Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:39:26 GMT

مجموعه گردشگری غیرمجاز امیرکلایه تخریب شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۲۹۹۳

مجموعه گردشگری غیرمجاز امیرکلایه تخریب شد

به گزارش ایرنا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران از تخریب یک مجموعه گردشگری غیر مجاز در بستر تالاب امیر کلایه بخش رودبنه شهرستان لاهیجان خبر داد.

احمد آقایی افزود: این مجموعه با شکایت برخی ادارات و سازمانها، پس از طی مراحل رسیدگی صبح امروز (سه شنبه) با دستور قضایی تخریب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه گردشگری غیرمجاز به مساحت یک هکتار در سال ۱۳۹۸ بدون داشتن مجوزهای لازم در بستر تالاب بین المللی امیرکلایه بخش رودبنه شهرستان لاهیجان ساخته شده بود.

تالاب بین‌المللی امیرکلایه لاهیجان در بخش شیر جوپشت روستای امیرکلایه در شمال لاهیجان قرار دارد. در حال حاضر این اکوسیستم با جاذبه‌ها و محیط های تفریحی، یکی از ۱۹ تالاب بین‌المللی کشور است که در سال ۱۳۵۴ در لیست تالاب های بین‌المللی ثبت شد.

فاصله تالاب امیر کلایه تا لاهیجان ۴۶ کیلومتر است که در بخش شمال شرقی لاهیجان، شهر لنگرود و بندر کیاشهر واقع شده است. یکی از جاذبه‌های دیدنی و ویژگی‌های خاص این تالاب در لاهیجان، تفریحات و گونه‌های زیستی بسیار متنوع است.

تاکنون ۱۱ گونه مختلف ماهی از جمله کپور، سوف، اردک ماهی، اسبله، گامبوزیا، سوزن ماهی، گاو ماهی، حاجی ترخان و غیره هم دیده شده اند. گونه های جانوری خشکی زی تالاب امیر کلایه هم تنوع نسبتا خوبی دارند و انواع جوندگان، راسو و شغال در این منطقه گردشگری زندگی می کنند. 

اردیبهشت ماه امسال نیز به همت ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان، بالغ بر ۷۰ هزار مترمربع از اراضی ملی در پناهگاه حیات وحش امیرکلایه در این شهرستان با پیگیریهای صورت گرفته توسط اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان، حکم صادره از سوی حوزه قضایی  رودبنه و مشارکت نیروی انتظامی این اراضی، رفع تصرف شد .

تالاب و پناهگاه حیات وحش امیرکلایه به مساحت یکهزار و ۲۳۰ هکتار در سال ۱۳۴۹ بعنوان تنها منطقه حفاظت شده و چهارگانه سازمان محیط زیست در شهرستان لاهیجان ثبت شده و در بخش رودبنه واقع است.

برچسب‌ها رشت دادگستری گیلان قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت دادگستری گیلان رشت دادگستری گیلان قوه قضاییه شهرستان لاهیجان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۲۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب