Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت قراردادی گندم از امسال انجام می‌شود که نیازمند کمک بخش خصوصی بوده و حتی حاضر به واگذاری هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جواد ساداتی نژاد امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در مورد حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: حذف ارز ترجیحی فقط خواست دولت نبود بلکه حتی از زمانی که نماینده مجلس بودم اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و به طور کلی صنف و صنعت درخواست حذف ارز ترجیحی را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس این اقدام با تصمیم صرف دولت نبود.

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص یکسان‌سازی نرخ گندم، گفت: طرحی در دست پیگیری است که با تصویب نهایی مشکلات صنف و صنعت حل می‌شود.

وی در مورد رسیدن قیمت گندم به ۹۰ درصد فوب جهانی، افزود: حتماً جلساتی تا هفته آینده برگزار خواهیم کرد تا به یک جمع بندی برسیم.

ساداتی نژاد در ادامه اظهار کرد: کشت قراردادی گندم از امسال انجام می‌شود و نیازمند کمک بخش خصوصی بوده و حتی حاضر به واگذاری هستیم.

وی اضافه کرد: مقرر شده در این طرح نهاده متناسب با اقلیم به کشاورز اهدا شود و تامین مالی برای خرید سم و کود و بیمه برای محصول در دستور کار قرار دارد تا معیشت کشاورز تامین شود.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: این مساله نیاز به ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی دارد. برای این تأمین مالی نیاز به همکاری دولت، بانک‌ها و بخش خصوصی است.

وی گفت: ذخایر راهبردی را هم باید با تمهیداتی به بخش خصوصی واگذار کنیم تا به ما کمک کنند.

بیشتر بخوانید:
دستور وزیر جهاد کشاورزی برای جبران خسارات کشاورزان از سیل

ایران باید گندم تولید کند

ساداتی نژاد در ادامه اظهار کرد: دولت در برابر کشاورز ایرانی برای تولید گندم تعهد دارد. باید در ایران تولید گندم داشته باشیم و از شرایط تولید هم بالاتر رویم. لذا ابزارهای حمایتی مختلف مثل قیمت، یارانه و… داریم.

وی به قیمت خرید تضمینی گندم اشاره کرد و گفت: اولین بار است که در قیمت گذاری به صورت تعاملی عمل کردیم؛ در شورای قیمت گذاری ۳ نفر از دولت، ۳ نفر از بخش خصوصی و ۳ نفر کشاورز حضور داشتند و قیمت را تعیین کردند. ما به دنبال رقابت با بخش خصوصی نیستیم و صنف و صنعت می‌توانند خودشان گندم خود را وارد کنند.

اعتقاد به انحلال شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام دارم

وزیر جهاد کشاورزی همچنین اظهار کرد: من به شخصه اعتقاد به انحلال شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام دارم اما این مساله نیازمند فراهم شدن زمینه‌هایی از جمله داشتن بخش خصوصی قدرتمند و باصداقت است.

وی تصریح کرد: چرا باید در ایامی همچون شب عید و ماه رمضان، معضل تامین و عرضه کالا را داشته باشیم و دائم از تعزیرات استفاده کنیم؟ باید برای حل این مشکلات با بخش خصوصی به توافق برسیم. ما علاقه‌ای به راه انداختن تیم تعزیرات نداریم.

ساداتی نژاد در مورد قیمت گذاری دستوری نیز گفت: من مخالف قیمت گذاری دستوری هستم اما در طرح مردمی سازی یارانه‌ها (حذف ارز ترجیحی) که یک اصلاح اقتصادی سختی بود، مجبور به قیمت گذاری دستوری هستیم و اگرچه حداقل‌های سود بخش خصوصی هم بعضاً نادیده گرفته شده اما باید هوای مصرف کننده را هم داشته باشیم.

 

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی حذف ارز ترجیحی ساداتی نژاد قیمت گذاری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس