Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش تنش‌ها در تایوان در آستانه بازدید نانسی پلوسی، سهام تولیدکننده تراشه‌های تایوانی در سطح جهانی سقوط کرد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا، سفر پرحاشیه نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان که منجر به تشدید جدی تنش‌ها میان چین و آمریکا شده است، فقط در فضای حقیقی معادلات جهانی را تحت تأثیر قرار نداده، امروز خبر رسید که سهام نیمه هادی ها در سطح جهانی روز سه شنبه کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین دیدار پلوسی به عنوان شخصیتی که همواره مواضع ضد چینی زیادی داشته است به عنوان پیامی دلگرم کننده به اردوگاه جدایی طلبان تایوان قلمداد می‌کند به همین دلیل بارها نسبت به انجام این سفر به مقامات آمریکایی هشدار داده است.

تایوان میزبان بزرگترین تولید کننده تراشه‌های نیمه هادی‌های قراردادی در جهان، (شرکت تولید نیمه هادی تایوان «TSMC») است، اخبار منتشر شده در روز سه شنبه نشان می‌دهد که سهام این شرکت 2.4 درصد کاهش یافت همچنین بهای سهام شرکت رقیب آن United Microelectronics Corp (UMC) 3 درصد سقوط کرد. سهام تایوانی در حالی 1.6 درصد سقوط کرد که این میزان بیشترین درصد کاهش طی سه هفته اخیر را نشان می‌دهد.

مایکل هیوسون، تحلیلگر ارشد بازار در CMC Markets انگلیس دربارۀ این موضوع عنوان کرد: چشم انداز تجارت در آسیا احتمالاً بر آیندۀ نیمه‌هادی‌ها تأثیر می‌گذارد به خصوص که بخش زیادی از تولید جهانی این محصول در تایوان انجام می‌شود.

سهام نیمه هادی‌ها در سراسر جهان گرمای سقوط را احساس می‌کنند به طوری که بهای سهام Infineon آلمان 2.3 درصد کاهش یافت، شرکت‌های هلندی ASML، ASMI و BESI نیز بین 3 تا 4 درصد سقوط قیمت را تجربه کردند.

gadgets360 اضافه می‌کند که سهام شرکت‌ها تولید تراشه‌های آمریکا مانند انویدیا، اینتل، کوالکام و میکرون هر کدام  معاملات اخیر بیش از 1 درصد در معاملات قبل از زنگ خطر سقوط کردند.

Andrea Cicione، رئیس استراتژی TS Lombard در لندن گفت: این واکنش بازار به دنبال عملکرد قوی بازارهای سهام در ماه جولای انتظار می رود.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: زهرا وجدانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انگلیس تایوان چین علم و فناوری آسیا آمریکا ضرر سقوط تولیدکننده تراشه تنش زنگ خطر پلوسی سقوط سهام میکرون نیمه هادی سهام تایوان سفر پلوسی نیمه هادی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال