Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به بارش باران و جاری شدن سیل و استقرار سامانه بارشی مونسون در استان گفت: در این راستا ۱۰۰ میلیارد ریال به حوزه کشاورزی استان خسارت وارد شد. - اخبار استانها -

شاپور رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به اینکه قبل از استقرار سامانه مونسون در استان بوشهر به بهره‌برداران دام، کشاورزی و شیلات اطلاع‌رسانی شده است اظهار داشت: به سبب شدت بارندگی‌ها برخی مزارع و باغات دچار آبگرفتگی شد که تیم‌های ارزیاب در کمترین زمان ممکن خسارات وارده را برآورد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیشترین خسارت در اراضی کشاورزی شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و دشتی رخ داد گفت: برآوردها نشان می‌دهد بارندگی‌های اخیر تاکنون بیش از 100 میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: در صورت تداوم شرایط فعلی و رطوبت بالا، احتمال افزایش خسارت به مزارع کشاورزی استان بوشهر بر اثر ترشیدگی محصول نخیلات تا یک‌ هزار میلیارد ریال وجود دارد.

رضایی اظهار امیدواری کرد با وجود خسارت وارد به بخش کشاورزی استان بوشهر، این بارندگی به عنوان یک آبیاری موثر در نخیلات سبب بهبود کیفیت و کمیت محصول خرما استان بوشهر شد.

وی بیان کرد: به دنبال هشدارهای هواشناسی در زمینه فعالیت سامانه بارشی مونسون، سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اقداماتی برای کاهش خسارات احتمالی این سامانه انجام داده است اطلاع‌رسانی گسترده، مشارکت در جلسات استانی و شهرستانی ستاد بحران و تجهیز و آماده‌سازی و تیم‌های ارزیابی خسارت از این جمله است.

بارندگی‌های اخیر مشکل در فرآیند تولید منطقه پارس جنوبی ایجاد نکرد

گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی حاکی است همزمان با هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش باران کمیته بحران این سازمان برای مقابله با این شرایط تشکیل جلسه داد و واحد‌های خدمات شهری، HSE، پشتیبانی و حراست سازمان منطقه ویژه پارس در حال آماده باش کامل قرار گرفت.

کنترل ترافیک آبگرفتگی محورهای مواصلاتی کنگان و عسلویه، اعزام ماشین‌آلات برای کمک به دهیاری‌های منطقه، انتقال سریع ماشین‌آلات به محل‌های حوادث و پوشش سریع توسط واحد خدمات شهری، اجرائیات، آتش‌نشانی و ایمنی و نجات سرنشینان خودروهای گرفتار در سیل از اهم خدمات صورت گرفته توسط نیروهای پشتیبانی و ایمنی منطقه ویژه پارس بود.

در این راستا با ایجاد 12 ایستگاه امدادرسانی و پایش 24 ساعته وضعیت تأسیسات آب، برق، معابر و کانال‌های منطقه پارس جنوبی در کمترین زمان ممکن به امدادرسانی و پشتیبانی از تأسیسات منطقه پرداخت.

بر اثر بارش‌های سیل‌آسا چندین نقطه از محورهای مواصلاتی و نقاط شهری کنگان، عسلویه و جم دچار ریزش کوه و آبگرفتگی شد که با حضور نیروهای خدمات شهری و ایمنی سازمان منطقه ویژه پارس تمامی این موارد رفع و در طول مدت بحران هیچ گونه خللی در فرآیند تولید در منطقه پارس جنوبی ایجاد نشد.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس کشاورزی استان بوشهر میلیارد ریال پارس جنوبی منطقه ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت