Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا شاه آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به سیر صعودی تعداد مبتلایان به بیماری کرونا و شیوع زیر سویه جدید امیکرون با قدرت سرایت بالا توصیه می‌شود برگزاران مراسم عزاداری محرم، این مراسم را در اماکن و فضاهای باز با رعایت فاصله‌گذاری مناسب و حداقل تعداد نفرات برگزار کنند.

وی افزود: زیر سویه جدید امیکرون قدرت سرایت زیادی دارد و هر فرد بیمار می‌تواند ۱۸ نفر را آلوده کند توصیه می‌شود کودکان و سالمندانی که بیماری زمینه‌ای دارند در اجتماعات شرکت نکرده و از طریق صدا و سیما مراسمات را دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: بهتر است مراسم عزاداری و تجمعات بیشتر از ۲ ساعت طول نکشد و در طول برگزاری به طور مداوم از ماسک استفاده و از ذبح و قربانی احشام جلو هیئت‌ها خودداری شود.

شاه آبادی با اشاره به اهمیت تزریق واکسن خاطرنشان کرد: افرادی که در مراسم عزاداری شرکت می‌کنند نوبت تکمیلی واکسن خود را تزریق کنند و درخواست می‌شود مردم از توزیع نذورات در مکان‌های برگزاری مراسم خودداری کنند.

وی در خصوص توزیع نذورات در ماه محرم، بیان کرد: بهتر است به صورت بسته‌های خشک درب منازل با اولویت نیازمندان انجام شود اما اگر اصرار بر پخش نذری به شکل پخته شده دارند اولاً پذیرایی در محل نباشد و یا در فضای باز انجام شود و در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز دقت کنند و ظروف مناسب مواد غذایی داغ و بر پایه گیاهی مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر 5553600

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ماه محرم ویروس کرونا بارش باران سیل کرمان کرمانشاه مدیریت بحران خطبه های نماز جمعه مراسم عزاداری آمار کرونا مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان