Web Analytics Made Easy - Statcounter

داده‌های ضعیف اقتصادی چین موجب شد تا نگرانی‌ها مبنی بر کاهش قیمت نفت افزایش یابد.

به گزارش ایران اکونومیست داده‌های ضعیف اقتصادی چین موجب شد تا نگرانی‌ها مبنی بر کاهش قیمت نفت افزایش یابد. به طوریکه قیمت نفت خام آمریکا پس از کاهش نزدیک به ۷ درصدی در ماه ژوئیه در اولین کاهش ماهانه متوالی از اواخر سال ۲۰۲۰، امروز نیز بیش از ۴ دلار کاهش یافت و به ۹۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۲ دلار در هر بشکه رسید.

نفت در ماه‌های اخیر شاهد معاملات پرتلاطمی بوده است، زیرا نگرانی‌ها در مورد کاهش رشد به تقاضا برای کالاها آسیب می‌زند، حتی با وجود نشانه‌های اساسی که به شرایط فیزیکی همچنان سخت اشاره می‌کند. داده‌های هفته گذشته نشان داد که اقتصاد ایالات متحده برای سه ماهه دوم منقبض شده است، در حالی که فدرال رزرو نرخ بهره را ۷۵ واحد پایه افزایش داده است.

انس الحاجی، مشاور تحریریه پلتفرم تخصصی انرژی گفت: کاهش تولید صنعتی در چندین کشور از جمله چین، تقاضای انرژی را به طور کلی کاهش می‌دهد، اما لزوماً تقاضا برای نفت را به دلیل ساخت ذخایر استراتژیک نفت کاهش نمی‌دهد. در چین.

الحاجی گفت: ساخت ذخایر استراتژیک نفت برای دولت چین مهم است تا نفت ارزان روسیه را به دست آورد.

الحاجی معتقد است که ائتلاف اوپک پلاس تولید را افزایش نخواهد داد و همان برنامه‌ها را حفظ خواهد کرد، بنابراین یک نشست سریع خواهد بود.

همچنین مدیر تحقیقات معدن و کالاهای انرژی در بانک مشترک المنافع استرالیا، به بلومبرگ گفت: "کاهش PMI تولید چین احتمالاً دلیل اصلی کاهش قیمت نفت است."

وی افزود که وضعیت در چین نگرانی در مورد تداوم ضعف مصرف جهانی کالاها را دوباره برافروخته خواهد کرد.

در همین حال، به گفته وزیر نفت لیبی، یکی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، تولید نفت خام لیبی پس از یک سری اختلالاتی که عرضه را بیش از نصف کاهش داد، بهبود یافته است. محمد عون در یک مصاحبه تلفنی گفت تولید در سراسر کشور به ۱.۲ میلیون بشکه در روز بازگشته است، سطحی که آخرین بار در اوایل آوریل مشاهده شده بود.

در اواخر این هفته، سرمایه گذاران بر روی نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه تمرکز خواهند کرد و این گروه سیاست‌های خود را در ماه سپتامبر تعیین می‌کند. مسکو و ریاض اخیراً بر تعهد مشترک خود به یک بازار باثبات تأکید کردند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: مسکو ، نفت ، اوپک ، سازمان کشورهای صادرکننده نفت ، ایالات متحده ، روسیه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسکو نفت اوپک سازمان کشورهای صادرکننده نفت ایالات متحده روسیه کاهش قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته، در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.

آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.

انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

کد خبر 6093919 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا