Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه علل بعضی از عقب ماندگی‌های استان کرمانشاه را فاصله گرفتن از کارهای پژوهشی و تحقیقاتی عنوان کرد و گفت: رویکرد علمی و پژوهشی به حل مشکل بیکاری کرمانشاه کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بهمن امیری‌مقدم استاندار کرمانشاه در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمانشاه گفت: آنچه یک جامعه را به سمت رفاه، توسعه و پیشرفت سوق می دهد علم و دانایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه، علل بعضی از عقب ماندگی های استان را فاصله گرفتن از کارهای پژوهشی و تحقیقاتی عنوان کرد و ادامه داد: مدیری که در جلسات مربوط به کارگروه آموزش و پژوهش بی تفاوت باشد به معنی اهمیت ندادن به علم و دانایی است و تمام مدیران عضو این کارگروه باید حضوری فعال و مستمر در تمامی جلسات این کارگروه داشته باشند.

وی یادآور شد: طبق قانون تمام دستگاه های اجرایی باید درصدی از اعتبارات خود را به امر پژوهش و آموزش اختصاص بدهند و تلاش کنند که قرارداد پروژه های تحقیقاتی خود را با دانشگاه ها منعقد کنند زیرا فقط دانشگاه ها می توانند پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی دستگاه ها را پس از عقد قرارداد بررسی و اجرایی کنند.

امیری‌مقدم همچنین با اشاره به انتصاب چهار نفر از مشاورین خود از بین اساتید دانشگاه اظهار داشت: این چهار نفر از اساتید به نام و توانمند در دانشگاه ها هستند که می توانند کمک حال استان برای اجرای طرح های تحقیقاتی و پژوهشی باشند که دبیر کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری موظف است این اساتید را برای تمامی جلسات  این کارگروه دعوت کند.

وی در ادامه ایجاد مراکز رشد در شهرستان های استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید کمک هایی از صندوق نوآوری به منظور توسعه مراکز رشد در استان گرفته و سهم استان از این صندوق هر چه سریعتر مشخص شود.

امیری مقدم با بیان اینکه پیوند و ارتباط خوبی بین دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری برای توسعه علم در استان وجود دارد، افزود: خوشبختانه هیچ تعارضی بین این دو مرکز علمی وجود ندارد بنابراین باید بیشتر بتوانیم از ظرفیت های این مراکز برای توسعه علم در استان استفاده کنیم.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: مسئولیت توسعه شرکت های دانش بنیان با پارک علم و فنآوری است و باید هر چه بیشتر این شرکت ها در استان توسعه پیدا کنند که سهم بسزایی در ایجاد اشتغال و افزایش تولید در سالی که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری به نام "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" نامگذاری شده است، خواهد داشت.

وی تاکید کرد: هم پارک علم و فناوری و هم دانشگاه‌ها موظف هستند که نهایت تلاش خود را برای ایجاد پردیس نوآوری و فنآوری در استان بکار بگیرند.

رئیس شورای اداری استان ادامه داد: در سال "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" از اعضای این کارگروه انتظار داریم که یک مدل علمی و بومی متناسب و سازگار با توانمندی های استان طراحی کنندو این جزء خواسته ما از این کارگروه است.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: استان در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و خدمات دارای ظرفیت های بسیار مناسبی است که با توسعه شرکت های دانش بنیان و اجرای طرح های تحقیقاتی می توان از این ظرفیت ها برای کمک به ایجاد اشتغال و حل مشکل بیکاری استفاده کرد.

امیری مقدم اظهار داشت: اداره آموزش و پرورش با همکاری فنی و حرفه ای استان باید در جهت اجرای شعار "یک مهارت به هر دانش آموز" برنامه های خود را دنبال کنند.

استاندار کرمانشاه گفت: کارهای تحقیقاتی و پژوهشی باید طوری باشد که استان را به خلاقیت و نوآوری برساند و در تمامی بخش ها باید از ظرفیت های موجود به منظور توسعه استان استفاده کنیم و ارائه آموزش و مهارت به جوانان استان ضروری است که به یک سند راهبردی تبدیل شود.

امیری مقدم تصریح کرد: با احیای فرهنگ کار و نهادینه شدن روحیه سختکوشی و تلاش، مشکل بیکاری استان حل خواهد شد.

براساس اعلام رسمی مرکز ملی آمار ایران، نرخ بیکاری فصل بهار سال ۱۴۰۱ استان کرمانشاه ۱۵.۴ درصد است.

بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد ۳۸ هزار نفر معادل ۴۰ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند لذا بیکاری، تورم بالا و پایین بودن درآمد سرانه شهروندان کرمانشاهی بزرگترین مشکل استان است که مردم امیدوارند با تحقق مصوبات و وعده‌های رییس جمهور و اعضای هیات دولت، بخشی از مشکلات حوزه بیکاری و اشتغال برطرف شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اشتغالزایی دانش بنیان کرمانشاه استاندار کرمانشاه استان کرمانشاه مشکل بیکاری امیری مقدم دانشگاه ها دانش بنیان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • رویکرد حکمت بنیان کلید حکمرانی در سلامت
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری