Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دهقان بنادکی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خسارت بیشتر مرتبط با زیرساخت‌های کشاورزی به خصوص در مناطق روستایی بخش مرکزی، مزارع و باغات، کشت‌های گلخانه‌ای و جاده‌های بین مزارع شهرستان است .

وی با بیان اینکه برای نمونه ۱۰۰ درصد چندین گلخانه در روستای ابراهیم‌آباد در ابتدای دهستان میانکوه تخریب شد ادامه داد: کار بررسی کامل میزان خسارات بارندگی و سیل روزهای اخیر توسط کارشناسان مرتبط دستگاه‌های مختلف با همکاری جامعه هدف در دست بررسی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول اظهار کرد: میزان برآورد خسارت برای اختصاص بودجه و جبران آن طبق قانون با ارائه مستندات به استان اعلام که امیدواریم در اولین فرصت نسبت به اختصاص بودجه مورد نیاز اقدام صورت گیرد و بدون شک دولت به جد در کنار مردم و کشاورزان و خسارت دیدگان است.

دهقان با بیان اینکه بیشترین خسارت شهرستان در بخش کشاورزی مربوط به کانال‌های انتقال آب، استخرهای کشاورزی و قنوات است اظهار کرد: کارشناسان همچنان در منطقه حضور فعال دارند و وظایف خود را با همکاری مسئولان مرتبط با جدیت انجام می‌دهند.

وی از همکاری مردم و مسئولان به خصوص اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان که تاکنون ماموریت خود را برای کمک به مردم و پیشگیری از آسیب‌های باران و سیل در شهرستان انجام دادند قدردانی کرد و تداوم آن را بر حسب ضرورت خواستار شد.

فرماندار مهریز از رسانه‌های گروهی، خبرنگاران و خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا ) که طی روزهای اخیر نسبت به تهیه و انعکاس اخبار دقیق بارندگی شهرستان اقدام کردند قدردانی کرد و بر اطلاع رسانی به موقع  برای پیشگیری و جلب مشارکت مردم در برنامه‌های مختلف تاکید کرد.

 بارش شدید باران و جاری شدن سیل بامداد روز جمعه در استان یزد موجب آبگرفتگی شدید معابر شهری، مسدود شدن برخی راههای مواصلاتی، تخلیه برخی روستاها ، تخلیه بافت تاریخی شهر یزد و بروز خسارت به تاسیسات زیربنایی این استان شد.

اراضی کشاورزی مهریز ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است که حدود ۱۵ هزار بهره بردار در کاشت، داشت و برداشت محصولات باغی و زارعی در این شهرستان فعالیت دارند که ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی مهریز باغی و بقیه زراعی است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مهریز وزارت جهاد کشاورزی یزد مدیریت بحران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز وزارت جهاد کشاورزی یزد مهریز وزارت جهاد کشاورزی یزد مدیریت بحران سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سیلاب اخیر به بخش زراعی و باغی استان ۳۹۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد جواد تشکری امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم در سیلاب اخیر ۳۹ میلیارد تومان است.

وی افزود: بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.

رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ‌های سنخواست خسارت وارد کرد.

تشکری با تاکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و مؤثرترین روشی است که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، تصریح کرد: به ۵۸ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.

وی از خسارت سیل به ۱۴ کانال، استخر، آب‌بند و پنج رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری خبر داد.

کد خبر 751072

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد