Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهمنامه ۴۰ هزار میلیارد تومانی ایجاد اشتغال درسراسر کشور بین بنیاد برکت و ۸ بانک عامل امضا شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، در مراسمی باحضور وزیراقتصاد، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، مدیرعامل بنیاد برکت و گروه اقتصادی تدبیر و مدیران عامل هشت بانک در محل نمایشگاه دائمی دستاوردهای ستاد اجرایی فرمان امام ، بزرگترین تفاهمنامه ایجاد اشتغال درکشور به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم گفت: این تفاهم طی دوسال و در بیش از ۴۰۰ شهرستان اجرایی میشود.

عارف نوروزی افزود: بنا داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۱ ، از طریق طرح‌های خرد و کلان بخش‌های مختلف ستاد مانند برکت و تدبیر ، ۳۵۰ هزار شغل رادر کشور ایجاد کنیم اما با امضای این تفاهمنامه امیدواریم تا پایان سال بتوانیم شکرانه ایجاد ۴۰۰ هزارمین شغل در کشور را برگزار کنیم.

وی افزود: برهمین اساس قرار است ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری از محل منابع تسهیلات بانک‌ها و آورده مردم برای اشتغال عملیاتی شود.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام تأکید کرد: دراین تفاهمنامه ۴۰۲ شهرستان و ۱۰ هزار و ۲۰۰ روستا تحت پوشش طرح‌های اشتغالزایی قرار می‌گیرند .

وی ادامه داد: ۶۰ درصد این ۴۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی درسال ۱۴۰۱ و ۴۰ درصد باقیمانده هم در سال ۱۴۰۲ اجرایی خواهد شد.

نوروزی با اشاره به وقوع سیل اخیر در کشور نیز گفت: بنیاد برکت حمایت ویژه‌ای از سیلزدگان خواهد داشت و درقدم اول قول دادیم 2000 راس دام سالم بین روستاییان سیل زده توزیع کنیم.

وی تصریح کرد: با اقدامات اخیر توانسته‌ایم از ۲۰۰ هزار مهاجرت معکوس روستاییان به شهرها جلوگیری کنیم. 

وزیراقتصاد نیز در این مراسم گفت: تفاهم ۴۰ هزار میلیاردی برای ایجاد اشتغال توسط ستاد اجرایی فرمان امام یکی از ابتکارات منحصربه فرد درسال‌های اخیر است، ویژگی طرح‌های برکت، پایش مرتب و آنلاین رسیدن تسهیلات به هدف و پیگیری مشاغل ایجادشده و حمایت از کارآفرینان است و وام‌ها هدر نمیرود.

سیداحسان خاندوزی افزود: ما با همکاران خود در شبکه نظام بانک‌های دولتی و خصوصی این برنامه‌ریزی را داشته و داریم که نظام مالی کشور به سمت تأمین مالی تولید و نیازهای خرد خانواده‌ها تغییر ریل دهند و تسهیلات خرد منجر به اشتغالزایی و توسعه پروژه‌های پیشران شوند نه اقدامات غیرمولد.

خاندوزی تأکید کرد: تخصیص اعتبارات به مردم به واسطه نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام که ازطریق تسهیلگران خود با مردم مرتبط هستند و بعد از دریافت تسهیلات، کارآفرین را رها نمیکنند میتواند به الگوی غالب درکشور برای تخصیص بودجه و ارائه تسهیلات تبدیل شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: شبکه بانکی به تنهایی امکان اشتغال‌زایی در کشور را ندارد و باید با نهادهای تخصصی که به صورت مویرگی در کشور تونایی بالایی دارند هماهنگ شوند و اگر بتوانیم این پیوندهای نهادی را برقرار کنیم اصابت به هدف ارایه این تسهیلات محقق شده و منجر به اشتغال پایدار متصل به بازار می‌شود، نباید اجازه دهیم چرخه معیوب ارایه تسهیلات به فرد برای ایجاد اشتغال غیرثابت تکرار شود. 

وی ادامه داد: گام بعدی باید آن باشد که اطلس محرومیت در کشور  با هم‌افزایی نظام بانکی و ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت و کمیته امداد برای افزایش اشتغال، اصلاح شده و بهبود و ارتقا پیدا کند.

مدیرعامل بنیاد برکت نیز دراین مراسم گفت: امروز بزرگترین تفاهمنامه ایجاد اشتغال با بانک‌های کشور را امضا میشود.. 

محمد ترکمانه افزود: در سال جاری و سال آینده قرار است اشتغال پایدار مدنظر با رقم ۴۰ هزار میلیارد تومان ایجاد شود که میلیون‌ها نفر از روستاییان و افراد مستضعف جامعه از آن نفع می‌برند. 

وی تصریح کرد: افراد مدنظر برای بهره‌مندی از مفاد این تفاهمنامه توسط یک شبکه ‌متخصص شناسایی می‌شوند تا اشتغال پایدار با عملیاتی کردن بخش‌های مختلف این تفاهمنامه صورت گیرد. 

ترکمانه تأکید کرد: تمام پروژه‌های اشتغالزایی بنیاد برکت در سامانه بنیاد که به سیستم بانکی هم متصل است به صورت به روز پایش میشود و عموم مردم میتوانند با جستجوی نام شهر یا روستا تعداد پروژه‌های فعال ، تسهیلات ارائه شده ، نام تسهیلگر پروژه و مشخصات کامل آن را مشاهده نمایند.

در پایان این مراسم تفاهمنامه 40 هزار میلیارد تومانی بین بنیاد برکت و مدیران عامل بانک‌های پارسیان ، ملی ، سپه ، ملت، کارآفرین، تجارت، صادرات، مهرآفرین و صندوق کارآفرینی امید به امضا رسید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال ستاد اجرایی فرمان امام ۴۰ هزار میلیارد ایجاد اشتغال بنیاد برکت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری