Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

آمریکا بالاترین میزان مرگ و میر مادران را در میان کشور‌های با درآمد بالا دارد و به همین دلیل محققان به دنبال روش‌هایی برای جلوگیری از مشکل هستند.

به دنبال افزایش موانع دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی به دلیل همه گیری COVID-۱۹، زنان باردار به ویژه پس از زایمان با عدم اطمینان زیادی و ناآرامی فکری در خصوص سلامتشان مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مبارزه با این موضوع، محققان به دنبال تعیین اثربخشی استفاده از سلامت از راه دور در مراقبت‌های بهداشتی مادران از طریق بررسی مطالعات قبلی بودند که شامل ۲۸ کارآزمایی تصادفی‌سازی و کنترل‌شده (RCTs) و ۱۴ مطالعه مشاهده‌ای بود.

آن‌ها دریافتند که نتایج گزارش شده توسط بیمار از کنترل بهداشتی از راه دور، اگر نگوییم بهتر از نتایجی است که از مراقبت حضوری حاصل می‌شود، رضایت بخشبوده است.این امر به ویژه در درمان شرایط مربوط به سلامت روان، مراقبت عمومی از مادر و دیابت در دوران بارداری صادق بود.

علاوه بر این، محققان مشاهده کردند که استراتژی‌هایی مانند روان‌درمانی مبتنی بر تلفن و دستگاه‌های نظارت در خانه منجر به نتایج مثبتی مانند کاهش اضطراب و افسردگی و سطح رضایت بالا در بین زنانی که به دنبال مراقبت‌های مادرانه هستند، می‌شود.

استفاده از سلامت از راه دور برای تکمیل ویزیت‌های مراقبت‌های دوران بارداری برای حاملگی‌های کم خطر نیز منجر به نتایج بالینی مشابه و رضایت بیشتر بیمار در مقایسه با مراقبت‌های حضوری معمول شد.

سایر زمینه‌هایی که مطالعات در این بررسی بر روی آن‌ها متمرکز شده‌اند، مانند فشار خون بالا، شیردهی، افزایش وزن در دوران بارداری، ترک سیگار و آسم، فاقد اطلاعات کافی برای تأیید اثربخشی سلامت از راه دور بودند.

علاوه بر این، تأثیر بهداشت از راه دور بر دسترسی به مراقبت‌های مادرانه، حوزه‌ای بود که مورد مطالعه قرار نگرفته بود که به دلیل مشکلاتی که بسیاری در هنگام دسترسی به منابع فناوری با آن مواجه هستند، همچنان مهم است.سایر زمینه‌های ضروری مطالعه شامل تعریف هرگونه آسیب بالقوه سلامت از راه دور، همراه با جمع آوری شواهد در محیط‌های بالینی است.

با توجه به محدودیت‌ها، محققان به استفاده از مقالات صرفاً به زبان انگلیسی و فقدان اطلاعات در مورد تفاوت‌های بین افرادی که با نابرابری‌ها مواجه بودند اشاره کردند.با این حال، بر اساس نتایج مطالعه، محققان به این نتیجه رسیدند که سلامت از راه دور برای استفاده در مراقبت‌های بهداشتی مادرانه نویدبخش است.

اما آن‌ها همچنین خاطرنشان کردند که تحقیقات آینده باید بر مطالعات بزرگتر با معیار‌های گنجاندن گسترده‌تر تمرکز کند، اثرات مداخلات بهداشت از راه دور در جمعیت روستایی را بررسی کند و نتایج را بر اساس ویژگی‌های جمعیت ارزیابی کند تا تاثیر سلامت از راه دور را بر نابرابری‌های سلامت و برابری سلامت و آسیب‌های بالقوه مداخلات بهداشتی از راه دور جبران کننده ببیند یا خیر.

مطالعات مختلف نشان داده اند که سلامت از راه دور می‌تواند به بهبود مراقبت‌های بهداشتی مادر کمک کند.مطالعه‌ای که در دسامبر ۲۰۲۱ منتشر شد نشان داد که استفاده از سلامت از راه دور در خدمات بهداشت روان پری ناتال پیش از زایمان برای مادران و نوزادان منجر به نتایج مثبت، به‌ویژه از نظر دسترسی شد.

در دوران بارداری، زنان اغلب اختلالات روانی را تجربه می‌کنند که می‌تواند بر فرزندشان تأثیر بگذارد. پس از انتقال خدمات درمانی به یک محیط مجازی، محققان متوجه افزایش نرخ تکمیل شدند.علاوه بر این، ممکن است مزایای مختلفی در ارتباط با افزودن سلامت از راه دور به خدمات پشتیبانی شیردهی وجود داشته باشد.

ترینیتی هلث از نیوانگلند اخیراً یک برنامه حمایتی مجازی از شیردهی را اجرا کرده است که به زنان باردار و پس از زایمان دسترسی مجازی به شبکه مشاوران شیردهی می‌دهد.


منیع: سایت هلث اینتلیژنس

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراقبت پزشکی از راه دور مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، احمد ریواده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و محمد حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل و معاونان راه و شهرسازی استان، کامران قدس رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، حسین موسوی شهردار و جمعی از مسوولان و فعالان اجتماعی این شهر در آیین آغاز عملیات ساخت و کلنگ‌زنی پایگاه سلامت در محله کهنه‌دژ حضور داشتند.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی سمنان در این آیین گفت: پایگاه سلامت محله بافت فرسوده کهنه‌دژ سمنان در مساحت ۳۴۵ مترمربع و با زیربنای ۲۲۰ مترمربع یک طبقه به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان محله احداث می‌شود.

کامران قدس افزود: هشت هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان محله کهنه‌دژ سمنان از خدمات این پایگاه بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.

این مسوول اظهار کرد: ارایه خدمات واکسیناسیون نوزادان، ویزیت پزشک و ارایه خدمات مشاوره روانشناسی و تغذیه از جمله کارکردهای یک پایگاه سلامت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد