Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته عنابستانی، ماشین آلات معدنی فرسوده تقریبا 2 برابر ماشین آلات معمولی سوخت مصرف می کنند و با یک حسابرسی ساده می توان مشاهده کرد میلیارد ها دلار از سرمایه های کشور به دلیل فرسودگی این ناوگان صرف سوخت ماشین آلات فرسوده می شود.

علی اصغر عنابستانی، دبیر اول کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی برنا در ادامه افزود: از طرفی ماشین آلات معدنی فرسوده بهره وری مناسبی ندارد، باید برای اصلاح این روند تصمیمی جدی گرفته شود، یکی از اقداماتی که به صورت فوری  می توان انجام داد تنظیم یک برنامه ی مشخص و مدون مشروط  بر  خروج  ماشین آلات معدنی فرسوده و آزاد کردن واردات ماشین آلات معدنی با عمر کم تر از 5 سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه مطلب فوق اشاره کرد: دولت برای اجرای چنین برنامه‌ای اقدامات لازم را باید انجام دهد برای مثال در حوزه ی کشنده ها چندین هزار کشنده به کشور وارد شده اما چون دولت رویه ی مشخصی در خروج ناگان فرسوده نداشته، این ناوگان به دست مافیا افتاده و یک جریان رانتی مشخص به وجود آمده است. 

عنابستانی در خصوص تولیدات داخل کشور نیز گفت: قاعدتا در کشور شرکت های تولید کننده ی ماشین آلات سنگین وجود دارد اما تولید انجام شده متناسب با نیاز های داخلی نیست یعنی نباید به دلیل وجود یک واحد تولیدی متصدی در عراق و یکی دو واحد کوچک دیگر که در کشور وجود دارد، کل واردات ماشین آلات سنگین را ممنوع ، و کشور را از افزایش سطح بهره وری محروم کنیم.

وی در دامه در ارتباط با نوسازی ماشین آلات معدنی فرسوده بیان کرد: در این زمینه باید یک تصمیم کاملا منطقی گرفته شود، برای حمایت از تولید شرکت های داخلی، اولویت باید با فروش تولیدات شرکت های داخل باشد و سپس مقدار مورد نیاز به صورت نو و حتی دست دو با عمر کمتر از 5 سال به کشور وارد شود در این صورت صرفه جویی که در مصرف سوخت صورت می گیرد می تواند در بحث های مالی کشور موثر باشد.

این نماینده در خصوص اقداماتی که دولت در مسیر نوسازی در بخش معادن باید انجام دهد گفت: دولت با اعلام یک سیاست مشخص که  مشتمل بر واردات ماشین آلات با سقف عمری مشخص و همچنین خارج کردن ماشین آلات معدنی فرسوده می تواند مشکلات موجود در این مسیر را حل کند. در حال حاضر سیاست مشخصی وجود ندارد و افرادی که دست در واردات رانتی دارند مخالف وجود یک سیاست مشخص در این بخش هستند.

عنابستانی در پایان افزود: در مقاطعی از زمان  تولیدات انجام شده در بخش ماشین آلات سنگین در کشور به ژاپن صادر می شد، بنده معتقد نیستم که  در این زمینه کیفیت پایینی وجود دارد، البته ممکن است با تولید کنندگان درجه 1 دنیا فاصله داشته باشیم اما کیفیت آنقدر پایین نیست که امکان استقاده وجود نداشته باشد، باید از تولید  داخل حمایت شود؛ساختار کیفی حمایت با اینطور باشد که در حین اولویت قرار دادن تولید داخل،واردات نیز صورت گیرد تا واحد خای تولیدی در کشور احساس وجود رقیب خارجی کنند و در بالا بردن کیفیت خود کوشا باشند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دلار ژاپن سرمایه مشکلات ناوگان حمل و نقل ماشین آلات معدنی فرسوده ی ماشین آلات ی مشخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان