Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پیگیری استاندار فارس پروژه احداث تالار مرکزی شهر شیراز که بیش از ۷ سال بر زمین مانده بود دوباره وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر محمدهادی ایمانیه در جلسه پیگیری پروژه‌های کلان عمرانی استان روند احداث تالار مرکز شهر را پیگیری کرد. وی با بیان اینکه گره بزرگ این پروژه درگیری ۸ سازمان با یکدیگر بود، گفت: در این پروژه هر سازمان که زمینی در آن محدوده داشت ادعایی مطرح کرده بود و همین عامل، زمینه معطلی در پروژه تالار مرکزی شیراز را موجب شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با اشاره به اینکه اکنون با هماهنگی خوب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور اقتصاد و دارایی و مدیریت و برنامه ریزی قرار شد سند این ملک صادر شود.استاندار فارس در ادامه با اشاره به اینکه پیمانکار در حال انجام کار در کارگاه و احداث سازه است، افزود: پس از تکمیل، سازه در محل نصب خواهد شد و در حال حاضر پروژه ۳۵ درصد پیشرفت دارد. نماینده عالی دولت در فارس در ادامه از قول مساعد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از احداث تالار مرکزی شیراز خبر داد و گفت:  وزیر ارشاد قول داده‌اند سالی صد میلیارد تومان تا چهار سال برای این پروژه پرداخت کنند؛ البته با هماهنگی مجددی که با ایشان انجام شد، قول مساعد داده شد که با تامین اعتبار سریعتر در مدت زمانی کمتر از 4 سال تالار مرکزی مورد بهره برداری قرارگیرد.استاندار فارس با تاکید بر لزوم تدوین صورت‌جلسه‌ای مبنی‌بر مشخص کردن زمان تحویل، مبلغ هزینه مورد نیاز و شیوه تامین اعتبار گفت: باید صورت جلسه‌ای با این مضمون و قابل رصد تدوین شود. وی افزود: علاوه بر ۴۰۰ میلیارد تومانی که وزارت ارشاد به این پروژه اختصاص می‌دهد از محل صندوق مسئولیت اجتماعی کمک هایی به  این پروژه خواهد شد تا ظرف مدت کمتر از چهار سال به بهره‌برداری برسد.انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تالار شیراز فارس تالار مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی نظارت مالی ذی حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی در اقتصاد تحرک ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا خواجه نائینی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم علیرضا عرب‌ها و معارفه ناصر یار محمدیان مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: مراسم تکریم و معارفه در نظام جمهوری اسلامی فرصتی برای ارائه ایده‌های جدید و تکریم از زحمات گذشته است. و امیدوارم مدیر کل جدید با حمایت استاندار اصفهان در حوزه‌های اقتصادی موفق باشد.

وی با اشاره به سابقه فعالیت مدیر کل جدید امور مالیاتی استان در دانشگاه هنر اصفهان، مرکز پژوهش‌های مجلس و صندوق بیمه حوادث طبیعی یادآور شد: این سابقه نشان‌دهنده دانش و تجربه مدیر کل جدید در زمینه اقتصادی است بت این حال پیشنهاد می‌کنم هر دو ماه یک بار سرفصل اولویت‌های مورد نظر وزیر در حکم معارفه را مرور کنید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی، نظارت مالی ذی‌حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی می‌تواند تحرکی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

خواجه نائینی همچنین افزایش سرعت و روال کار در حوزه غیرنقدی را از دیگر اولویت‌های در دستور کار اعلام کرد و ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌ها، توجه به نیروی انسانی در اداره کل اقتصاد دارایی است که تعداد آن‌ها در هر اداره کل به حدود ۱۵۰ نفر می‌رسد بنابراین حرکات مدیران کل بیشتر مورد دید و رصد همکاران قرار دارد.

وی تصریح کرد: در هیچ دوره‌ای بخاطر ندارم بیش از ۵ درصد نیروهای وزارت اقتصاد از بیرون آن آمده جذب شده باشند بر این اساس، توجه به نیروها زمینه را برای ارتقا جایگاه اقتصادی استان فراهم می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به عضویت ۴۰ نفر در شورای معاونان وزارت اقتصاد گفت: بسیاری از این اعضا در استان‌ها نماینده ندارند و اگر موضوع استانی مطرح شود، نماینده وزیر و مدیر کل استان باید آنها را نیز پوشش دهد از جمله مولدسازی، شرکت‌های بیمه و بانک و غیره که این باعث می‌شود بهره‌وری نیرو در اداره کل‌ها بسیار بالا باشد و مدیران کل نیز وظیفه دارند تعاملات خوبی با دستگاه‌های استانی و نمایندگان در تهران داشته باشند.

کد خبر 747757

دیگر خبرها

  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • نجات کودک ۳ ساله از چاه ۷ متری در شیراز
  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • تدابیر شهرداری شیراز در احداث بند‌های کنترل سیلاب مسیل سعدی/ اقدام به موقع گروه‌های جهادی
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • آبگرفتگی در بخش‌هایی از شیراز/ سامانه بارشی امشب از فارس خارج می‌شود
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق