Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابایی با اشاره به اهمیت تعاون به عنوان پیشران بخش نوآوری گفت: علیرغم تمام تاکیدات مقام معظم رهبری از بخش تعاون غفلت کرده‌ایم در صورتی که می‌تواند گره‌گشای اقتصاد کشور باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ بابایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بعد از ظهر امروز در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خلیل آباد که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ما به عنوان دبیرخانه کارگروه اشتغال وظیفه داریم که مشکلات دستگاه های مختلف در شهرستان ها را رصد، پیگیری و حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر نگاه ویژه به بخش تعاون، خاطرنشان کرد: بخش تعاون مغفول مانده و به آن توجه نشده چون تعداد کمی از تعاونی ها کار خود را به خوبی انجام نداده اند و نباید این صورت گیرد زیرا در اصل 44 قانون اساسی اقتصاد کشور باید به صورت دولتی و خصوصی اداره شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه بر اساس قانون در جایی که دولت و تعاونی نتوانست کار انجام دهد باید بخش خصوصی کار را اداره کند، تصریح کرد: مدل اقتصادی بخش تعاون بر محوریت اجتماعی اداره می شود و در این مدل، تولید درآمد وجود دارد ولی تولید ثروت انجام نمی گیرد.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری درباره بخش تعاون تاکیدات زیادی دارند، اذعان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی بر اصول درون زا، دانش بنیان، مردمی و عدالت اجتماعی محور بودن باید پیش برویم و علیرغم تمام تاکیدات مقام معظم رهبری از بخش تعاون غفلت کرده ایم در صورتی که می تواند گره گشای اقتصاد کشور باشد.

بابایی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم نگاه بر همگرایی برای پیشبرد امور است و بخش تعاون باید در این حوزه میدان داری و علمداری کند، عنوان کرد: بخش از تعاونی های ما دچار مشکل هستند ولی بر اساس نظر کارشناسان 70 درصد کسب و کارها به دلیل نداشتن تجربه و مشاور خوب در سال اول از بین می روند.

وی با بیان اینکه باید نگاه متفاوتی به حوزه تعاون داشته باشیم و اگر این نگاه متفاوت باشد مطمئناً می توان کار را انجام داد، تشریح کرد: شهرستان خلیل آباد در تشکیل شرکت های تعاونی توسعه و عمران پیشرو است و قانون گذار این را تصویب کرده که بعد از تشکیل این شرکت، پروژه های عمرانی شهرستان را باید در دست بگیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اگر شرکت تعاونی توسعه و عمران به درستی کار کند می تواند اکثر جمعیت شهرستان را عضو خود داشته باشد، بیان کرد: جمع کردن منابع مالی خرد مردم و استفاده از ظرفیت خود مردم برای توسعه از کارکردهای شرکت تعاونی توسعه و عمران است.

وی همچنین در ادامه تاکید کرد: باید بخش تعاون را باور داشته باشیم و به آن اعتماد کنیم چون این بخش می تواند پیشران بخش نوآوری باشد اگر این اتفاق رخ دهد مطمئناً شهرستان دیگر هیچ نیاز مالی به منابع کشور نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تعاونی توسعه و عمران اقتصاد کشور خراسان رضوی بخش تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که دو هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با جمهوری خودمختار نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 748507

دیگر خبرها

  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تمهیدات ویژه برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در خلیل آباد
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خلیل آباد
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند