Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسارا شاه‌آبادی بتلای مکرر به کرونا را بسیار خطرناک دانست و گفت: باید مراقبت کنیم تا به این بیماری دچار نشویم و در این خصوص تاثیر واکسن کرونا بسیار تاثیر چشمگیری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سارا شاه‌آبادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با اشاره به افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه، اظهار  داشت: در نیمه اول خرداد ۶ درصد تست های موارد سرپایی مثبت می‌شد اما امروز این آمار به ۷۸ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: موارد بستری نیز از ۲.۵ درصد در نیمه اول خرداد به ۳۵ درصد رسیده است یعنی موارد بستری نیز رو به افزایش است که طی روزهای اخیر مواردی از فوت را نیز شاهد بودیم.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نوبت سوم واکسناسیون برای ۴۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال تزریق شده که این اصلاً جوابگو نیست و باید این آمار به بالای ۸۵ درصد برسد که ایمنی لازم در بدن افراد ایجاد شود در غیر اینصورت کنترل بیماری سخت می شود.
 
شاه آبادی گفت: متاسفانه افرادی هم هستند که هنوز واکسینه نشده اند و بیشتر موارد فوتی به دلیل عدم تزریق واکسن است کسانی که واکسینه نشده اند ۳۰ برابر بیشتر از واکسینه شده ها دچار عارضه فوت بر اثر کرونا می شوند.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه روند بیماری طولانی شده، حساسیت درج شده در افراد کاهش پیدا کرده، حاشیه انگاری در این خصوص شکل گرفته و تعدادی از افراد که صاحب نظر نبودند برای مردم جا انداختند که کرونا تمام شده و ماسک ها را بردارید، همین امر سبب شده آمار مجدد بالا برود.

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه اظهار داشت: متاسفانه برخی بر این باور هستند که باید بیماری کرونا بگیریم تا بدن آنتی بادی داشته باشد و ایمنی ایجاد شود اما بر اساس آخرین تحقیقات سازمان جهانی بهداشت ابتلای مکرر به کرونا سبب می شود سلولهای T از بین بروند و مقاومت به آنتی بیوتیک در بدن ایجاد شود.

وی ابتلای مکرر به کرونا را بسیار خطرناک دانست و افزود: باید مراقبت کنیم تا به این بیماری دچار نشویم و در این خصوص تاثیر واکسن کرونا بسیار تاثیر چشمگیری است.

شاه آبادی همچنین به شرکت مردم در مراسمات عزاداری سرور و سالار شهیدان اشاره و خاطر نشان کرد: همه ما عاشقان اباعبدالله هستیم اما سلامت مردم به خصوص کودکان و سالمندان حائز اهمیت است لذا تا جایی که ممکن است این عزیزان در مراسمات شرکت نکنند و مابقی افراد ترجیحاً در فضای باز عزاداری کرده و موارد بهداشتی را نیز رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مکرر به کرونا شاه آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان