Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر شیراز گفت: تفکر محرومیت‌زدایی در مدیریت شهری وجود نداشته است چراکه اگر این تفکر حاکم بود، امروز نباید شاهد این حجم از محرومیت بودیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مریم حسینی بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به حضور هشت ماهه خود در شورای شهر و اهتمام برای رفع محرومیت از محلات شیراز اظهارداشت: تفکر محرومیت‌زدایی در مدیریت شهری وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر این تفکر بر مدیریت شهری حاکم بود، امروز نباید شاهد این حجم از محرومیت بودیم گفت: محرومیت‌های اقتصادی مقدمه آسیب‌های اجتماعی است بنابراین توجه به محرومیت‌زدایی باید در مدیریت شهری به عنوان یک اصل مهم لحاظ شود.

حسینی با بیان اینکه اگر آیین‌نامه بازآفرینی شهری نیز  اجرایی شده بود، بخش مهمی از محرومیت‌ها در سطح شهر رفع می‌شد، افزود: در گذشته مدیریت شهری توجهی به این امر نشده است در حالی که از مسائل مهم و اساسی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی و ساماندهی حاشیه‌نشینی شهر شیراز افزود: محرومیت‌زدایی مربوط به یک دستگاه و سازمان نیست و تمام ارگان‌ها و دستگاه‌ها باید پای کار بیایند، امروز این اهتمام در شورای شهر وجود دارد و با همکاری سپاه اقداماتی نیز انجام شده است‌.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای شهر شیراز با اشاره به همکاری با قرارگاه سپاه فجر در این راستا گفت: با شکل‌گیری دبیرخانه و قرارگاه محرومیت‌زدایی تلاش شده تا از موازی‌کاری‌ جلوگیری و بودجه‌های دستگاه‌ها در یک مسیر مشخص هزینه شود‌.د

حسینی با اشاره به اقدامات انجام شده در روستای گردخون تصریح کرد: گردخون امروز یک الگوی بسیار خوب برای مشارکت و تعامل در راستای محرومیت‌زدایی است و نشان می‌دهد که تفکر محرومیت‌زدایی در مدیریت شهری در حال به وجود آمدن است.

عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه امروز محرومیت‌زدایی تبدیل به یک کلیدواژه در مدیریت شهری شیراز شده است افزود: تمام فعالیت‌ها حتی سرمایه‌گذاری نیز با همراهی و دغدغه محرومیت‌زدایی مطرح می‌شود که این جای امیدواری دارد.

وی با اشاره به مشکلات الحاق روستاها به شیراز و مسائل پیرامونی حریم این کلانشهر عنوان کرد: الحاق 13 روستا به شیراز، این کلانشهر را 20 سال از پیشرفت نسبت به دیگر کلان‌شهرها به عقب می‌برد چراکه باید برای این روستاها زیرساخت‌های متناسب با شهر تعریف می‌شد.

حسینی با بیان اینکه کمیسیون محرومیت‌زدایی با هدف ساماندهی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری شکل گرفته است، تصریح کرد: اجرا و اختصاص بودجه در اختیارات شورا نیست بلکه باید بر انجام فعالیت‌های این عرصه نظارت کند.

عضو شورای شهر شیراز تلاش بر این است که مصوبات و دستورکارهای شورا در حوزه محرومیت‌زدایی جنبه زیرساختی داشته باشد، افزود:  این کمیسیون در طول فعالیت خود چندین مصوبه بسیار مهم داشته که شکل‌گیری کمیسیون ویژه ماده 100 در حریم شهرها، راه‌اندازی دبیرخانه محرومیت‌زدایی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار توسط شهرداری شیراز اجرایی شده است.

استاندار قزوین: طرح‌های محرومیت‌زدایی پس از فرآیند کارشناسی اجرا شوندروایتی از مصائب کشاورزان کهگیلویه‌ و‌ بویراحمد/ محرومیت از برداشت آب در سرزمین مادریترسیم پیوند قلبی مردم دیار دارالارشاد با امام خامنه‌ای/ سفری به یادماندنی که غبار محرومیت را از چهره اردبیل زدود

وی درباره روند انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها در سال دوم شورا و ادغام برخی از کمیسیون‌ها گفت: در حال حاضر پنج کمیسیون شورا در شش کمیسیون اصلی ادغام شده‌اند و کمیسیون محرومیت‌زدایی نیز با کمیسیون خدمات شهری ادغام و در عین حال به دلیل اهمیت این کمیسیون کمیته‌ای نیز تحت عنوان محرومیت‌زدایی تعریف شده که به صورت مستقل از کمیسیون عمل می‌کند.

حسینی درباره دخالت اعضای شورا در انتصابات شهرداری گفت: هر عضو شورا طبق مصوبه داخلی می‌تواند چهار نفر فرد امین را به دفتر خود بیاورد، اما بنده تنها دو نفر را معرفی کرده‌ام و در عزل و انتصاب هیچ مدیری دخالت نداشته‌ام.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان قصد شرکت در انتخابات مجلس ندارم و برای حضور در این عرصه هم فکر نکرده‌ام.

انتهای پیام/424/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر شیراز مدیریت شهری محرومیت زدایی عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی صبح شنبه در دیدار با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر کرج، یکی از ویژگی‌های بارز البرز را تعامل، همکاری و هم افزایی اجزای مختلف مدیریتی استان دانست و گفت: از آغاز فعالیتم در استان البرز، افزایش تعاملات با سایر بخش‌ها را با حفظ استقلال دستگاه قضائی سرلوحه اقدامات مجموعه قضائی قرار داده‌ام.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه تعاملات و همکاری بین دستگاه قضائی و سایر مجموعه‌ها اعم از اجرایی و شهری به منظور شناسایی و حل مشکلات را یکی از ویژگی‌های مهم استان البرز می‌داند، اجرای طرح پارکرود در اراضی آزادسازی شده رودخانه کرج، تعطیلی زندان رجایی شهر و پیگیری رفع مشکل سند اراضی اسلام آباد را از مصادیق همکاری دستگاه قضائی با مدیریت شهری بیان کرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه اگر همکاری سازنده بین همه دستگاه‌ها نباشد انجام بسیاری از مأموریت‌ها با مشکل مواجه خواهد شد، مطرح کرد: افزایش ورودی پرونده‌ها یکی از معضلات دستگاه قضائی است. برخی از این پرونده‌ها با همکاری و انجام وظایف مدیریت شهری و با اقدامات پیشگیرانه قابلیت کاهش دارد.

فاضلی هریکندی بیان کرد: به عنوان نمونه بخشی از پرونده‌های حقوقی استان البرز، اختلافات مرتبط با مشارکت در ساخت یا پیش فروش است که شهرداری می‌تواند با انجام وظایف قانونی خود در این زمینه کمک کند تا شاهد کاهش ورودی باشیم.

وی با اشاره به تعطیلی زندان رجایی شهر و انتقال مدیریت زندان قزلحصار به عنوان مصوبات سفر ۱۷ فروردین سال گذشته رئیس قوه قضائیه به استان البرز متذکر شد: یکی از این مصوبات که مربوط به تعطیلی زندان رجایی شهر بود انجام شد اما در مورد زندان قزلحصار، نظر مجموعه قضائی استان با توجه به محدودیت‌های فضای فیزیکی ندامتگاه‌های البرز، انتقال مدیریت آن از تهران به البرز است.

وی در پایان بر لزوم توجه به سلامت مجموعه شهرداری و کارکنان آن و گسترش نظارت درون سازمانی در شهرداری‌ها و مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: با توجه به تنوع اختیارات و حوزه‌های فعالیت مدیریت شهری، اقتضا دارد نظارت درون سازمانی در تقدم باشد و در صورت مشاهده تخلف و بزه، دستگاه قضائی نیز بدون اغماض ورود و برخورد قاطع خواهد کرد.

کد خبر 6089618

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان