم بازی می‌کنند. ۲ تیم نخست هر گروه، مستقیم راهی جام جهانی می‌شود.

پلی‌آف: تیم‌های سوم و چهارم هر گروه در مرحله انتخابی به ۲ گروه سه تیمی تقسیم می‌شوند و دو تیم صدرنشین، به مسابقات جام جهانی صعود خواهند کرد. تیم‌های رده دوم از هر گروه در پلی‌آف به مصاف هم می‌روند تا نماینده آسیا در پلی‌آف بین قاره‌ای مشخص شود.

پلی‌آف جام ملت‌های آسیا: ۱۰ تیم شکست خورده در دور نخست مقدماتی (به‌جز تیم بازنده‌ای که بهترین رده را در میان تیم‌های آسیایی دارد)، به‌ صورت رفت و برگشت با هم بازی می‌کنند و پنج تیم برنده راهی مرحله نهایی دور انتخابی می‌شوند.

مرحله پایانی انتخابی جام ملت‌های آسیا: ۲۴ تیم شامل بهترین تیم آسیا که از صعود به مرحله دوم مقدماتی ناکام مانده، ۱۸ تیم سوم و چهارم از هر گروه دور دوم و پنج برنده مرحله پلی‌آف، در شش گروه چهار تیمی با هم رقابت می‌کنند که تنها تیم اول هر گروه به جام ملت‌های آسیا صعود می‌کند.

 

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جام ملت های آسیا جام جهانی پلی آف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم

دبیر  اجلاس گفت: فناوری‌های جدید و نوظهور استارتاپ‌ها و اقتصاد دانش بنیان، مشارکت اتاق‌های بازرگانی در تحقق اهداف توسعه پایدار، همکاری‌های گردشگری با هدف ایجاد آسیایی منسجم‌تر و توانمندتر، کشاورزی امنیت غذایی در آسیا از دیدگاه بخش خصوصی از موضوعات این نشست‌ها می‌باشد.

امیر کشانی افزود:کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بیش از ۳۵ درصد تولید ناخالص دنیا را به خود اختصاص دادند که با این نشست‌ها می‌توان ظرفیت شبکه سازی اقتصاد را بیش از پیش گسترش داد.

او  گفت: ۳۵ کشور آسیایی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا است که از سال پیش ریاست این مجمع به عهده ایران گذاشته شده است.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس از روز گذشته در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی
  • مرتضایی: تجربه بازی های تدارکاتی به تیم ملی افغانستان کمک کرد
  • واکنش AFC به صعود افغانستان به جام جهانی فوتسال
  • صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال با مربی ایرانی
  • سپاهان و تراکتور محکوم به پیروزی برابر استقلال و پرسپولیس
  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ اردیبهشت