Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی اسلحه اپه ایران گفت: اگر مشکلات و موانعی که پیش‌روی شمشیربازی و اسلحه اپه است حل شود در مدت زمان ۳ تا ۴ سال می‌توانیم به نتیجه رسیده و اقتدار خودمان را نشان دهیم.

مهدی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار ایران اکونومیست، اظهار داشت: متاسفانه برخی از ما در دنیای کنونی فراموش‌کار هستیم و گذشته‌ها را از یاد می‌بریم، البته مسایلی وجود دارد که باید در محافل کارشناسی به آن پرداخت چراکه عاشقان واقعی شمشیربازی به دنبال رشد و تعالی این رشته هستند و می‌خواهند اعتلای این ورزش و قهرمانی ورزشکاران ایرانی را در میادین بین‌المللی نظاره‌گر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر بخواهیم منصفانه به ماجرا نگاه کنیم باید به این نکته اذعان کرد که شمشیربازی در چندسال اخیر به نوعی در شیب نزولی قرار گرفته و تا حدودی از مسیر اصلی خود خارج شده است. در این میان نمی‌توان تقصیرها را گردن یک نفر یا یک گروه انداخت چراکه اعتقاد دارم هم ورزشکاران و هم سیاست‌های فدراسیون در آن دخیل بوده و باید با بررسی اتفاقات و نتایج گذشته، برای آینده برنامه‌های بهتری داشت.

او با اشاره به اتفاقات اخیر شمشیربازی گفت: اتحاد و همدلی کلید موفقیت در شمشیربازی است، باید با تغییر نگاه‌ها و سیاست‌گزاری درست و منطقی، راه را برای موفقیت هموار کرد. کارشناسان و دلسوزان شمشیربازی باید بیایند و با خردجمعی بستر مناسبی را برای موفقیت این رشته رقم بزنند چراکه ما ظرفیت و پتانسیل این موضوع را داریم و باید از داشته‌های خود به بهترین شکل ممکن بهره ببریم.

سرمربی تیم ملی اپه ایران افزود: امروز اپه کجاست؟ برای رشد و تعالی این رشته چه کردیم و چه باید کرد؟ ما فقط یک راه داریم و آن ارتقای دانش مربیان در تمام نقاط کشور است. باید با فرصت دادن به جوانان با انگیزه و پرتلاش، اپه را به آن جایگاهی که شایسته است، برسانیم. اینکه مربیان ما دانش به روز داشته باشند بسیار مهم است. ما باید در اولین گام، مربیانی که این ظرفیت و استعداد را دارند شناسایی کرده و بعد با آموزش درست، آنها را به عنوان حلقه واسطه میان فدراسیون و ورزشکاران قرار دهیم تا به شکلی هدفمند و البته در سطحی وسیع کل کشور را پوشش داده و همه با توجه و تاکید به دانش روز، تمرین کرده و پرورش یابند. 

فرجی تصریح کرد: برای این کار باید یک مربی سطح اول جهان که کاربلد و حرفه‌ای باشد را به ایران آورده و او مربیان داخلی را آموزش دهد، مربیان نیز به استان‌های خود بازگشته و قهرمانان خود را تحت پوشش گرفته و آموزش دهند تا یک زنجیره مناسب و درست در سطح کشور فعال شود.

او گفت: دانش اپه ما به ۴۰ سال قبل باز می‌گردد،‌ اگر خودمان را به روز نکنیم بدون شک جا مانده و همین می‌شود، که امروز می‌بینیم. متاسفانه یکی از مشکلاتی که امروز در شمشیربازی ایران داریم این است که مربیان از نظر توان و ظرفیت فنی، کلاس‌بندی نشده و هر مربی برای خود حرفی دارد. گذراندن دوره‌های فنی یک بحث است اما تجربه و دانش روز نیز بسیار مهم بوده و باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی ادامه داد: به عنوان فردی که در کشورهایی از جمله چین و مجارستان مشغول به کار و فعالیت بوده‌ام می‌گویم اپه ایران می‌تواند به درجات بالایی برسد و این به خاطر ظرفیت شمشیربازی ایران است. من با ورزشکاران مختلفی کار کرده‌ام و به جرات می‌گویم ضریب هوشی ورزشکاران ایرانی و استعدادی که دارند قابل وصف بوده و اگر برنامه‌ریزی و مدیریت درستی اعمال شود می‌توان در مدت زمان کوتاهی به نتایج خوبی دست یافت. 

او تاکید کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما بحث مدیریتی، نبود تجهیزات مناسب، عدم زیرساخت‌های لازم، مشکلات مالی و مسایلی از این دست است ضمن آنکه باید به تغدیه، روانشناسی ورزشکاران و عواملی دیگر هم توجه داشت. اگر همه این موارد رعایت شود ما در مدت زمان ۳ تا ۴ سال می‌توانیم در اپه موفق شویم و موفقیت‌های سابر نشان داد در صورت سرمایه‌گذاری، کسب مدال و موفقیت دور از ذهن نیست. 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فدراسیون شمشیربازی ، شمشیر بازی ، اسلحه اپه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون شمشیربازی شمشیر بازی اسلحه اپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری نخستین "رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبر داد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن در نظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا با توجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: در حال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "نخستین رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران با حضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رادان: دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن حجاب است
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • رفت و آمد نیمکت تراکتور برنامه‌ریزی شده بود
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • پیش‌بینی ستاره پیشین لیورپول، هواداران را غافلگیر کرد
  • حسرت ۵۲ ساله اپه و فلوره ایران برای بازگشت به المپیک
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود