Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سه ماهه ابتدایی سال جاری پنج هزار و 476 میلیارد تومان درآمد در شهرداری تهران محقق شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، حبیب کاشانی در هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارشی از اعتبار سه ماهه شهرداری تهران، میزان اعتبار مصوب را 53 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: قرار بر این بوده که 12 هزار میلیارد و 592 میلیون تومان محقق شود که از این میزان 43 درصد محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تقاضا داریم شهرداری های مناطق در تحقق درآمدهای نقد و غیرنقد پیگیری جدی داشته باشند، تصریح کرد: کمیته درآمد باید در شهرداری ها تشکیل شود تا در تحقق درآمدها با مشکل مواجه نشویم.
کاشانی همچنین تصریح کرد: اعتبار ابلاغی در مجموع 46 هزار و 823 میلیارد تومان بوده که در نهایت 0.64 درصد جذب شده است. حدود پنج هزار و 476 میلیارد تومان وصول شده که باید بیش از 12 هزار میلیارد تومان وصول می شد.
وی با بیان اینکه شهردار تهران بر پیش بینی 83 هزار میلیارد تومان تحقق درآمد تأکید داشته است، گفت: درآمدهای غیرنقدی قابل توجه نیست؛ منطقه 12،15،19 و 22 در این خصوص فعال بودند و مجموع درآمدهای آنها بالاتر بوده است.
خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تخصیص اعتبار باید بر اساس درآمد باشد، تأکید کرد: این موضوع می تواند در سالهای آینده برای شهرداری مشکل ایجاد کند.
وی تأکید کرد: در سه ماه ابتدایی با توجه به قرار گرفتن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در این مدت، تحقق درآمد به این میزان طبیعی است.
تحقق بودجه بر مبنای اعتبار مصوب شورا سنجیده شود
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه این جلسه تأکید کرد: بودجه باید با آنچه در جلسه شورا مصوب شده است، سنجیده شود.
وی با بیان اینکه میزان پیشرفت پروژه های عمرانی با حضور کمیسیون ها بررسی می شد، اظهار کرد: ما منتظر جدول این پروژه ها هستیم و امیدواریم این موضوع که در گذشته شکل گرفته بود، مجددا دنبال شود.
هزینه‌کرد باید در گزارشات بودجه لحاظ شود
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه بر اساس گزارش شهرداری تهران اقدام بزرگی در خردادماه روی داده است، اظهار کرد: درآمد شهرداری در فروردین و اردیبهشت ماه هزار و 889 میلیارد تومان بوده که به پنج هزار و 130 میلیارد تومان رسیده و این نشان می دهد که سه هزار و 240 میلیارد تومان از محل درآمدها در خردادماه کسب و اضافه شده که دو برابر دو ماه ابتدایی سال بوده است.
وی همچنین تصریح کرد: در بخش واگذاری دارایی های سرمایه ای، میزان درآمد در دو ماه ابتدایی 25 میلیارد و 700 میلیون تومان و در خردادماه 46 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده که 19 میلیارد تومان اضافه شده است. همچنین دارایی های مالی 297 میلیارد تومان بوده که نسبت به دو ماه ابتدایی افزایش یافته است.
امانی با تأکید بر اینکه معاونت مالی به صورت متمرکز حقوق تمام بخش ها را پرداخت می کند، یادآور شد: هزینه ها باید در این گزارشات لحاظ شود. ما همیشه در بودجه تنها به درآمدها توجه می کنیم و در مدیریت هزینه ها معمولا توجهی نمی شود و از شهرداری تهران درخواست داریم که مدیریت هزینه را مورد توجه قرار دهد که منجر به افزایش درآمدها خواهد شد.
وی افزود: اگر میزان بدهی بانکی شهرداری 60 هزار میلیارد تومان باشد و سالیانه بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای تسویه در نظر گرفته شود، تسویه بدهی شهرداری 15 سال زمان خواهد برد و باید فراتر از بودجه در این زمینه عمل شود. اعتبار غیرنقدی در دوره چهارم 30 درصد بود اما با جو ایجاد شده در دوره پنجم علیه بودجه غیرنقدی، ما نیز تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتیم و بودجه های غیرنقدی در عملکرد ما مورد توجه قرار نگرفته است.
امانی با تأکید بر اینکه چرا باید عملکرد مناطق یک و دو در بخش درآمد غیرنقدی صفر باشد، گفت: هم ما و هم شهرداری باید در زمینه درآمد غیرنقدی وارد عمل شویم و توجه ویژه در این زمینه داشته باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به کسری بودجه خاطرنشان کرد: در 10 سال گذشته درآمد شهرداری به گونه ای بوده که کسری سه ماه ابتدایی و سه ماه دوم هریک 15 درصد، سه ماه سوم 30 درصد و سه ماه پایانی 40 درصد بوده است. ما در سه ماه دوم اگر بیش از پنج هزار میلیارد تومان، در سه ماه سوم 11 هزار  میلیارد تومان و در سه ماه پایانی 15 هزار و 330 میلیارد تومان درآمد داشته باشیم، بودجه مورد نظر تأمین می شد.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا نیز با بیان اینکه بخش زیادی از خانه های خالی در مناطق شمالی شهر واقع شده است، گفت: توجه ما به درآمدهای غیر نقد معطوف نیست و توجهی به این موضوع نداریم. سرعت پیشرفت عملیات عمرانی ما در مناطق 22 گانه پایین است چون آنطور که باید نتوانسته ایم درآمدها را محقق کنیم که باید حتما در این زمینه تغییر رویه داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران هزار میلیارد تومان شهرداری تهران تومان بوده پنج هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   

محمد خانچی معاون امور هماهنگی استاندار خوزستان امروز در همایش روز شوراها که در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان برگزار شد؛ گفت: حمایت و توجه ویژه استاندار خوزستان از موضوعات عمرانی شهری و روستاها استان موجب ابجاد تحول در این حوزه شده است.

او افزود: با شروع دولت سیزدهم اعتباراتی که سال های سال به خوزستان پرداخت نشده بود به این استان تزریق شد و می تواند در کارنامه و عملکرد مجموعه شوراها و شهرداری تاثیر مثبتی داشته و امیدواریم در یک سال باقیمانده بتوانیم تحول جدی و اساسی را در سطح منطقه ایجاد کنیم.

آقای خانچی ادامه داد: شوراها مجموعه شورای شهر و روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه خود را آمارگیری کرده و برای برطرف کردن آن ها راهکار ارائه دهد، شبانه روز به دنبال شهردار بودن و پرداختن به مسائل حاشیه ای شهرداری شهرداری نشان از ضعف عملکردی شوراها دارد.

معاون امور هماهنگی استاندار خوزستان گفت: شورای شهر و مجموعه شهرداری باید در کنار مردم بودن را تمرین کنند، از نگاه مردم شهر را اداره کنند و از نظرات آن ها استفاده کنند تا موفق شوند. 

این مقام مسئول افزود: نقش شوراها در تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری و روستایی ابعاد مختلف دارد که یک بخش آن خدمات عمومی است و شوراها باید در سایر حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و رفع آسیب‌های اجتماعی که مردم را رنج می‌دهد هم نقش‌آفرین باشند و منشا بسیاری از اقدامات تاثیرگذار بوده و زمینه عمران و آبادانی شهرها و روستاها را سرعت بخشیده، از اینرو بستر همراهی های اجتماعی و رفع دغدغه های مردم را فراهم کرده اند. 

محمد خانچی یادآور شد: اعتباراتی تحت عنوان عوارض آلایندگی به استان پرداخت می شود محدود است و ممکن است در مرحله های بعدی دیگر این اعتبارات به استان تعلق نگیرد، ضرورت دارد شهرداری ها با خلق منابع جایگزین از وابستگی به این اعتبارات خودداری کنند. 

او در پایان با اشاره به شعار سال و تحقق آن اضافه کرد: شوراها با برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی تولید، ایجاد بازارچه‌های مرزی و توجه به اقتصاد دریا و اقتصاد گردشگری، توسعه فعالیت‌ها در حوزه آبزیان و رونق معادن و کشاورزی، می‌توانند ثروت‌های هنگفت موجود در کشور را از قوه به فعل برسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است