Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@07:48:35 GMT

بخش بمانی سیریک به وضعیت پایدار آبی رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۶۶۶۲

بخش بمانی سیریک به وضعیت پایدار آبی رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل آبفا هرمزگان امروز در بازدید با فرماندار شهرستان سیریک از خط انتقال دشت تلنگ تا بخش بمانی، ضمن قدردانی از پیگیری های موثر استاندار هرمزگان و همراهی فرماندار سیریک در تحقق پروژه‌های آبرسانی این شهرستان، گفت: با اجرای این پروژه هم اکنون بخش بمانی به وضعیت پایدار آبی رسیده و جمعیتی حدود 12 هزار نفر از آب شرب پایدار بهره مند می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در حال حاضر این پروژه با 85 درصد پیشرفت و با هدف تامین آب بخش بمانی سیریک شامل شهر کوهستک و 12 روستای مسیر در مدار بهره برداری است.

حمزه پور، اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح آبرسانی را 11 هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

این مقام مسئول همچنین افزود: حجم عملیات انجام شده این پروژه شامل حفر و تجهیز دو حلقه چاه هر یک به ظرفیت ۲۵ لیتر بر ثانیه(یک حلقه چاه در دست احداث است)، اجرای 23 کیلومتر خط انتقال آب از چاههای دشت تلنگ تا مخزن کوهستک، احداث خط برق ۲۰ کیلو ولت به طول یکهزار و 400 متر با نصب دو دستگاه ترانس 100 کاوا، احداث یکهزار و 500 متر جاده دسترسی و اجرای ۵ کیلومتر لوله پلی اتیلن برای آبرسانی به نیروگاه برق سیریک است.

به گفته وی، احداث یک باب مخزن ذخیره آب به حجم دو هزار متر مکعب، بخش باقی مانده این پروژه است که پیش بینی می شود طی چهار ماه آینده به بهره برداری برسد.

حمزه پور اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل مخزن ذخیره در دست احداث 140 میلیارد ریال است.

مدیرعامل آبفا استان در ادامه بازدید فرماندار سیریک از پروژه آب شیرین کن زیارت، با بیان اینکه شهرستان سیریک از جمله مناطق پرتنش آبی استان است، گفت: در همین راستا این پروژه با هدف ایجاد منابع  آبی پایدار و تامین آب مورد نیاز روستاهای شهرستان سیریک اجرایی شده است.

وی افزود: آب شیرین کن زیارت با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است  که پیش بینی می شود تا اواخر پاییز امسال تکمیل و وارد مدار بهره برداری شود.

 بنا به گفته حمزه پور؛  ؛ با تکمیل این پروژه نمک زدایی مشکل کمبود آب شرب شهرک گروک و سایر روستاهای شهرستان سیریک شامل بخش مرکزی و بخش بیابان مرتفع می شود.

همچنین پیش از این آب مورد نیاز بخش بمانی سیریک از چاه های دشت راونگ میناب تامین می شده است.

وی در پایان، از سرمایه گذاری بخش خصوصی در تسریع روند اجرای پروژه آب شیرین کن زیارت و پیمانکاران پروژه های آبرسانی این شهرستان قدردانی کرد.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: آب سیریک هرمزگان حمزه پور مدیرعامل آبفا هرمزگان شهرستان سیریک بخش بمانی حمزه پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد