Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز خواجه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عدم استقرار آبفا و بهره مندی از امکانات و خدمات تخصصی در جزیره خارگ و عدم بهره برداری اصولی و کامل از تصفیه خانه فاضلاب شهری طی سالیان اخیر، سبب شده تا فاضلاب ورودی به تصفیه خانه به صورت خام به دریا ریخته شود و با سرعت فزاینده ای آثار مخرب خود را بر محیط زیست و معیشت اهالی جزیره تحمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر خارگ افزود: افزون بر مشکلات بهداشتی متعدد در سطح شهر به دلیل برخورداری از شبکه ناقص فاضلاب، با توجه به استفاده مردم از شناگاه ها و همچنین شغل صیادی که معیشت بسیاری از مردمان جزیره را تأمین می‌کند، وجود حجم زیاد و قدرت تخریب بالای باکتری خطرناک ای کولای در فاضلاب ورودی به دریاها، گاهاً باعث شیوع بیماری‌هایی همچون مسمومیت، مشکلات گوارشی، تب و … برای مردم جزیره شده است که برخی از آنها گاهاً صعب العلاج است.

وی ادامه داد: با توجه به نبود امکانات پزشکی و تخصصی در جزیره، هزینه‌های سرسام آور جانی و مالی را به شهروندان تحمیل می‌کند که گواه این مسئله نیز نمونه‌های آزمایش تخصصی از میزان و قدرت تخریب این باکتری در دریای پیرامون جزیره است.

عضو سه دوره شورای شهر خارگ با انتقاد از بی توجهی مسئولین آبفا طی سالیان اخیر به خواسته مردم جزیره خارگ ادامه داد: استقرار آبفا در خارگ مطالبه به حق مردم و وعده پرتکرار مسئولان است که متأسفانه گوش شنوا دارد اما مرد عمل خیر.

وی گفت: اینجانب مطالبه گر این خواسته به حق شهروندان طی سه دوره شورای شهر بوده اما متأسفانه همچنان شاهد هستم که مسئولان امر در حوزه آبفا همچنان وعده می‌دهند و مشکلات نه تنها هنوز پابرجاست بلکه دوچندان فزونی یافته است.

وی خلاء قانونی را بهانه چشم پوشی از حق مردم خارگ دانست و افزود: همانطور که صنایع بر اساس نص صریح قانون در قبال آلودگی زیست محیطی مسئولیت دارند، مسئولان نیز باید در احصاء، وصول و پرداخت به جا و به حق عوارض آلایندگی به مناطق متأثر، مسئولیت خود را به خوبی انجام دهند؛ موضوعی که متأسفانه در خصوص مردم شریف و صبور خارگ که تحت شدیدترین آلایندگی‌ها هستند، با اجحاف کامل و صرفاً به دلیل خلاء قانونی نقض شده است تا سهم مردم خارگ از ابر شرکت‌های صنعتی در خارگ تنها بیماری‌های صعب العلاج و حتی فوت‌های زودهنگام باشد.

خواجه در ادامه خواستار توجه شرکت‌های نفتی به احیا و اقدامات اصلاحی زیست محیطی شد و افزود: آسیب جدی محیط زیست و دریا که به دلیل فعالیت شرکت‌های نفتی و لطمات ناشی از آن است به طور کلی و در طول گذشت زمان آنچنان که باید و شاید قابل جبران نیست، کما اینکه شغل شریف صیادی نیز به دلیل شرایط دریایی متأثر از آلودگی‌ها و از بین رفتن زیست بوم دریایی و مرجان‌ها با خلل مواجه شده است.

وی تصریح کرد: انتظار است تا شرکت‌های نفتی با برنامه ریزی تخصصی و کارشناسانه و اقدامات جدی عملیاتی در صدد اصلاح، احیا و بازسازی زیستگاه‌ها برآیند.

وی گفت: از جمله این اقدامات مورد انتظار، کاشت و احیا مرجان‌هایی است که عمدتاً به دلیل آلودگی‌های نفتی و باکتری‌های مضر، به سرعت تخریب شدند، همچنین چشم پوشی از آسیب‌های جدی که به معیشت مردمان جزیره وارد شده است قابل چشم پوشی نیست و اقدامات کوچک و مؤثری همچون نصب تابلو در شناگاه های آلوده از کمترین اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 5553475

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر جزیره خارگ آبفا شورای شهر سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ماه محرم ویروس کرونا سیل کرمان بارش باران کرمانشاه مدیریت بحران خطبه های نماز جمعه مراسم عزاداری همدان مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی

تین نیوز

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی یکی از برنامه های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش تین نیوز از ایسنا، درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

در یکی از این پرونده های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»