Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گرماگرم تنش‌ها میان چین و آمریکا بر سر سفر احتمالی پلوسی به تایوان، گزارش‌ها حاکی از اعزام یک هیات انگلیسی به این جزیره در اواخر سال‌جاری میلادی است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست به نقل از تارنمای روزنامه گاردین، هیاتی از کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس با وجود افزایش تنش ها در منطقه، در حال برنامه ریزی برای سفر به تایوان در اواخر سال جاری (احتمالا در ماه نوامبر یا اوایل دسامبر "آبان یا آذر ماه ) میلادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه اعلام کردند، این سفر که نخست برای اوایل سال جاری برنامه ریزی شده بود، به دلیل مثبت بودن تست کووید یکی از اعضای هیات انگلیسی به تعویق افتاده است. اما لندن با هدف نشان دادن حمایت خود از تایوان به عنوان یک جزیره دموکراتیک که چین آن جزئی از خود می داند، مصمم به انجام این سفر است. خبر بازدید احتمالی این هیات انگلیسی در حالی منتشر شده است که روابط لندن-پکن همچنان رو به وخامت است. هفته گذشته، «لیز تراس» و «ریشی سوناک» نامزدهای نخست وزیری از حزب محافظه کار مواضع سختی در قبال چین بیان کردند. در پی این مناظره بود که سفیر چین در بریتانیا در اظهاراتی ویدئویی برخی از سیاستمداران انگلیسی را به سفسطه سرایی متهم کرد.

در پی انتشار گزارش‌ها مبنی بر سفر احتمالی «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایپه، در هفته‌های اخیر تنش‌ها در تنگه تایوان افزایش یافته است. پکن بارها نسبت به چنین اقدامی هشدار داده و تهدید کرده است در صورت انجام این سفر "اقدامات قاطعی" اتخاذ خواهد کرد.

از سوی دیگر، درحالیکه لندن بیش از پیش چین را به عنوان تهدیدی بلندمدت برای انگلیس می داند، برای تقویت روابط خود با تایوان گام برمی دارد. با این حال این کشور در سطح رسمی همچنان به "سیاست چین واحد" که پکن را به عنوان تنها دولت قانونی چین به رسمیت می شناسد، ادامه می دهد، هرچند روابط غیر رسمی خود را با تایوان هم حفظ کرده است.

تراس به عنوان وزیر امور خارجه در ماه های اخیر از کشورهای غربی خواست تا اطمینان حاصل کنند که تایوان می تواند از خود در برابر چین حافظت کند. وی ماه گذشته در در مصاحبه‌ای اظهار داشت که بریتانیا باید تایوان را تسلیح کند؛ اظهارنظری که سبب شگفتی برخی نمایندگان مجلس و همکارانش شد.

از سوی دیگر، دفتر نمایندگی تایپه در لندن تاکنون از اظهار نظر در مورد جزئیات سفر احتمالی هیات انگلیسی به تایوان خودداری کرده، اما اعلام کرده است که تایپه از هر فرصتی برای تقویت روابط با بریتانیا استقبال می کند.

کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس هم اعلام کرده که از مدت ها پیش قصد بازدید از تایوان را داشته، اما به دلایل امنیتی از ارائه جزئیات بیشتر در این خصوص خودداری کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انگلیس ، چین ، تایوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انگلیس چین تایوان هیات انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کاوش در گستره وسیع فضا، ما را با برخی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های آسمانی روبه‌رو می‌کند. طیف متنوعی از اجرام به دور خورشید می‌چرخند و گهگاه ما را غافلگیر می‌کنند. دنباله دارها مانند گلوله‌های برفی بزرگ یخی هستند که در فضا در حال گشت و گذار هستند. آنها وقتی به خورشید نزدیک می‌شوند دمی درخشان دارند. آنها را به عنوان مسافران کیهانی در سفر در منظومه شمسی در نظر بگیرید. از جمله مشهورترین دنباله دارهای که ممکن است نام آنها را شنیده باشید، دنباله دار هالی است. بررسی دنباله دارها جذاب است زیرا دانشی نو را از روزهای اولیه منظومه شمسی و نحوه شکل گیری آن به ما می‌دهد.

سیارک ها اجرام سنگی هستند که به دور خورشید می‌چرخند و بیشتر در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری یافت می‌شوند. آنها در اشکال و اندازه های مختلف، از سنگریزه ها گرفته تا تخته سنگ های غول پیکر وجود دارند. گاهی اوقات، سیارک ها ممکن است از مدار خود خارج شوند و به سمت زمین بیایند. هنگامی که آنها وارد جو زمین می‌شوند به شهاب سنگ تبدیل می‌شوند.

هنگامی که یک شهاب سنگ وارد جو زمین شود، در اثر اصطکاک با هوا می‌سوزد و رگه ای از نور در آسمان به نام شهاب ایجاد می‌کند. گاهی اوقات، یک شهاب سنگ از سفر آتشین خود جان سالم به در می‌برد و بر روی زمین فرود می‌آید. دانشمندان شهاب‌سنگ‌ها را بررسی می‌کنند تا درباره موادی که میلیاردها سال پیش منظومه شمسی ما را تشکیل داده‌اند بیشتر بیاموزند. همچنین گهگاه بارش‌های شهابی به وقوه می‌پیوندد. این اتفاق زمانی می‌افتد که زمین از میان دنباله‌ای از گرد و غبار و زباله‌هایی که یک دنباله‌دار بر جای گذاشته است می‌گذرد. این زباله ها در جو می‌سوزند و نمایشی دیدنی ایجاد می‌کنند. یکی از معروف ترین بارش های شهابی، بارش برساوشی است که هر سال در ماه اوت اتفاق می‌افتد.

اکنون که از دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها بیشتر می‌دانید، به یاد داشته باشید که هر چند وقت یک‌بار به آسمان شب نگاه کنید! چه کسی می‌داند، شاید تصادفاً چشم‌تان به این بازدیدکنندگان شگفت انگیز از فضا خورد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم