Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم وآموزش ایرنا، علی وحدت روز دوشنبه در رویداد ارایه فناوری های نوین حوزه زلزله و مدیریت بحران پس از آن در صندوق نوآوری و شکوفایی که با حضور مسوولان هلال احمر، پژوهشکده سوانح طبیعی، نظام مهندسی و شرکت های دانش بنیان برگزار شد، افزود: درحال حاضر فقط ۲۲ شرکت دانش بنیان در حوزه مدیریت بحران زلزله فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: استقبال کم نهادها وسازمان‌های دولتی از شرکت های دانش بنیان موجب شده تا تعداد شرکت‌های فعال در حوزه مدیریت بحران کم باشد.

رییس صندوق نوآوری وشکوفایی با یادآوری اینکه استقبال شرکت‌ها بر اساس میزان تقاضا است که در حوزه مدیریت بحران کم است، ادامه داد: میزان استقبال پایین بخش دولتی از فناوری‌های دانش بنیان درحوزه مخاطرات طبیعی سبب شده که شرکت‌ها به این سمت حرکت نکنند.

وحدت تصریح کرد: وظیفه ما شناسایی شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد ارتباط میان آنها با دستگاه‌ها است ولی در این زمینه برخی از دستگاه ها آمادگی لازم برای همکاری با دانش بنیان ها را ندارند.

وی همچنین گفت: شرکت های دانش بنیان باید همکاری خود را با بخش‌هایی که آمادگی بیشتری دارند مانند شهرداری ها توسعه دهند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: اگر بازارسازی برای محصولات شرکت‌های دانش بنیان فعال در زمینه بحران نداشته باشیم، این شرکت‌ها را از دست می دهیم، امیدوارم زمینه‌ای فراهم شود تا ارتباط میان دستگاه‌های دولتی با شرکت‌های دانش بنیان در حوزه مدیریت بحران فراهم شود.

ارایه ۲۲ طرح دانش بنیان مدیریت بحران زلزله

حمیدرضا شاوردی مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی هم در این رویداد گفت: در حوزه مدیریت بحران به صورت جزیره‌ای عمل شده است، در این رویداد تلاش شده با تعاملات دستگاه‌های مرتبط دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان را عرضه کنیم.

وی در خصوص برنامه‌های صندوق برای ورود به چالش‌های کشور، اظهار داشت: در این راستا صندوق نوآوری ۲ دسته فعالیت "زنجیره ارزش و فعال سازی شرکت‌های دانش‌بنیان" و " رفع چالش‌ها و  بحران‌ها" را تعریف کرده است.

مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: برای رفع چالش‌ها باید شرکت‌های دانش‌بنیان به گونه ای فعال شود که مردم اثرات آن را  ببینند.

شاوردی به سیل های اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: امروز که ما این رویداد را برگزار کردیم در میانه بحران سیل قرار داریم که خسارات های زیاد مالی و جانی به کشور و مردم وارد شد.

وی ادامه داد: صندوق نوآوری وشکوفایی معتقد است که بخشی از شرکت‌های دانش بنیان باید به این حوزه‌ها ورود کنند و این صندوق نیز به عنوان یک نهاد مالی سهم خود را در فعال سازی این شرکت‌ها با حمایت از شرکت ها و برگزاری این رویدادها ادا می‌کند.

مشاور عالی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه هیچ گاه حوزه حکمرانی به دنبال سیاست گذاری کلان در مدیریت بحران نبوده است، گفت: در همین جهت رویدادی در زمینه فناوری‌های نوین لرزه‌ای در حوزه سازه‌های ساختمانی، مصالح نوین ساختمانی برای بهبود رفتار لرزه‌ای، ارزیابی وضع موجود سازه‌های شهری و ابنیه‌ها و مقاوم سازی ساختمان ‌های موجود طراحی و فراخوان آن منتشر شد.

شاوردی کاهش مخاطرات ناشی از آسیب رسیدن به شریان های حیاتی پس از زلزله، سیستم تشخیص محل آسیب شریان‌های حیاتی، شناسایی گسل‌های ناشناخته موجود در کشور را از محورهای این فراخوان عنوان کرد.

وی یادآور شد: در این رویداد ۳۸ طرح ارسال شد که پس از داوری‌ ۲۲ طرح پذیرش شد.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی مدیریت بحران دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی مدیریت بحران دانش بنیان ها صندوق نوآوری و شکوفایی مدیریت بحران دانش بنیان ها رییس صندوق نوآوری و شکوفایی حوزه مدیریت بحران شرکت های دانش بنیان دستگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود