Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار و معاونان شهرداری اصفهان، مدیران سازمان‌ها و ادارات شهرداری اصفهان در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، درباره یجاد زمینه تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و فناور با مدیران این شهرک گفتگو کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نشست مشترک با شهردار اصفهان ضمن اشاره به رسالت این شهرک در ایجاد شرکت‌های فناور و رشد و بالندگی آن‌ها اظهار کرد: استان اصفهان در اکثر زمینه‌ها پیشرو بوده و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین پارک علمی و فناوری کشور شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قیصری ادامه داد: پیشنهاد ما حرکت اصفهان به سمت فناوری و استفاده از ظرفیت‌های این اکوسیستم است که در این شهرک بالغ بر ۶۰۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان حضور دارند.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: برای ارائه خدمات بهتر، پارک‌های تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی؛ فولاد و صنایع فلزی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ امنیت غذایی، آب و محیط زیست؛ فناوری‌های فرهنگی، نرم و صنایع خلاق ایجاد شده تا به طور مشخص و دسته‌بندی شده بتوان در همه حوزه‌ها ارائه خدمت کرد.

وی با بیان اینکه بر اساس نیاز‌های شهری و فناورانه آمادگی ایجاد ناحیه نوآوری و استارت‌آپ را داریم، اظهار کرد: برای آینده شهر و رفع نیاز‌های فناورانه، توانمندسازی شرکت‌ها انجام می‌گیرد.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه مدیران عامل شهرداری و مناطق به نوعی مدیران میدانی به شمار می‌آیند، گفت در این بازدید با نگاه خریدار و مشارکت‌کننده حضور دارند و هرکجا که نیاز به تعامل و گفتگو دارد، بستر آن فراهم می‌شود.

وی با تاکید بر رویکرد شهرداری مبنی بر شهر هوشمند، ادامه داد: پیش نیاز این حرکت استفاده از همین ظرفیت‌های دانش‌بنیان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است.

شهردار اصفهان بیان کرد: برای افزایش انگیزه شرکت‌های دانش‌بنیان و تنوعی که در حوزه‌های خدمات شهری و شهرداری وجود دارد امکان تعامل بوده و حتی شورای شهر اصفهان نیز در بودجه شهر، ظرفیتی را برای این موضوع مقرر کرده است.

سعید ابراهیمی، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان نیز در راستای تسهیلات شهرداری برای تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از این ظرفیت گفت: سیاست‌ها، راهبرد و پروژه‌های مصداقی را در شهرداری اصفهان و تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان دنبال می‌کنیم و طرح حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در الزام شهرداری به تسهیل ارتباط با شرکت‌های فناور (ترک تشریفات مناقصه‌ها) موثر بوده است.

وی عنوان کرد: بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان باعث شده نیاز‌ها و نگاه حمایتی و دغدغه شرکت‌ها از نزدیک مشاهده و برای رفع آن چاره اندیشی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان شهرداری اصفهان شهر هوشمند تعامل با شرکت های دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانش بنیان شهرداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

استاندار مازندران در نشست با شرکت‌های دانش بنیان، گفت: لازم است همه دستگاه‌های اجرایی مازندران حمایت از دانش‌بنیان‌های پارک علم و فناوری مازندران را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری در جلسه با دانش‌بنیان‌های مازندران با اشاره به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی مازندران، اظهار داشت: مازندران همواره در المپیادهای علمی رتبه اول را دارد و از سال‌های نه چندان دور 20 مدال رنگارنگ از این استان داشتیم که بسیار ارزشمند است.
 
وی بر استمرار جلسات کاربردی و موضوعی بودن جلسات تاکید کرد و گفت: ایرادی که ما داریم؛ اسیر دوران مدیریت کلاسیک شدیم و این مدیریت باید به سمت مدیریت علمی و پیشرفته سوق پیدا کند.

استاندار مازندران افزود: دانش‌بنیان‌ها پیشران اقتصاد ما در همه زمینه‌ها هستند و مورد تأکید مقام معظم رهبری و دولت هستند، لذا حمایت، و هدایت نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان باید در برنامه مدیران ما باشد.

نوری ادامه داد: معیار ارزیابی مدیران کل استان در همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان است و این همکاری باید به صورت عملی و با بازخورد بالایی صورت بگیرد.

وی همچنین گسترش در بخش دانش‌بنیانی را با پیوست کیفیت مهم دانست و گفت: سرعت نباید ما را از کیفیت و هدف اصلی دور کند، ایجاد مراکز و شرکت‌ها باید مد نظر قرار گیرد و رعایت  تعادل بین آنها اهمیت دارد.

استاندار مازندران نخبگان  و استعدادهای دانش بنیان را جزوی از زنجیره توسعه برشمرد و افزود: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری در دستگاه‌های اجرایی به شدت ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان