Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- ایمن الظواهری، رهبر القاعده در آخر هفته در حمله آمریکا در افغانستان کشته شد که بزرگترین ضربه به این گروه شبه نظامی از زمان کشته شدن بنیانگذار آن اسامه بن لادن در سال 2011 بود.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از رویترز؛یکی از مقامات ارشد دولت جو بایدن گفت که الظواهری سال ها مخفی شده بود و روند یافتن و کشتن او نتیجه کار "دقت آمیز و خستگی ناپذیر" جامعه ضد تروریسم و اطلاعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تا پیش از اعلام آمریکا، شایعات مختلفی درباره حضور الظواهری در منطقه قبیله ای پاکستان یا داخل افغانستان منتشر می شد.

این مقام که نخواست نامش فاش شود، جزئیات عملیات زیر را ارائه کرد:

برای سال‌ها، دولت ایالات متحده از شبکه‌ای آگاه بوده است که تخمین زده می‌شود از الظواهری حمایت می‌کند و طی یک سال گذشته، پس از خروج ایالات متحده از افغانستان، مقامات به دنبال نشانه‌هایی از حضور القاعده در افغانستان بودند.

در سال جاری، مقامات مشخص کردند که خانواده الظواهری - همسر، دختر و فرزندانش - پیش از تعیین اینکه الظواهری در همان مکان است؛ به یک خانه امن در کابل نقل مکان کرده اند.

در طول چند ماه، مقامات اطلاعاتی به طور فزاینده ای مطمئن شدند که الظواهری را به درستی در خانه امن در کابل شناسایی کرده اند. در اوایل آوریل، آنها شروع به اطلاع رسانی به مقامات ارشد دولت کردند. سپس جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی، رئیس جمهور جو بایدن را در جریان گذاشت.

این مقام گفت: «ما توانستیم سبک زندگی (الظواهری) را از طریق چندین منبع اطلاعاتی مستقل برای هدایت عملیات تعیین کنیم.

به گفته این مقام، زمانی که الظواهری به خانه امن در کابل رسید، سیستم بی اطلاع بود که او مخفیگاهش را ترک کرده بود تا این که  او را در بالکن خود - جایی که در نهایت هدف قرار گرفت - در چندین نوبت مشاهده کرد.

این مسئول گفت  مقامات روش و ماهیت ساخت خانه امن را بررسی کردند و ساکنان خانه را بررسی کردند تا اطمینان حاصل کنند که ایالات متحده می تواند با اطمینان عملیات کشتن الظواهری را بدون تهدید ایمنی ساختمان و به حداقل رساندن خطرات برای غیرنظامیان و خانواده الظواهری انجام دهد.

* بایدن در هفته های قبل عملیات جلساتی را با مشاوران ارشد و اعضای دولت برای بررسی اطلاعات و ارزیابی بهترین اقدام برگزار کرده است. در اول ژوئیه، اعضای دولت، از جمله ویلیام برنز، رئیس سیا، بایدن را در مورد یک عملیات پیشنهادی در اتاق موقعیت کاخ سفید مطلع کردند.

بایدن «سوالات مفصلی درباره آنچه می‌دانستیم و چگونه می‌دانستیم» پرسید و نمونه خانه امنی را که توسط جامعه اطلاعاتی تهیه شده و به جلسه آورده شده بود، از نزدیک بررسی کرد.

این مقام گفت که او در مورد روشنایی، آب و هوا، مصالح ساختمانی و سایر عواملی که ممکن است بر موفقیت عملیات تأثیر بگذارد سؤال کرد. رئیس جمهور آمریکا همچنین خواستار تحلیل عواقب احتمالی یک حمله در کابل شد.

* یک گروه منتخب از وکلای ارشد بین سازمانی گزارش های اطلاعاتی را بررسی کردند و تاکید کردند که الظواهری یک هدف قانونی بر اساس رهبری مستمر او در القاعده است.

این مقام گفت، در 25 ژوئیه، رئیس جمهور از اعضای کلیدی دولت و مشاوران خود برای یک جلسه توجیهی نهایی دعوت کرد و در مورد چگونگی تأثیر قتل ظواهری، از جمله موارد دیگر، بر روابط آمریکا با طالبان، گفتگو کرد. پس از جلب نظر سایرین در اتاق، بایدن اجازه یک «حمله هوایی دقیق» را داد، مشروط بر اینکه خطر تلفات غیرنظامیان را کاهش دهد.

* سرانجام یک پهپاد در ساعت 9:48 بعد از ظهر به وقت شرقی (0148 به وقت گرینویچ) در 30 ژوئیه با استفاده از موشک های هلفایر این حمله را انجام داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: القاعده الظواهری آمریکا خانه امن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم

به گزارش خبرآنلاین چند دقیقه‌ای نگذشته بود که پسری جوان به سمتش آمد و گفت ساناز جان من را ببخش اشتباه کردم باید واقعیت زندگی‌ام را به تو می‌گفتم هرچند گذشته‌ها گذشته و اصلاً موردی برای نگرانی وجود ندارد.

روزنامه ایران نوشت: در همین موقع سربازی از ته سالن شماره پرونده‌ای را خواند و گفت طرفین جلسه رسیدگی ساعت ۸ صبح اعلام حضور کنند.
به محض ورود به شعبه زن جوان بی‌مقدمه گفت: آقای قاضی این مرد مرا فریب داده و با احساس من بازی کرده او قبلاً زن داشته و هنوزهم دوستش دارد اما به من نگفته بود، اگر من این روسری را پیدا نکرده بودم معلوم نبود تا کی می‌خواست این ماجرا را پنهان نگه دارد.
قاضی با شنیدن این حرف‌ها گفت دخترم کمی آب بخورید و آرام باشید این‌طور من متوجه نمی‌شوم ماجرای زندگی شما چیست آهسته‌تر برایم از اول تعریف کن!
ساناز کمی که آرام شد، گفت: با آرمین در یک کافه آشنا شدیم. از روز آشنایی تا ازدواج 6 ماه طول کشید. آرمین می‌گفت کسی را ندارد و تنها به خواستگاری‌ام آمد. به من گفت پدرش فوت کرده و مادرش هم پیش خواهرش خارج از کشور زندگی می‌کند و اینجا تنها زندگی می‌کند من ساده هم باور کردم. پدرم با اصرار من راضی به ازدواج شد و ما سر خانه و زندگی خود رفتیم اما همین چند هفته پیش بود که توی ماشینش یک روسری قرمز پیدا کردم خیلی عصبانی و ناراحت بودم با این حال به رویش نیاوردم تا اینکه چند روز قبل یک عروسک دخترانه هم در ماشین پیدا کردم. این بار دیگر به رویش آوردم و گفتم اینها مال کیست اما آرمین با دروغگویی تمام به من گفت ماشین دست دوستش بوده و اینها مال همسر دوستش است، اما من باور نکردم یک روز از روی کنجکاوی او را تعقیب کردم و دیدم دم یک مهدکودک رفت و یک دختربچه را بغل کرد و بعدش هم رفت مقابل خانه‌ای و بعد از پیاده شدن داخل خانه رفت. از تعجب و ناراحتی و عصبانیت داشتم دیوانه می‌شدم.
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم بروم ببینم موضوع چیست. وقتی زنگ در خانه را زدم همان بچه در را باز کرد و هنوز حرفی نزده بودم که آرمین را پشت سرش دیدم و وقتی دختربچه او را بابا صدا زد از هوش رفتم.
چشم باز کردم در بیمارستان بودم بعد هم به خانه پدرم رفتم و همه ماجرا را برایش تعریف کردم. این مرد یک دروغگوی بزرگ است او زن و بچه داشته و موضوع به این مهمی را از من مخفی کرده بود. او یک کلاهبردار است معلوم نیست با چند نفر دیگه چنین کاری کرده الان هم من فقط طلاق می‌خواهم.
قاضی رو به آرمین کرد و گفت: حرف‌های همسرت را تأیید می‌کنی تو واقعاً زن داشتی؟
آرمین نگاهی کرد و گفت: آقای قاضی ماجرا این‌طوری نیست. من سه سال قبل از همسر اولم جدا شدم. دخترم با مادرش زندگی می‌کند من در هفته یک روز او را می‌بینم اما از شانس بدم همسرم متوجه شد. من اصلاً با همسر سابقم ارتباطی ندارم فقط آن روز رفتم بچه را به مادرش بدهم که این‌طوری شد. من کلاهبردار نیستم من ساناز را دوست دارم. می‌خواستم قبل ازدواج خودم به ساناز واقعیت را بگویم ولی ترسیدم ساناز با من ازدواج نکند. همیشه دنبال یک فرصت مناسب بودم اما خودش زودتر فهمید الان خیلی پشیمانم و می‌خواهم ساناز یک فرصت دوباره به من بدهد. من مجرم نیستم فقط یک عاشق هستم. آیا هر کسی که طلاق گرفته دیگر حق ازدواج ندارد؟ قبول دارم اشتباه کردم اما جبران می‌کنم.
آرمین رو به ساناز کرد و گفت: باور کن من آدم بدی نیستم فقط اشتباه کردم و واقعیت را نگفتم الان هم پشیمانم از پنهانکاری که کردم.
ساناز رو به آرمین کرد و گفت: اعتمادی که به تو داشتم از بین رفته و دیگر نمی‌توانم به تو اعتماد کنم بهتر است از هم جدا شویم.
قاضی که حرف‌های این زوج جوان را شنید، گفت می‌دانم همسرت اشتباه بزرگی مرتکب شده، اما بهتر است بیشتر راجع به تصمیمت فکر کنی یک ماه به کلاس‌های مشاوره بروید اگر نظرت عوض نشد آن وقت حکم طلاق را صادر می‌کنم.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901198

دیگر خبرها

  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • جست‌وجو برای یافتن پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ادامه دارد
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت
  • غرق شدن ۲ نفر در رودخانه ارومیه؛ جسد یک نفر پیدا شد