Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های عبری نوشتند که مذاکرات هیأت رژیم صهیونیستی و تیم وزارت دادگستری روسیه، در خصوص تشدید اختلافات بین دو طرف بر سر تصمیم مقامات روسیه برای ممنوعیت فعالیت آژانس یهود در مسکو بدون هیچ نتیجه ملموسی پایان یافت.

وبگاه روزنامه «یدیعوت آحارانوت» (وای نت)، نوشت که دو طرف تاریخ دور جدیدی از مذاکرات را مشخص نکرده و یا درباره آن به توافق نرسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست برای بررسی مسائل فنی مربوط به تصمیم روسیه در مورد آژانس پرداخته و در «فضایی عینی» برگزار شد.

به نوشته وای‌نت، اسرائیل بر این باور است که «اهمیت این نشست در برگزاری آن نهفته است». با این حال، برخلاف انتظارات در تل‌آویو که دلایل پشت پرده این تصمیم مسکو و گام‌های اتخاذی آن در این مسیر را می‌دانست، طرف اسرائیلی نتوانست بفهمد که  «روس‌ها به کجا می‌روند». 

بنا بر این گزارش، رئیس یک بخش در وزارت دادگستری روسیه در سطح پایین مسئولیت و نه در سطح تصمیم‌گیری، به نمایندگی از طرف روسیه در این نشست حاضر بود. در مقابل سرپرستی هیأت اسرائیلی را «تمار کاپلان» معاون مشاور حقوقی وزارت امور خارجه و نمایندگانی از سوی مشاور حقوقی کابینه و وزارتخانه‌های مختلف، بر عهده داشتند.

وای‌نت نوشت که هیأت اسرائیل قصد برگزاری نشست‌های بیشتری را با وکیل آژانس یهود در روسیه پیش از بازگشت به فلسطین اشغالی نیز داشت.

از سوی دیگر، خبرنگار بخش سیاسی سایت عبری «واللا» به نقل از یک مقام مسئول و مطلع اسرائیلی درباره روند نشست روسی - اسرائیلی نوشت: «تصور هیأت اسرائیلی این است که موضوع تنها در سطح سیاسی قابل حل است».

به اعلام وزارت خارجه روسیه، «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه، در مسکو با کاپلان رئیس هیأت مذاکراتی اسرائیل دیدار و درباره قضیه آژانس یهود با او گفت‌وگو کرد. دو طرف، همچنین درباره روابط دوجانبه، قضایای بین‌المللی و منطقه‌ای مورد اهمیت برای تل آویو و مسکو رایزنی کردند.

منابع اسرائیلی اعلام کردند که بوگدانوف، همچنین با «الکساندر بن زوی» برای بررسی این مسئله همزمان با نشست هیأت مذاکراتی رژیم صهیونیستی با تیم وزارت دادگستری روسیه گفت‌وگو کرد. در حالی که روسیه به طور رسمی این دیدار را اعلام نکرده است، وای‌نت نوشت که این نشست «به عنوان بخشی از تلاش های دو طرف برای کاهش سطح تنش‌های ناشی از بحران آژانس یهود» برگزار شد.

گزارش‌های رسانه‌های صهیونیستی همچنین نشان می‌دهد که  «اسحاق هرتزوگ» رئیس و «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «از طریق چندین کانال، از جمله از طریق یک میانجی خارجی» (مشخص نشده) با مقامات مسکو «مذاکرات آرامی» انجام دادند و روال دریافت ویزا برای این هیأت اسرائیل برای ورود به مسکو، «بیش از حد پیچیده بود». 

پیشتر دادگاه مسکو اعلام کرده بود که نامه ای از وزارت دادگستری روسیه دریافت کرده است که در آن خواستار ممنوعیت فعالیت آژانس یهودی در روسیه شده است. اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد و دادگاهی که قرار است در نوزدهم  آگوست  تشکیل شود، مراحل رسیدگی به پرونده را آغاز کند، دستور تعطیلی آژانس در روسیه صادر خواهد شد.

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد.

چندی پیش، وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است. در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه جاری (27 ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنا به دستور «یائیر لاپید» نخست وزیر این رژیم و با هماهنگی مسئولان روسی، این هیأت عازم مسکو شد تا   نشست‌هایی را با مقامات روسیه در خصوص بحران بر سر فعالیت  آژانس یهود برگزار کند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آژانس یهود وزارت دادگستری روسیه رژیم صهیونیستی هیأت اسرائیل آژانس یهود تل آویو وای نت دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور تحولات و حذف دشمن مشترک

به گزارش قدس آنلاین، در این یادداشت آمده است: همکاری این کشورها فقط منحصر به نبرد روسیه و اوکراین نیست.

این فقط نوک کوه یخ است و عمق همکاری‌ها بسیار بیشتر است. جنگ اوکراین صرفاً به تعمیق روابط اقتصادی، نظامی، سیاسی و فناوری آن‌ها سرعت بخشیده است. در حال حاضر همگرایی در روابط این کشورها به ایجاد یک محور جدید تحولات منجر شده که می تواند چشم انداز ژئوپلتیکی جهان را تغییر دهد.

وقتی دولت‌های ناراضی کارشکنی می‌کنند
این اندیشکده آمریکایی تأکید می‌کند : همگرایی این گروه، به منزله ایجاد یک بلوک انحصاری و متحد نیست، بلکه به منزله شکل‌گیری مجموعه‌ای از دولت‌های ناراضی است که بر سر هدف مشترکی برای براندازی اصول فعلی، اتفاق‌نظر دارند. وقتی این چهار کشور همکاری می‌کنند، اقدامات آن‌ها هم‌افزایی پیدا می‌کند و اثربخشی ابزارهای سیاست خارجی ایالات متحده برای تحریم‌ها را کاهش می‌دهند. در حقیقت باید گفت هدف جمعی آن‌ها ایجاد جایگزینی برای نظم فعلی است که به نظر آن‌ها تحت سلطه ایالات متحده است. 

تشکیل باشگاه ضدغرب
این دو عضو ارشد برنامه‌های امنیتی ایالات متحده ادامه می‌دهند: همکاری میان اعضای این محور چیز جدیدی نیست. چین و روسیه شراکت خود را از پایان جنگ سرد تقویت کرده‌اند. ایران و روسیه نیز پس از شروع جنگ سوریه با یکدیگر همکاری کردند. چین با پیوستن به همکاری‌های روسیه و مشارکت در توافق‌نامه‌های انرژی با ایران، از تهران در برابر اثرات تحریم‌های ایالات متحده حمایت کرده است. مسکو در دو دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات تهران بوده و اکنون بزرگ‌ترین منبع سرمایه‌گذاری خارجی آن است. صادرات روسیه به ایران در ۱۰ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۷ درصد افزایش یافته است. برای سه سال متوالی چین، ایران و روسیه مانورهای دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کرده‌اند که آخرین آن در مارس ۲۰۲۴ بود. 

مجله فارین افرز معتقد است: همکاری فزاینده میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه ناشی از مخالفت مشترک آن‌ها با نظم جهانی تحت سلطه غرب است؛ رویکردی که ریشه در این باور دارد که این سیستم به آن‌ها موقعیت یا آزادی عملی را که شایسته آن هستند، نمی‌دهد. البته تاریخ نشان می‌دهد ممکن است برای گروهی از قدرت‌های ناراضی، آینده مثبت پیش‌رو نباشد. مانند پیمان سه‌جانبه ۱۹۴۰ که آلمان، ایتالیا و ژاپن را متحد کرد و آن‌ها موفق نشدند، اما جنگ جهانی دوم قطعاً تحولات جهانی را به همراه داشت.
 
تهدید چهار قدرت
آندریا کندال-تیلور و ریچارد فونتین ضمن بررسی همکاری رو به رشد میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه معتقدند اختلافات جدی میان این کشورها وجود دارد؛ چرا که با روی آوردن مسکو به پکن، مسکو به پذیرش نقش شریک کوچک‌تر باید قانع باشد. البته در چنین تحلیلی شدت تهدید نادیده گرفته می‌شود. از سویی دیگر اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ‌تر، ارتش آن به طور قابل توجهی قدرتمندتر و سیستم دموکراتیک آن پایدارتر است و واشنگتن هنوز هم می‌تواند از تحولات این محور جلوگیری کند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه؛ تل‌آویو با خروج نیروهایش از «نتزاریم» موافقت کرد
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم