Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رئیس جمهور به تشریح روند بررسی لوایح دولت درباره ایجاد سه منطقه آزاد دوغارون، سرخس و مازندران پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد لوایح دولت مبنی بر ایجاد 3 منطقه آزاد تجاری صنعتی در دوغارون، سرخس و مازندران و تاثیر آن بر اقتصاد اظهار داشت: یکی از راه‌های پیشرفت کشورها از طریق همین مناطق آزاد است که بتوانند سرمایه گذاران را جهت سرمایه‌گذاری جذب کنند و بیایند در این مناطق کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه برای ترغیب سرمایه گذاران باید بروکراسی اداری و دیوان سالاری کم شود، افزود: این امر باعث می‌شود تا سرمایه‌گذاران امکان تحرک بیشتری داشته باشند و به نوعی یک مشوقی برای سرمایه گذاری شود.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری به تلاش کشورها برای جذب سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری در کشورشان اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری یعنی تولید، اشتغال، و رونق اقتصادی به همین جهت در ایران هم این کار آغاز شده است و دولت تمام تلاش خود را جهت جذب سرمایه‌گذاران به کار گرفته است، اما ضعف‌ها و اشکالاتی هم وجود دارد.

حسینی ادامه داد: یک زمانی گفته می‌شد مناطق آزاد به جای اینکه مرکز صادرات باشد، به مرکز واردات تبدیل شده است؛ اما امروز گزارشی که آقای سعید محمد رئیس مناطق آزاد ارائه کرده نشان می‌دهد تراز صادرات و واردات مثبت شده است، یعنی به همان اندازه که واردات انجام می‌شود صادرات هم صورت می‌گیرد اما قطعاً در آینده باید صادرات از این مناطق بیشتر شود.

وی در مورد روند بررسی و وضعیت لایحه‌ای که در ابتدا دولت برای ایجاد مناطق آزاد ارائه کرد، توضیح داد: مجلس ایراداتی را به این لایحه گرفته است و بعد به شورای نگهبان رفت و مجدد به مجلس برگشت و چون نظر شورای نگهبان تامین نمی‌شد در مجلس معطل ماند؛ بر همین اساس دولت برای تامین نظر شورای نگهبان این لایحه را در قالب سه لایحه جداگانه داد و برای هر کدام دلایلی را ذکر کردیم.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر این لوایح در مجلس مجدد در حال بررسی است، ما در کشور 15 منطقه آزاد تجاری داریم که اگر این سه منطقه هم به تصویب شورای نگهبان و مجلس برسد، تعداد مناطق آزاد کشور به 18 منطقه می‌رسد.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری تاکید کرد: بنا نیست دائماً به تعداد مناطق آزاد افزوده شود، اما جاهایی که ضرورت دارد باید این کار انجام شود تا در کشور توازن ایجاد شود.

حسینی با بیان اینکه تصمیم‌گیری جهت ایجاد مناطق آزاد بر اساس آمایش سرزمینی صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: در برخی مناطق، منطقه آزاد داشتیم و در برخی جاها نداشتیم؛ این کار از یک بُعد برای ایجاد توازن است تا در مناطق مرزی کشور شاهد یک رونق اقتصادی باشیم تا محرومیت مناطق مرزی کاهش پیدا کند.

منبع: فارس

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون پارلمانی سرمایه گذاران سرمایه گذاری شورای نگهبان منطقه آزاد مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم از ورود نخستین محموله از خودروهای هیبریدی واردات قطعی به جزیره قشم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، امیرعلی داود روز یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: تمامی خودروهای وارداتی به صورت صفر کیلومتر و مدل 2024 بوده که واردات برخی از مدل‌ها مانند تویوتا کرولا و کرولا کراس، انواع ون مرسدس بنز ، تویوتا سی اچ آر، تویوتا کمری، تویوتا لوین، تویوتا سیه‌نا، لکسوس UX و 18 مدل ون برای سیستم حمل و نقل عمومی برای نخستین بار صورت می‌گیرد.

وی افزود: واردات قطعی خودروهای هیبریدی از چهار برند مطرح (تویوتا، نیسان، لکسوس و سوزوکی) و واردات قطعی خودروهای سواری و تجاری از محصولات هشت برند، ذیل رویه گمرکی براساس مصوبه هیات محترم وزیران برای واردات قطعی خودرو در 23 دی ماه 1402 به مناطق آزاد کشور بوده و توسط یکی از شرکت‌های فعال انجام گرفته است.

این مقام مسوول گفت: پس از ورود این خودروهای وارداتی به منطقه آزاد قشم توسط یکی از شرکت های معتبر واردات و صادرات، مراحل ترخیص گمرکی و شماره گذاری آنها آغاز شده و پس از آن جهت استفاده شخصی ساکنان جزیره قشم و کیش و همچنین شبکه حمل و نقل عمومی این جزایر به فروش می‌رسند.

امیرعلی داود اضافه کرد: طبق تفاهم نامه‌ای که اسفندماه سال گذشته میان مناطق آزاد قشم و کیش و این شرکت به امضا رسیده، بخشی از این خودروها پس از ورود به منطقه آزاد قشم، در منطقه آزاد کیش توسط این شرکت عرضه خواهند شد و همچنین مذاکراتی با سایر مناطق آزاد کشور نیز جهت عرضه این خودروها با رویه ترانزیت خارجی بین مناطق در حال انجام است.

وی با بیان اینکه مراحل ثبت سفارش برای واردات قطعی این خودروها در سامانه جامع پنجره واحد تجارت فرامرزی کشور (EPL) انجام شده است، افزود: تمامی مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت از محیط زیست کشور نیز اخذ گردیده و خودروهای مذکور دارای استانداردهای بین المللی GCC و CCC هستند.

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته محموله های بعدی خودروهای واردات قطعی به فوریت و طی روزهای آینده، وارد جزیره قشم خواهند شد.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟