Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین علی محمدی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با اعزام کارشناسان و ارزیابان به روستاها و مناطق سیل زده در بخش مرزن آباد شهرستان چالوس برآورد اولیه بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مشخص شد.

وی با اشاره به تخریب ۱۰۰ درصدی روستاهای واسپول و پولادکوه افزود: در سیل روز پنجشنبه راه دسترسی ۲۴ روستا به طول هفت کیلومتر، هفت پل، حدود یکصد واحد مسکونی، زیر ساخت های برق و مخابرات و مزارع و باغات خسارت های زیادی وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار شبانه روز تلاش بی وقفه برای باز کردن راه دسترسی پنج روستا

سرپرست اداره کل مدیریت بحران مازندران به تلاش بی وقفه تمامی نیروها برای بازگشایی راه دسترسی به پنج روستای انگوران،دزماکوتی، کلگیرزمینک، علی آباد و چهار باغ اشاره کرد و اظهار داشت: درحال حاضر فقط در نزدیکی روستای واسپول ۶ دستگاه بیل مکانیکی سنگین ۳۰۰ و ۳ بولدوزر در داخل رودخانه و زیر کوه مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: حجم بالای مصالح و گل ولای آورده شده توسط سیل روز پنجشنبه و سیلاب شب گذشته موجب ایجاد توده لغزشی در مسیر رودخانه شد که به تبع آن کار بازگشایی راه دسترسی پنج روستای دشوارتر شد.

وی تصریح کرد: بازسازی مسیرهای دسترسی در مناطق سیل زده شهرستان چالوس با تمام توان به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است و هم اکنون با توجه به شرایط لغزشی بودن بستر رودخانه در حال انحراف مسیر آب رودخانه و تغییر بستر رودخانه از پای کوه هستیم تا راه دسترسی را باز کنیم.

محمدی از همزمانی تراشه برداری از داخل کوه و نصب تیرگذاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد: در صورت مواجه نشدن با محدودیت های فنی راه دسترسی به پنج روستایی انگوران تا ۲۴ ساعت آینده باز شود.

انتقال پیرزن بیمار توسط تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان

سرپرست اداره کل مدیریت بحران مازندران افزود: تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان هلال احمر در یک عملیات کم نظیر توانستند عصر امروز پیرزن بیمار ساکن روستای سیل زده انگوران را که مشکل تنفسی داشت، توسط بسکت و با پای پیاده به آمبولانس مستقر در جاده انتقال و از آنجا به بیمارستان منتقل کنند.

وی با اشاره به ۲ سورتی پرواز امروز بالگرد هلال احمر به روستای انگوران گفت: با توجه به مه شدید حاکم بر منطقه بالگرد نتوانست برای انتقال پیرزن بیمار در روستای انگوران به زمین بنشیند و در نهایت به دلیل وضعیت جسمی این بیمار مجبور به انتقال زمینی آن توسط تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان شدیم.

ایستگاه هواشناسی واسپول قبل از تخریب ۲۰۰ متر مکعب در ثانیه آب را ثبت کرده بود که این میزان حجم آب، در ۷۳ سال گذشته بی سابقه بوده است.

استاندار مازندران در جلسه مدیریت بحران چالوس که شنبه برگزار شد تأکید کرد مدیران تا زمان بازگشتن وضعیت به شرایط عادی نباید منطقه را ترک کنند.

نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز در چهار شبانه روز گذشته به طور مستمر در حال انجام فعالیت‌های امدادی و همچنین بهسازی زیرساخت‌های آسیب دیده هستند.

برچسب‌ها نوشهر چالوس مازندران مرزن آباد سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوشهر چالوس مازندران نوشهر چالوس مازندران مرزن آباد سیل راه دسترسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید

به گزارش «تابناک»، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه می‌شود که ضمن احتیاط در سفرهای بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع پرهیز کنند. 

محمودی افزود:‌ اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش‌ها نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • هراز و کندوان تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمالی کشور
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • اعلام محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید