Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وقوع پدیده مانسون و بارش‌های سیل‌آسای تابستانی در اغلب استان‌های کشور، شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل نیز با استقرار 22 تیم گشت و بازرسی، نظارت مستمر بر رودخانه‌ها و مسیل‌های پرخطر و سیل‌خیز استان را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش ایران آنلاین، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در این باره گفت: مدیران و کارشناسان در شهرستان‌ها بطور مستمر گلوگاه‌های پرخطر و سیل خیز را رصد می‌کنند و نظارت مستمر بر رودخانه‌ها و مسیل‌های پرخطر و سیل‌خیز با هدف واکنش سریع در مواجهه با خطر سیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید فضایلی، لایروبی، بازگشایی و آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها را یادآور شد و افزود: در همین راستا اقدامات لازم صورت گرفته و رودخانه‌ها و مسیل‌ها با اولویت سیل‌خیز بودن لایروبی و بازگشایی می‌شوند.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه اکنون۷۰ درصد از حجم سدهای استان خالی است، از آمادگی شرکت آب منقطه‌ای استان اردبیل برای ذخیره‌سازی آب، هنگام وقوع سیلاب احتمالی خبر داد و افزود: برای جبران کسری آب در سدها علاوه بر رعایت شیوه‌های مدیریت مصرف بهینه آب، ذخیره‌سازی آب در سدها در هنگام بارش باران در استان نیز مدنظر است.

وی در ادامه تأکید کرد که از طریق فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و همچنین شورای اسلامی روستاها اطلاعیه‌های لازم برای رعایت حریم و بستر رودخانه‌ها به مردم صادر شده و حفاظت از منابع آبی مورد تأکید قرار گرفته است.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل با تأکید بر پیگیری و تکمیل طرح‌های توسعه منابع آب در استان گفت: پیگیری تکمیل پروژه پایاب خداآفرین و اخذ ردیف اجرایی برای مرمت و بهسازی شبکه مغان، تکمیل سدها و شبکه‌های در حال احداث و آغاز عملیات اجرایی چند سد در استان جزو برنامه‌های اولویت‌دار شرکت آب در این بخش است.
فضایلی، برنامه تخصیص آب برای رونق و شکوفایی صنعت و همچنین احداث سدهای معیشتی در استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: موافقت با تخصیص منابع آب برای بخش صنعت از طرف شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به سازمان صنعت معدن وتجارت و تامین آب برای احداث ۱۱۰ سد معیشتی نیز به جهاد کشاورزی استان ابلاغ شده است.
وی در پایان یادآور شد که بر اساس آمارهای موجود استان اردبیل از نظر بارندگی در مقایسه با استان‌های واقع در شمال‌غرب کشور در جایگاه چهارم قرار دارد. گفتنی است، تاکنون ۱۰ سد مخزنی بزرگ و ۴۲ سد مخزنی کوچک در استان اردبیل احداث شده است.

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رودخانه ها و مسیل ها شرکت آب منطقه ای استان اردبیل سیل خیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بارش ها یک سد دیگر ایران را سرریز کرد + جزئیات
  • سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی
  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • هشدار تشدید و تداوم فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان
  • رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید
  • هواشناسی استان اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرد
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌های کشور