Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:27:47 GMT

«سوره‌الحسین» کدام سوره قرآن است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۸۵۵۰

«سوره‌الحسین» کدام سوره قرآن است؟

ایسنا/قم استاد حوزه علمیه گفت: مرحوم شیخ صدوق روایتی نقل می‌کنند که سوره فجر، «سوره‌الحسین» است و اگر کسی در قیامت با این سوره محشور شود به مقام مصاحبت با سیدالشهدا نائل می‌شود.

آیت‌الله سیدمهدی میرباقری در شامگاه 11مردادماه، پنجمین شب محرم، در حرم حضرت معصومه (س) عنوان کرد: طبق فرموده امام حسین (ع) خداوند یک روزی برای هر انسانی مقدر کرده است که انسان باید به این سمت حرکت نماید و لازم است راضی به رضای الهی و تابع رضای خداوند متعال باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه اعظم ابئلائات عالم هستی و عظیم‌ترین مصائب برای سیدالشهدا رقم خورده است اما در باطن کربلا یک ضیافت الهی مهیا شده است، افزود: تمام مخلوقات عالم هستی از سفره معنوی عاشورا متنعم هستند مگر افرادی که با نبی خدا عناد داشته باشند.

میرباقری با بیان اینکه مرحوم شیخ صدوق روایتی نقل می‌کنند که سوره فجر، «سوره‌الحسین» است و اگر کسی در قیامت با این سوره محشور شود به مقام مصاحبت با سیدالشهدا نائل می‌شود، اظهار کرد: سیدالشهدا به گونه‌ای در واقعه کربلا صبر و پایداری نمودند که ملائکه آسمان متعجب و دشمنان نیز شگفت‌زده شدند.

سخنران حرم حضرت معصومه (س) یادآور شد: خداوند در قرآن مکرر به انبیاء الهی توصیه می‌کند باید در طرح خداوند صبر و استقامت داشته باشید تا امت‌ها از وادی‌های سخت به سلامت و عافیت عبور کنند.

عضو مجلس‌ خبرگان ‌رهبری با اشاره به اینکه مهم‌ترین وسیله تهذیب و تطهیر انسان‌ها استقامت و صبر در ابتلائات دنیوی است، گفت: تمام طرح‌های خداوند در نهایت به پیروزی ابدی ختم خواهد شد به همین خاطر صحنه‌های سنگین و سخت یک‌روزی به پایان خواهد رسید و روز موعود فرا می‌رسد.

میرباقری بیان کرد: خداوند در داستان حضرت یوسف به زیباترین شکل ممکن صحنه را به پایان رساند که نتیجه صبرحضرت یوسف وحضرت یعقوب و استقامت آن‌ها در طرح الهی بود.

رئیس فرهنگستان علوم‌اسلامی تاکید کرد: استقامت نبی گرامی اسلام، محور استقامت تمام انبیاء الهی است به همین خاطر مطالعه نحوه استقامت انبیاء الهی دارای لطایفی است که نباید از آن‌ها غافل شد.

سخنران حرم حضرت معصومه (س) یادآور شد: شیعیان در سایه صبر و اسقامت اهل‌بیت(ع) در مسیر الهی، استقامت دارند به همین خاطر بدون عنایت حضرات معصومین امکان کسب این مقام وجود ندارد.

وی اظهار کرد: اگر جاذبه‌های دنیوی، تهدیدات و تطمیع‌ها انسان را از مسسیر سیدالشهدا جدا نکند قطعا از سوی خداوند اجری عظیم را در پی دارد.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: وقتی حضرت نوح در دل کویر مشغول ساختن کشتی بود مردم بی دین، حضرت را مسخره می‌کردند اما زمانیکه روز موعود و وعده خداوند فرا رسید تمام زمین را آب فرا گرفت و منکرین نبوت حضرت غرق شدند.

وی گفت: فاسقان و منافقانی که پیوند خود را با حضرات‌معصومین قطع کنند و رشته‌های نبوت، غدیر و ولایت را منکر شوند هلاک خواهند شد و از شفاعت بی‌بهره می‌شوند.

عضو مجلس خبرگان‌رهبری تاکید کرد: خداوند، پیمانه صابران را به غیرحساب پر می‌کند و گنج‌هایی از سوی خداوند به آن ها عطا می‌شود که غیرقابل وصف است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حرم حضرت معصومه س امام حسين ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، عابدین شیرمحمدی ظهر یکشنبه در نشست هم‌اندیشی عفاف و حجاب شرکت آب منطقه‌ای کردستان، به جایگاه متعالی و برجسته زنان در قرآن کریم اشاره و اظهار کرد: آیات متعددی در قرآن کریم از جمله آیه ۶۱ سوره آل عمران، ۳۵ سوره احزاب و ۹۷ سوره نحل به عدم تفاوت‌ها و برابری‌ها بین زنان و مردان اشاره شده است.

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، افزود: امروز دشمن سعی در ایجاد دودستگی در جامعه مابین یک دسته کم‌حجاب و یک دسته افراد باحجاب را دارد تا بین این دو دسته اختلاف و آشوب ایجاد کند و به لطف تدابیر هوشمندانه نظام؛ تحلیل و برنامه‌ریزی آنان از بین رفت و ما باید در عین دفاع از عفاف و حجاب مانع از دودستگی شویم و این جریان را مدیریت کنیم.

شیرمحمدی خاطرنشان کرد: حجاب و عفاف یک ارزش است؛ باید سعی نمائیم آن را به هنجار و رفتار عینی، عملی و ملموس تبدیل نمائیم.

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان، به بخشنامه‌های ابلاغی در خصوص عفاف و حجاب نیز اشاره و اظهار کرد: اجرا و پایبندی کامل به بخشنامه‌ها از زمره تعهدات مهم کلیه کارکنان این شرکت است و تفاوت‌های شغلی و کاری بین زن و مرد نباید منجر به اجرای ضعیف قوانین مربوطه گردد، چرا که صیانت از طرح نور و تبلیغ آن وظیفه همگانی برابر با وسع و شرایط هر فرد است.

کد خبر 6090999

دیگر خبرها

  • حرکت کاروان میقات
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • تلاوت آیات سوره بقره از سوی گروه تواشیح بین المللی تسنیم
  • عرضه ۳ اثر از سوره مهر یزد در نمایشگاه کتاب
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود