Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار یزد با تأکید بر ضرورت حفاظت از بافت تاریخی این شهر بر شناسایی زودهنگام خانه‌های آسیب دیده از سیل اخیر تأکید کرد و گفت: به دلیل شرایط گردشگری و بافت‌ ارزشمند فرهنگی – تاریخی شهر یزد، بازسازی و بهسازی بموقع ساختمان‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در این شهر ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش ایران آنلاین، ابوالقاسم محی‌الدینی افزود: قرار است، چند تیم کارشناسی از دفتر فنی و نظام مهندسی تشکیل شود تا ساختمان‌ها را در مناطق مختلف بررسی و میزان خسارات آنها را راستی‌آزمایی کنند که پس از گزارش این تیم‌ها عملیات تخریب با تایید شهرداری و فرمانداری و حکم دادستانی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، درباره احتمال تخریب مساجد یا حسینیه‌های ناایمن نیز یادآور شد: هر نوع ساختمانی که از سیل آسیب دیده باشند، بویژه در بافت تاریخی و فرسوده که عموماً در مناطق یک و ۲ و 5 شهرداری یزد هستند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و در صورت ناایمن بودن، بهسازی یا تخریب خواهند شد.
این مسئول در ادامه با تأکید بر اینکه ساختمان سازی در سطح شهر تاریخی یزد باید طبق ضوابط شهرسازی و مطابق با استانداردهای فنی – عمرانی باشد، گفت: برای پیشگیری از خسارات ناشی از بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله باید نظارت شهرداری بر روند ساخت و سازهای مستحکم و ایمن بیش از بیش افزایش یابد. گفتنی است، بارش شدید باران و جاری شدن سیل بامداد روز جمعه (هفتم مردادماه) در استان یزد موجب آبگرفتگی شدید معابر شهری، مسدود شدن برخی راه‌های مواصلاتی، تخلیه بافت تاریخی شهر یزد و بروز خسارت به تأسیسات زیربنایی این استان و حتی تخلیه برخی روستاها، شد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • رئیس بایرن: قرار نیست از رئالی‌ها الگو بگیریم
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد