Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «ابراهیم رحیمی زنگنه» روز دوشنبه در دومین میز خدمت فرمانداری کرمانشاه در محله ملاحسینی که با حضور مسوولان اجرایی برگزار شد افزود: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم توجه به مناطق محروم است و براین اساس فرمانداری کرمانشاه اهتمام ویژه‌ای برای رسیدگی به مسایل این مناطق و برطرف کردن مشکلات آنها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات بیان شده توسط اهالی محله ملاحسینی بیان کرد: برگزاری جلسه امروز برای شنیدن سخنان مردم این محله بود که مشکلات متعددی از سوی آنها بیان شد و با انتخاب شورای محلی یا نماینده‌ای از سوی مردم برای ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و پیگیری فرمانداری، بسیاری از این مشکلات برطرف خواهد شد.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه یکی از اهداف طرح محرومیت‌زدایی مشارکت مردم در رفع مشکلات هر محله است، خاطرنشان کرد: فرمانداری کرمانشاه به‌ عنوان نماینده دولت پیگیری مشکلات محله‌های حاشین‌نشین را وظیفه خود می‌داند و امیدواریم با اقدامات جهادی سایر دستگاه‌های اجرایی همچون شهرداری کرمانشاه، محرومیت از این محله رخت بندد.

وی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد: مسئولان شاَنی جز خدمتگزاری به مردم ندارند و اگر از خدمتگزاری دور شوند شاَن خود را از دست داده‌اند.

رحیمی زنگنه افزود: ساکنان محله ملاحسینی موضوعاتی را مطرح کردند که برای مسایلی همچون حضور تمامی کودکان بازمانده از تحصیل، ایجاد فضای ورزشی، ایجاد فضای سبز، حذف فاضلاب روباز، نامگذاری کوچه‌ها و خیابان‌ها، جمع‌آوری پسماندها و نخاله‌های ساختمانی، آسفالت معابر، جمع‌آوری سگ‌های ولگرد این منطقه پیگیری جدی انجام خواهد شد.

در این جلسه مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمانشاه، ادارات حمایتی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده را ارایه کردند.

کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیونی استان را در خود جای داده و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به ساکنان آن خدمات ارایه می‌دهد.

براساس آمار یک سوم معادل ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت کلانشهر کرمانشاه حاشیه‌نشین هستند. 

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه وزارت کشور کرمانشاه سکونتگاه غیررسمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه وزارت کشور کرمانشاه استانداری کرمانشاه وزارت کشور کرمانشاه سکونتگاه غیررسمی فرمانداری کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تهیه و تدوین طرحی جامع به منظور توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه های توسعه چهارم، پنجم و ششم مورد تأکید قرار گرفته، اما در حال حاضر با اتمام اجرای برنامه ی ششم توسعه هنوز طرحی از سوی دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است. این در حالی است که بر اساس اطلس رفاه ایرانیان تا اواخر سال ۱۳۹۹، ۳۷/۷ درصد از خانوارهای زن سرپرست در سه دهک پایین درآمدی خانوار قرار داشته‌اند. 

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «آسیب‌شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» بیان می‌کند که از زمان تصویب برنامه چهارم توسعه به‌بعد (سال ۱۳۸۳)، تهیه و تصویب طرحی مبتنی‌بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه‌های توسعه گنجانده شد که بتواند سیاست‌های حمایتی پراکنده، ناموزون و ناهماهنگ دستگاه‌های حمایتی را سامان داده و همچنین زمینه‌ها و الزامات قانونی را به‌منظور تقویت رویکرد توان‌افزایی برای زنان سرپرست خانوار فراهم آورد؛ ضرورتی که با اتمام اجرای برنامه ششم توسعه پس از گذشت سه برنامه هنوز عملی نشده است. 

این گزارش مطرح می‌کند که شناسایی قوانین و مطالعه بازتاب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در متن آنها، به‌علاوه بررسی اقدام‌های انجام شده در دستگاه‌های مختلف در راستای توان‌افزایی این قشر از زنان جامعه ضرورتی لازم است تا از این طریق زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار و احیای حقوق مادی و معنوی آنها که از اصلی‌ترین ارزش‌های قانون اساسی است، فراهم شود.

این گزارش آسیب شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را در چهار دسته تقسیم کرده است و در درسته اول به ایرادات مربوط به پیش نیاز‌های قانون گذاری اشاره می‌کند که شامل نبود وفاق در مفاهیم اصلی و نبود نظام داده و آمار جامع، به روز و در دسترس می‌شود. 

این گزارش در خصوص ایرادات مرتبط با فرآیند قانون گذاری مطرح می‌کند که وضعیت اجرایی قوانین سابق در تصویب قوانین جدید مشخص نمی‌شود و طرح توانمدسازی زنان سرپرست خانوار در خلال فرایند تصویب برنامه‌های توسعه چهارم، پنجم و ششم توسعه، تصویب شده است. 

در این گزارش به ایرادات مرتبط با محتوای قوانین در این حوزه اشاره شده که شامل رعایت نکردن بایسته‌های قانون نویسی، وجود عبارت تکرای «طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» در برنامه‌های توسعه و ذکر نکردن ضمانت اجرایی کافی می‌شود. 

این گزارش به عنوان چهارمین مسئله در طرح‌های توانمندسازی زنان به ایرادات مرتبط با طرح‌های اجرایی توانمندسازی اشاره کرده که به مباحثی مانند تعدد ساختار‌های اجرایی، ضعف در نحوه شناسایی و توانایی‌های زنان سرپرست خانوار، نبود گفتمان مشخص از توانمندسازی در اجرا، نبود فضای مشارکتی از پایین به بالا، تقسیم‌کار نابسامان در اجرای طرح، تأکید بر توانمندسازی اقتصادی، بی‌توجهی به پیچیدگی‌های بازار فروش و نبود پایش مستمر از کارآمدی و اثربخشی طرح‌ها، مربوط می‌شود. 

در ادامه این گزارش مطرح می‌شود که کاهش ایراد‌های اشاره شده در بالا، مستلزم ارائه راهکار‌هایی دقیق، اجرایی و هماهنگ با دلایل و علل بروز ایراد‌های شناسایی شده است. در گزارش حاضر پس از شناسایی دلایل و ریشه‌های مذکور، پیشنهاد‌هایی به این شرح است؛ بازنگری قوانین مرتبط با زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و تصویب قانونی جامع در ارتباط با آنها، با رویکرد‌هایی نظیر الف) تعیین متولی واحد برای تنظیم‌گری در ارائه خدمات حمایتی و توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار در کشور، ب) استقرار سامانه جامع و یکپارچه از وضعیت زنان سرپرست خانوار، ج) برنامه‌ریزی منطقه‌ای و بومی در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است