Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد طاهریان روز سه شنبه در نشست با فرماندار شهرستان سمنان با هدف بررسی وضعیت کتابخانه‌های عمومی شهرستان سمنان گفت: پیرو تقاضای مسئولین و مردم روستای خیرآباد به‌عنوان پرجمعیت‌ترین روستای شهرستان سمنان و همچنین منطقه مسکن مهر با توجه به تراکم جمعیت و نبود کتابخانه در این دو منطقه، احداث هر چه سریع‌تر کتابخانه یکی از ملزومات فرهنگی این دو منطقه به شمار می‌رود که باید با برنامه‌ریزی و همت مسئولین ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: در شهرستان سمنان هفت باب کتابخانه عمومی مشغول فعالیت است که کتابخانه مرکزی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز فرهنگی استان با طیف وسیعی از خدمات فرهنگی و کتابخانه‌ای جزء این مجموعه است و به مردم شهرستان خدمات ارائه می‌کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان با اشاره به اهداف مشترک اداره‌ کل کتابخانه‌های عمومی و شهرداری‌ها برای گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، افزایش تعاملات سازنده دو مجموعه را موجب رخدادهای خوب فرهنگی در استان دانست و گفت: حمایت شهرداری‌ها با پرداخت به‌موقع سهم نیم درصد کتابخانه‌ها و مشارکت در ساخت و راه‌اندازی کتابخانه‌ها به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، بی‌تردید موجب رشد سطح فرهنگ عمومی جامعه شده و شهرداری‌ها را در رسیدن به اهداف پیش‌بینی‌شده در حوزه حقوق شهروندی و اجتماعی یاری‌رسان خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان تصریح کرد: کتابخانه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه فرهنگی دارند و جذب شهروندان به‌خصوص جوانان به کتابخانه‌های عمومی و درنتیجه نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی به نفع جامعه است.

مطالعه بسترساز توسعه و کاهش آسیبهای اجتماعی

فرماندار شهرستان سمنان نیز در این دیدار به نقش  کتاب و کتاب‌خوانی در توسعه و پیشرفت جوامع اشاره کرد و افزود: گسترش فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در راستای توسعه اخلاق و فضیلت در جامعه خواهد بود و نقش انکارناپذیر  در توسعه و پیشرفت جوامع دارد.

محمد بهرامی به نقش کتاب و مطالعه در کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: به هر میزان از توجه به کتاب کاسته شود مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی بیشتر می‌شود.

وی گفت: درزمینه دریافت نیم درصد سهم کتابخانه از درآمد شهرداری، تفاهم و تعامل مناسب‌ترین گزینه ممکن است و با توجه به مشکلات عدیده شهرداری سمنان به‌ویژه از نظر مالی و درآمدی، این امر موضوعیت بیشتری پیدا می‌کند که با پیگیری‌هایی که صورت خواهد گرفت این مشکل مرتفع خواهد شد.

وی بر ضرورت افزایش کتابخانه‌های عمومی در برخی نقاط شهری به‌ویژه در مسکن مهر و روستاهای شهرستان تأکید کرد و افزود: یکی از معیارهای پیشرفت هر جامعه، میزان مطالعه افراد آن جامعه است و طبق آمارهای رسمی، متأسفانه سرانه مطالعه در کشور ایران و همچنین شهرستان سمنان تا حدودی کم است و باید بیش‌ازپیش در این امر تلاش کرد.

فرماندار سمنان خاطرنشان کرد: مسکن مهر یکی از مناطق پرجمعیت سمنان است و می‌بایست کتابخانه مناسبی در این منطقه ساخته شود تا کتاب دوستان از آن استفاده کنند.

برچسب‌ها سمنان نهاد كتابخانه های عمومی کشور مسکن مهر توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان نهاد كتابخانه های عمومی کشور مسکن مهر سمنان نهاد كتابخانه های عمومی کشور مسکن مهر توسعه روستایی کتابخانه های عمومی شهرستان سمنان کتاب خوانی کتابخانه ها مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران از ۲۸ پروژه نیمه‌کاره در حوزه کتابخانه‌های عمومی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سکینه خاتون‌مهدیان، در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی آمل واقع در سالن شهیدان عباس‌زاده این شهرستان با بیان اینکه از ۱۲ میلیون عضویت در کتابخانه‌های عمومی کشور، سه میلیون و ۸۰۰ عضو شامل مازندران هستند، اظهار کرد: از ۱۲۴ باب کتابخانه در این استان شش باب سال گذشته اضافه شد.

وی با بیان اینکه دو باب مشارکتی واقع در زندان و مستقل شباهنگ آمل به بهره‌برداری رسید، افزود: در آمل کتابخانه‌های داریم که پاسخگوی نیاز مردم این شهر نیستند، متقاضیان این شهر با ورود به کتابخانه با نبود فضا و صندلی مواجه می‌شوند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران با تاکید بر اینکه این حجم از حضور در کتابخانه‌ها به اطمینان خانواده‌ها نسبت به فضای امن کتابخانه برمی‌گردد، اظهار داشت: با وجود چنین استقبالی باید بیشتر در این حوزه کار کرد.

مهدیان با بیان اینکه سه کتابخانه جوابگوی شهرستان آمل را نمی‌دهد و ساخت کتابخانه مرکزی بهترین راهکار است، گفت: باید در سال‌جاری و طی سفر رئیس‌جمهور به این استان، استارت کار ساخت کتابخانه مرکزی این شهرستان زده شود و با کمک و ظرفیت خیرین به ساخت کتابخانه بپردازیم.

وی از ۲۸ پروژه نیمه‌کاره در مازندران خبر داد و مطرح کرد: استان آمادگی ساخت کتابخانه مرکزی آمل را در صورت فراهم شدن زمین جهت ساخت با آخرین تجهیزات و امکانات دارد.

چشم‌انتظاری ۵۰ ساله آملی از بهره‌مندی کتابخانه مرکزی

یوسف لاطف رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی آمل نیز در این نشست با اشاره به فعالیت شش کتابخانه نهادی در این شهرستان گفت: آمل از یک کتابخانه روستایی و دو کتابخانه مشارکتی زندان بند مردان و زنان و کتابخانه مستقل شباهنگ و ۱۰ کتابخانه برخوردار است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ با افزایش چهاردرصدی نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد عضویت هفت هزار و ۱۶۹ هزار نفر در کتابخانه‌ها بوده‌ایم، افزود: تمام تلاش و هدف این نهاد در سال‌جاری رساندن به ۹ هزار عضویت است.

رئیس کتابخانه‌های عمومی آمل با اشاره به اینکه در امر امانت با ۷۴ هزار و ۷۷۷ جلد به رشد ۱۰ درصدی رسیدیم و در سال‌جاری هدف ارائه ۹۰ هزار جلد کتاب است، تصریح کرد: در مجموع ۱۰۷ هزار و ۲۳۹ منبع کتاب داریم که این تعداد دو سال گذشته ۱۰۲ هزار و ۱۷۶ جلد بود و هدفمان در سال‌جاری، تعداد ۱۱۵ هزار جلد است.

لاطف عنوان کرد: در اجرای تأمین نیم درصدی شهرداری، هدف اول یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در هدف دوم دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و نهایی به چهار میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی با اشاره به اجرای ۷۴۱ برنامه در سال گذشته اظهار داشت: بارها برای ساخت کتابخانه مرکزی جلسات برگزار شد و حتی دو تا زمین در این شهرستان مطرح شد که اولی واقع بلوار بسیج بود، اما به دلیل کمبود زمین در کمیسیون ۵ مورد توجه قرار نگرفت، در ادامه زمین دوم بلوار ولایت، روبه‌روی قجرمحله معرفی شد که به دلیل مسائل زمین در امر معارضه به بن‌بست خوردیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه برای بهره‌مندی از یک کتابخانه مرکزی نیم قرن است که درگیر هستیم، اظهار داشت: با توجه به تعداد عضویت و متقاضیان، کتابخانه عمومی فعلی جوابگوی مردم این شهرستان نیست.

وی با اشاره به حضور اعضای مجمع خیران و ظرفیت آنها از مساعدت ۵۰ میلیون تومانی این مجمع نسبت به کتابخانه عمومی شهرستان در سال گذشته خبر داد.

کد خبر 751327

دیگر خبرها

  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند