Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر خدری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۸۲ درصد از گنجایش مخزن۵۴۷ متر مکعبی سد کوثر هم اکنون پر است.

 وی با بیان اینکه  هم اکنون حجم آب موجود در مخزن سد کوثر ۴۵۲ میلیون متر مکعب است ابراز کرد:  در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸۸ درصد این سد معادل ۴۸۴ میلیون متر مکعب پر بوده است. 

خدری اظهار داشت: هم اکنون بیش از ۹۴ میلیون متر مکعب از حجم مخزن سد کوثر گچساران خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در بارندگی های سیل آسا چند روز گذشته  ۱۴ میلیمتر بارندگی در ایستگاه هواشناسی سد کوثر به ثبت رسیده است.

 مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران گفت: رهاسازی ۲۰ میلیون متر مکعب آب از سد کوثر برای خوزستان  با دبی ۳۰ متر مکعب بر ثانیه قبل از بارندگی های چند روز گذشته در حال انجام بود که با شروع بارندگی های اخیر برای تامین همزمان آب آشامیدنی خوزستان و مهار سیلاب  این میزان دبی به پنج متر مکعب بر ثانیه تبدیل شد.

وی ابراز کرد: در بارندگی های سیل آسا تابستانه گچساران با توجه به هشدارهای لازم در بالادست سد کوثر  هیچ گونه مشکلی برای کشاورزان این مناطق بوجود نیامده و تعدادی از زمین های کشاورزی در حوزه پایین دستی این سد به دلیل فعال شدن چند دره فصلی  دچار آبگرفتگی و خسارت شدند که هیچ گونه ارتباطی با سد کوثر ندارد.

خدری گفت: میزان ورودی آب در سال آبی جاری به سد کوثر ۲۹۵.۷۷ میلیون متر مکعب بوده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۳۳۶.۶میلیون متر مکعب بوده است.

وی اظهار داشت: بیش از ۲۸۳  میلیون متر مکعب آب در سال آبی جاری برای مصارف مختلف رهاسازی شده است.

خدری ادامه داد: از این‌ میزان آب ۱۳۸ میلیون متر مکعب برای مصرف آشامیدنی استان‌های جنوبی کشور از ابتدای مهر سال گذشته تاکنون رهاسازی شده است.

 مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران گفت: همچنین در این مدت۴۸ میلیون متر مکعب آب کشاورزی، ۲.۹۱میلیون متر مکعب آب صنعت و ۷۳.۳۹ میلیون متر مکعب برای سایر مصرف (زیست محیطی) در این سد رهاسازی شده است.

خدری با اشاره به اینکه نرمال تراز مخزن بتنی این سد از سطح دریا ۶۲۵متر است گفت: هم اکنون تراز این سد بیش از ۶۱۸ متر است.

وی تصریح کرد: ۲۰میلیون متر مکعب آب در سال آبی جاری از سد کوثر تبخیر شد که این میزان در مدت مشابه سال قبل ۲۳.۶ میلیون متر مکعب بوده است.

خدری  گفت: هم اکنون دبی خروجی کل سد کوثر ۱۴.۲۳متر مکعب بر ثانیه و دبی ورودی ۱۱.۱۴  متر مکعب بر ثانیه است.

سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا در استان های جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس را تأمین می کند.


 

برچسب‌ها آب زیرزمینی بارندگی شرکت آب منطقه ای گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب زیرزمینی بارندگی شرکت آب منطقه ای آب زیرزمینی بارندگی شرکت آب منطقه ای گچساران میلیون متر مکعب آب متر مکعب بر ثانیه هم اکنون سد کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است