Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: حوزه ورزش یکی از ارزان‌ترین و راحت‌ترین بسترهایی است که می‌تواند بر ذهن، اندیشه و نگاه جامعه جوان، آورده زیادی داشته باشد.

یعقوب هوشیار در مراسم رونمایی از پوستر دومین دوره المپیاد ورزشی جام پرچم اظهار کرد: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تأکید ایشان بر مدیریت شهری، شهرداری‌ها باید از نگاه خدماتی به سمت رویکردهای اجتماعی حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی ادامه داد: از اوایل دهه هشتاد، رسانه و اینترنت موجب پدید آمدن برخی از افکار و اندیشه‌ها شد که یکی از نتایج مخرب آن، ایجاد فاصله میان دهه‌های مختلف سنی است.  

وی بر سیاستگذاری شوراهای شهر در زمینه کارکرد اجتماعی شهرداری‌ها تأکید کرد و افزود: شورای شهر تبریز تاکید ویژه‌ای بر تدویج ورزش همگانی دارد.

به گفته شهردار تبریز، حوزه ورزش، یکی از ارزان‌ترین و راحت‌ترین بسترهایی است که می‌تواند بر ذهن، اندیشه و نگاه جامعه جوان شهری و افراد اجتماع آورده زیادی داشته باشد.  

وی ادامه داد: در حال حاضر آموزش و پرورش و همچنین هیأت‌های ورزشی دارای یک جامعه هدف مشخص هستند.

هوشیار بیان کرد: کوچک‌ترین نهاد اجتماعی در یک نگاه مکتبی خانواده است و به همین دلیل باید، بر روی این نهاد متمرکز شویم.  

شهردار تبریز گفت: علاوه بر اقدامات انجام گرفته، ورزش خانواده را نیز باید مطرح کنیم تا از این طریق، پدر و مادران نیز بتوانند در این حوزه ورود کنند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با کمک و همراهی همدیگر، شاهد بر این باشیم که این موضوع با ظرفیت و پتانسیل بالایی که دارد، آورده زیادی برای شهر تبریز داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، بر اساس حکمی از سوی مهدی جمالی‌نژاد، یعقوب هوشیار شهردار تبریز به‌عنوان مسئول دبیرخانه ستاد ملی المپیاد فرهنگی ورزشی پرچم منصوب شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز شهردار تبریز شهردار تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان شهردار لندن شد

«صادق خان» موفق شد تا در انتخابات شهرداری لندن بر رقیب خود از حزب محافظه‌کار غلبه و کرسی شهرداری پایتخت انگلیس را برای سومین دور متوالی حفظ کند.

به گزارش مشرق، خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را برعهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه‌ او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودروهای قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودروهای بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندارهای طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودروهای خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش ‌خواهد برد.

آمارها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل‌ و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حسینی: والیبال ایران باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق