Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به آثار مالی و خسارت های قرارداد ویلموتس برای فدراسیون فوتبال، سونامی کمترین توصیف برای این قرارداد و بحران های ناشی از آن می باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ مدیر امور حقوقی فدراسیون در خصوص موضوعات مطرح شده درباره هزینه های پرونده مارک ویلموتس گفت: مهم ترین اثر این قرارداد در صورت های مالی و ترازنامه فدراسیون فوتبال می باشد که باعث زیان ده شدن فدراسیون و بحرانی شدن شرایط مالی مجموعه فوتبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرش فرهادی تصریح کرد:علاوه بر حکم صادره برای آقای ویلموتس، حکم دستیاران ایشان از سوی CAS و برگ تشخیص مالیات 32 میلیارد تومانی نیز به فدراسیون فوتبال ابلاغ شده است و با وجود تلاش دکتر وثوق احمدی و تیم حقوقی همراه ایشان در کاهش میزان محکومیت که شایسته قدردانی است ، پرداخت مبلغی حدود چهار میلیون یورو برای فدراسیونی که ساختمانش را هم از دست داده یک فاجعه محسوب می شود.

وی ادامه داد: نکاتی که مقام عالی وزارت ورزش آقاى دکتر سجادی در خصوص زیان هاى ناشی از پرونده اعم از مالیات و ساختمان و مبلغ نقدی مطرح و از عبارت سونامی استفاده کردند به طور کامل مستند و درست است و علاوه بر این موارد، زیان های قابل توجه دیگری باقی مانده که آثار آن در آینده مشخص می شود.

وی گفت: تلاش‌های مسئولان حقوقی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال ادامه دارد و ما امیدوار به کمک دولت محترم هستیم تا زیان ها و خسارت‌های این فاجعه را برای فدراسیون کمتر کنیم. بدهی ۳۲ میلیارد تومانی مالیات قرارداد ویلموتس، جدای از مالیات پرداخت نشده قرارداد کارلوس کی روش سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال است که هم اکنون به طور اقساطی به اداره دارایی پرداخت می شود.

وی در پایان گفت: فدراسیون فوتبال متاسفانه با تبعات ناشی از این پرونده مواجه است اما جا دارد از همراهی و تلاش های دکتر سجادی و همکاران ایشان و معاونت حقوقی وزارت به ویژه در خصوص تعاملى که از طریق وزارت ورزش با وزارت اقتصاد جهت همکاری با فدراسیون در حل و فصل آثار ناشی از این پرونده ایجاد شد تشکر کنیم و امیدوارم با حمایت وزارت ورزش و دولت محترم مشکلات حاصل از این قرارداد هرچه زودتر رفع شود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است

نائب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به دلیل حساسیت‌های هفته‌های پایانی لیگ برتر کارگروهی تشکیل شده است تا مسابقات آتی را از همه جهات به دقت نظارت و بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سر گذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی افزود: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمام بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نائب رئیس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

به گزارش ایمنا، آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 747834

دیگر خبرها

  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود