Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@03:24:41 GMT

دبیرکل جدید اوپک کیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۲۷۱۴

دبیرکل جدید اوپک کیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، هیثم الغیص، دبیرکل جدید اوپک کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد. پیش از وی محمد سانوسی بارکیندو این سمت را بر عهده داشت که چند هفته قبل درگذشت.

بر این اساس، هیثم الغیص ریاست جلسه کمیته فنی، کمیته وزیران نظارت و نشست وزیران اوپک پلاس را در دوم تا سوم آگوست (۱۲ و ۱۳ مردادماه) بر عهده خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست‌های برنامه ریزی شده دوم و آگوست (سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری) در قالب اوپک پلاس، نخستین فعالیت‌های هیثم الغیص در دفتر دبیرکل است. این نشست‌ها شامل کمیته فنی، نشست کمیته نظارت مشترک وزیران و نشست وزیران اوپک پلاس خواهد بود.

بر اساس این گزارش الغیس از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ نماینده کویت در اوپک بود.

وی همچنین ریاست کمیته فنی مشترک بین سازمان و کشورهای خارج از آن را بر عهده داشت که کمیته نظارت بر تولید و بررسی شرایط بازارهای نفت را بر عهده دارد.  

الغیس همچنین سمت رئیس کمیته حسابرسی داخلی سازمان را برعهده داشت و مشارکت‌های مختلفی در این پلتفرم و در سطح شورای حکام آن دارد.

الغیس در بخش بازاریابی جهانی شرکت نفت کویت در بخش‌های مختلف فروش حضور داشت و ریاست دفاتر منطقه‌ای شرکت در پکن و لندن را بر عهده داشت و همچنین مدیر بخش تحقیقات و معاون مدیر عامل بازاریابی جهانی بود.

دبیر کل جدید اوپک انتخاب شد کد خبر 694894 برچسب‌ها نفت - اوپک پلاس کویت نفت - اوپک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نفت اوپک پلاس کویت نفت اوپک بر عهده اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت

نظرسنجی خبرگزاری رویترز نشان داد تولید نفت خام اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در آوریل ۲۰۲۴ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تازه‌ترین نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در ماه آوریل در پی افت صادرات سه کشور عضو این سازمان در کنار کاهش‌ داوطلبانه شماری از اعضای ائتلاف اوپک و غیراوپک (اوپک‌پلاس) است.

این نظرسنجی که بر اساس داده‌های مربوط به رصد کشتی‌ها و اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع صنعتی انجام شده است، نشان داد اوپک در ماه گذشته میلادی روزانه ۲۶ میلیون و ۴۹۰ هزار بشکه نفت خام  تولید کرد که نسبت به رقم بازنگری‌شده ماه مارس ۵۰ هزار بشکه کاهش نشان می‌دهد.

شماری از اعضای اوپک‌پلاس، شامل اوپک در ماه ژانویه امسال دور تازه‌ای از کاهش را برای مقابله با ضعف اقتصادی و افزایش عرضه تولیدکنندگان غیراوپک انجام دادند.

این دسته از اعضای اوپک‌پلاس تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند که کاهش ها را تا پایان ژوئن ادامه دهند.

وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس یکم ژوئن (۱۲ خرداد) برای تصمیم‌گیری درباره برنامه‌های تولید خود گرد هم می‌آیند.

بر اساس نظرسنجی رویترز، بیشترین کاهش تولید در ماه آوریل مربوط به نیجریه و عراق بوده است.

ایران در سال ۲۰۲۳ میلادی با وجود تشدید تحریم‌ها بیشترین افزایش تولید را در میان اعضای اوپک داشته است.

عراق در ماه مارس وعده داد صادرات نفت خود را کاهش دهد تا تخطی‌ از سهمیه خود در ماه‌های پیش را جبران کند، اما داده‌های روز دوشنبه نشان داد این کشور در ماه گذشته میلادی این تعهد را نادیده گرفت.

بر اساس نظرسنجی رویترز، تولید عراق آوریل نسبت به ماه مارس اندکی کاهش یافته است.

بر اساس آمارهای ردیابی نفتکش‌ها، تولید نفت نیجریه با کاهش شدید صادرات کاهش یافت، زیرا پالایشگاه تازه راه‌اندازی‌شده «دانگوته» (Dangote) محموله‌های بیشتری را جذب کرد.

 یک منبع گفت: توقف فعالیت در تأسیسات برای مدت کوتاهی جریان تولید نفت بونی را تحت تأثیر قرار داد.

نظرسنجی رویترز نشان داد اوپک در ماه آوریل حدود ۱۴۰ هزار بشکه در روز کمتر از کاهش هدف‌گذاری‌شده تولید کرده، زیرا عرضه نفت عراق و گابن بیش از سهمیه تولیدشان بوده است.

بر اساس این نظرسنجی، تولید نفت عربستان افزایش یافت و عرضه نفت کنگو، گینه استوایی و گابن هم با اندکی افزایش همراه بوده است.

هدف نظرسنجی رویترز رصد عرضه نفت در بازار است که بر اساس داده‌های مربوط به رفت‌وآمد کشتی‌ها از سوی منابع خارجی، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، اطلاعات شرکت‌های رصد حمل‌ونقل کشتی‌ها مانند شرکت پترولجستیکس و کپلر و اطلاعات ارائه‌شده از سوی منابع شرکت‌های نفتی، اوپک و مشاوران انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد