Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت سامانه بارشی "مونسون" که از ابتدای هفته گذشته در سیستان و بلوچستان آغاز شده همچنان در جنوب استان تداوم دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، فعالیت سامانه بارشی "مونسون" که از ابتدای هفته گذشته در سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان در جنوب استان تداوم دارد، خسارات فراوانی بر جای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان صدور هشدار قرمز هواشناسی در سیستان و بلوچستان تاکنون ایستگاه‌های بارانسنجی در مهرستان و خاش بیشترین بارندگی ها را ثبت کرده‌اند.

اوج بارش‌های مونسون در مهرستان و خاش

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و‌ بلوچستان گفت: ایستگاه‌های بارانسنجی "سنیب" شهرستان خاش "قادر آباد" و "بناب"  شهرستان مهرستان به ترتیب با 156، 119 و 118 میلیمتر بیشترین بارش‌ها را ثبت کرده‌اند.

محسن حیدری افزود: با بارش‌های شب گذشته ایستگاه بناب جایگاه سومی ایستگاه بزمان در جدول شهرهای پربارش را گرفت تا ایستگاه2های "بزمان" شهرستان ایرانشهر و "مچان" شهرستان سرباز در فهرست چهارمین و پنجمین ایستگاه‌های پربارش قرار بگیرند.

وی ضمن اشاره به افزایش سرعت باد از امروز در زاهدان ادامه داد: بارش‌های نواحی جنوبی از امروز تضعیف خواهد شد اما تا سه روز آینده همچنان احتمال بارش در ارتفاعات جنوبی و آبگرفتگی موقتی وجود دارد. همچنین تا پایان هفته وزش باد شدید به همراه گرد و خاک را در نواحی شمالی و نوار شرقی خواهیم داشت.

امدادرسانی به 9600 سیل‌زده

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از امدادرسانی به 9 هزار و 600 آسیب دیده در سیل و آبگرفتگی در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: از تاریخ 28 تیرماه در پی ورود سامانه بارشی مونسون به استان تا کنون 13 شهرستان و 271 روستا در سطح استان دچار سیل و آبگرفتگی شده‌اند.

علیرضا میربهاء الدین افزود: این مناطق توسط دو هزار و 589 نفر روز نجاتگر در قالب 531 تیم روز عملیاتی به همراه 370 روز خودرو  خدمات امدادرسانی جهت آسیب دیدگان در سطح استان انجام گرفته و تاکنون  745 خانوار به تعداد سه هزار و 161  نفر از آسیب‌دیدگان در چادرهای هلال احمر اسکان داده شده‌اند.

وی گفت: در این مدت اقلامی از قبیل 554 دستگاه چادر امدادی، 171 دستگاه چادر مسافرتی، 1983 تخته موکت، 4091 تخته پتو، 5426 کیلوگرم نایلون، 929 قوطی کنسروجات، 1889 بسته غذایی 72 ساعته و سایر اقلام خوراکی بین آسیب دیدگان توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه 43 نفر آسیب دیده در سیل و آبگرفتگی توسط نجاتگران هلال احمر به مناطق امن انتقال داده  شدند، گفت: خدمات امدادی و حمایتی توسط نجاتگران هلال احمر استان همچنان ادامه دارد. تلفن گویای 112 ندای امداد جمعیت هلال احمر 24 ساعت شبانه روز آماده پاسخگویی به آسیب دیدگان است.

خسارت 20 هزار میلیاردی به بخش‌های مختلف

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به اینکه سیل اخیر استان تاکنون 20 هزار و 680 میلیارد ریال خسارت به بار آورده، اظهار داشت: بر اساس برآوردهای اولیه سیل اخیر ناشی از بارندگی‌های سامانه مونسون پنج هزار و 900 میلیارد ریال به بخش کشاورزی، 8 هزار و 500 میلیارد ریال به  زیرساخت‌های راه شمال و جنوب، چهار هزار و 500 میلیارد ریال به شهرداری‌ها، 10 هزار و 500 میلیارد ریال به منابع طبیعی، 25 میلیارد ریال به زیرساخت‌های برق، 800 میلیارد ریال آب و 850 میلیارد ریال به سایر بخش‌ها خسارت زده است.

علیرضا شهرکی با تاکید بر اینکه این مقدار خسارت بر اساس گزارش های اولیه است، افزود: قطعاً امکان افزایش این آمار و ارقام نیز وجود دارد که در این راستا به زودی میزان دقیق برآورد خسارات‌های سیل از طریق رسانه‌های رسمی به اطلاع عموم مردم می‌رسد.

3 مجتمع آبرسانی گرفتار سیل وارد مدار شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از وارد مدار شدن سه مجتمع آبرسانی بخش "کله‌گان" شهرستان گلشن در شبانه روز گذشته خبر داد و اظهار داشت: با تداوم بارش‌های سیل‌آسا در هفته جاری، بسیاری از تاسیسات آبرسانی جنوب استان از جمله شهرستان سراوان و گلشن آسیب دید یا از مدار بهره‌برداری خارج شد.

علیرضا قاسمی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود و آماده‌باش نیروهای عملیاتی آبفا، در هر نقطه‌ای که حوادث در بازدیدهای میدانی مشاهده یا از سوی مردم گزارش شد به صورت فوری اقدام‌های لازم نسبت به رفع آن صورت گرفت تا هرچه سریعتر وضعیت شبکه آب آشامیدنی اهالی شهرها و روستاهای آسیب دیده پایدار شود.

وی بیان کرد: از آنجایی که خطوط پمپاژ و انتقال شبکه آبرسانی مرکز بخش کله‌گان بر اثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه از مدار بهره‌برداری خارج شده بود با همت و تلاش شبانه‌روزی نیروهای تاسیسات آبفای سراوان نسبت به راه‌اندازی مجدد آن و خدمات‌رسانی به مردم اقدام شد.

مدیرعامل آبفا سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این حادثه  سه مجتمع آبرسانی بخش کله‌گان شامل روستاهای "فهره و ایبیک، بند ولجی و کله‌هوک" دچار آسیب شده بود که شب گذشته وارد مدار و مشکل آب آشامیدنی ساکنان این منطقه مرتفع شد.

قاسمی ضمن تقدیر از همکاری و همدلی مردم کله‌گان جهت رفع حوادث ایجاد شده، افزود: برخی از اهالی نیز با تجهیزاتی که در اختیار داشتند به کمک نیروهای آبفا آمدند تا در شرایط سخت و سیلابی بودن معابر در کنارشان باشند و عملیات تسریع شود. طی مدت ترمیم شبکه آبرسانی کله‌گان، آب مورد نیاز مردم روستاهای آسیب دیده از طریق مخازن تامین می‌شد تا از نظر آبی دچار مشکل نشوند.

آخرین وضعیت بارش‌ها در سیستان و بلوچستان| 50 میلیون مترمکعب به ظرفیت سد "پیشین" اضافه شد/ شناسایی کانون‌های جدید بارشارسال تجهیزات مهندسی قرارگاه قدس سپاه به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستانآخرین وضعیت بارش‌ها در سیستان و بلوچستان| خسارت 19 میلیارد تومانی به شبکه توزیع برق / 7000 سیل‌زده امدادرسانی شدند

وارد آمدن خسارت به ١٨ هزار هکتار از باغات

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سامانه مونسون به ١٨ هزار هکتار از باغات این استان آسیب جدی وارد کرد، اظهار داشت: 90 درصد باغات آسیب دیده،  نخلستان‌ها بارور بوده که طوفان و باران و رطوبت موجب ریزش میوه و ترشیدگی محصول خرما بویژه خرمای رقم "ربی" شد.

اردشیر شهرکی برآورد اولیه خسارات بارندگی‌ به باغات سیستان و بلوچستان را حدود 565 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: سه هزار و 800 هکتار از باغات آسیب دیده استان بیمه بوده است. باغداران استان در فصول بیمه، نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.

خبر بروزرسانی می‌شود ...

انتهای پیام/393/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان میلیارد ریال آسیب دیدگان بارش ها هلال احمر آسیب دیده سیل زده کله گان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال‌احمر در ۴ استان متاثر از بارش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی گفت: ۶ استان کشور شامل بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، همدان و اصفهان، امروز تحت تأثیر سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی افزود: عملیات امدادرسانی به مناطق درگیر حادثه در ۴ استان که بارش‌ها منجر به آبگرفتگی شده، با اعزام تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر آغاز شده است.
به گفته محمودی؛ در استان خوزستان با آب‌گرفتگی در شعب دزفول، لالی و آغاجاری مواجه هستیم و امدادرسانی در این شعب توسط تیم‌های امدادی در حال انجام است. در استان بوشهر نیز آبگرفتگی در شعب دیلم، کنگان، گناوه، جم و دشتی گزارش شده و امدادرسانی در شعب دیلم و گناوه که شدت حادثه بیشتر بوده، در حال انجام است. همچنین استان‌های اصفهان و فارس نیز امدادرسانی از طریق شعبه هلال‌احمر در شاهین شهر و شعب سپیدان، فسا و بختگان ادامه دارد.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: شهروندان از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌ها و بستر رودخانه‌ها در این استان‌ها خودداری کنند؛ و در صورت بروز هرگونه حادثه با سامانه ۱۱۲ ندای امداد و نجات هلال‌احمر تماس بگیرند.

کد خبر 6095233

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر در ۴ استان متاثر از بارش‌ها
  • بارش شدید برخی راه‌های ارتباطی دشتی را مسدود کرد
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت
  • تویوتای ۱۲۰ میلیاردی در توقیف پلیس سیستان و بلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد