Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:33:49 GMT

استان‌های درگیر سیل و برآورد اولیه خسارت‌ها

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۲۸۱۹

استان‌های درگیر سیل و برآورد اولیه خسارت‌ها

آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد در پی بارش های موسمی درگیر سیلاب بودند و ضرر و زیان های فراوانی به زیرساخت ها از جمله آب، برق، منازل مسکونی و بافت شهری و روستایی وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند با تلاش مسوولان و حضور میدانی شخص رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزرای کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و مدیریت صحیح برخی از مشکلات مرتفع و آب و برق نقاط سیل زده وصل شد و مردم این مناطق در محل های امن اسکان یافتند اما جبران خرابی سیل به زمان و بودجه زیادی نیاز دارد.

بنابر اعلام سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی میزان خسارت به بخش کشاورزی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و البته با توجه به شرایط جوی و تداوم بارش ها احتمال می‌رود این رقم افزایش یابد.

در این سیل ویرانگر باغات و محصولات کشاورزی حاصل دسترنج یک سال کشاورزان در زیر آب ماند و اینک دولتمردان تلاش دارند با برنامه ریزی درست و در نظر گرفتن تسهیلات تا حدود زیادی این خسارت ها را جبران کنند.

طبق اعلام معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران در مجموع ۱۳۶ شهر و یک هزار و ۳۴۴ روستا در قالب ۹۵۸ بخش و ۱۳۳ شهرستان کشور از سیلاب ناشی از توده بارشی مونسون متاثر شدند.

محمدحسن نامی افزود: سیلاب همچنین خسارت‌های گسترده‌ای به بار آورده است که در حال ارزیابی کارشناسی این خسارت‌ها هستیم اما اگر اطلاع‌رسانی به موقع و تدبیر جهادی مدیران دولت سیزدهم نبود خسارت‌ مالی و جانی بیشتری را متحمل می‌شدیم و اکنون بنا بر توصیه رییس‌جمهور تلاش می‌شود تا کفه ترازو در ارزیابی خسارت‌ها به نفع مردم سنگینی کند.

وی یادآور شد: همچنین بنا بر تاکید وزیر کشور بنا داریم تا با نگاه مثبت خسارت‌های مردم در سیلاب اخیر ارزیابی شود تا بتوان از این طریق در نوسازی و بهسازی خانه‌هایی که بیشتر در مناطق روستایی است اقدامات بیشتری انجام داد.

در تصویر زیر برآورد اولیه میزان خسارت بارش های موسمی به تعدادی از استان ها ارائه شده و برخی دیگر از استان ها نیز هنوز در حال ارزیابی هستند و این آمار طی روزهای آینده احتمال افزایش دارد.

تمامی خبرها، گزارش ها و فیلم های مرتبط با سیل اخیر در نقاط مختلف کشور در پرونده خبری بارش‌های سیل آسای تابستانه در کشور و موج امدادرسانی قابل مشاهده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بوشهر کهگیلویه و بویراحمد قم مازندران سامانه مونسون مرکزی گزارش ملی سیلاب ها هرمزگان یزد سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری سیل خسارت مالی لرستان وزارت نیرو وزارت کشور کرمان البرز قزوین اصفهان خوزستان سید جواد ساداتی نژاد زنجان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بوشهر کهگیلویه و بویراحمد وزارت جهاد کشاورزی بوشهر کهگیلویه و بویراحمد قم مازندران سامانه مونسون مرکزی گزارش ملی سیلاب ها هرمزگان یزد سیل خسارت مالی لرستان وزارت نیرو وزارت کشور کرمان البرز قزوین اصفهان خوزستان سید جواد ساداتی نژاد زنجان فارس خسارت ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی

محمد جواد تشکری گفت: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم ۳۹ میلیارد تومان خسارت وارد شد که بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.
وی افزود: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ ها‌ی سنخواست خسارت وارد شد.
تشکری با تأکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و موثر‌ترین روشی که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، گفت: همچنین ۵۸ کیلیومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.
رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه از خسارت سیل به ۱۴ کانال و استخر وآب بند و ۵ رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری نیز خبرداد.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • سیلاب به مزارع روستای سرچاه شور خسارت زد + تصاویر