Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@23:18:13 GMT

شرایط سخت شناگران برای مدال آوری در کشورهای اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۹۷۳۰

شرایط سخت شناگران برای مدال آوری در کشورهای اسلامی

سرمربی تیم ملی پاراشنا گفت: هر چند شناگران اعزامی به بازی‌های کشورهای اسلامی شرایط بسیار خوبی برای کسب مدال در اولین حضور خود در این دوره از بازی‌ها دارند، اما ادغام کلاس‌ها تا حدودی وضعیت را برای ورزشکاران سخت کرده است.

علیرضا ایزدی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص زمان اعزام ۵ شناگر معلول به بازی‌های کشورهای اسلامی اظهار کرد: آخرین جلسه تمرینی شناگران برای شرکت در بازی‌های کشورهای اسلامی سه‌شنبه در استخر آزادی به پایان رسید و امروز ورزشکاران عازم قونیه ترکیه می‌شوند، رقابت شناگران روز یکشنبه ۱۶ مرداد ساعت ۱۰ صبح آغاز می‌شود که در مرحله مقدماتی ابوالفضل ظریف، شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی‌نژاد به مصاف حریفان خود خواهند رفت و عصر همان روز ساعت ۱۸ فینال برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارزیابی از وضعیت شناگران اعزامی گفت: هر ۵ شناگر از شرایط آمادگی بالایی برخوردارند و رکوردهای خوبی را در تمرینات به ثبت رسانده‌اند که اگر مشکلی پیش نیاید، شانس بالایی برای مدال آوری در قونیه ترکیه دارند.

سرمربی تیم ملی پاراشنا یکی از مشکلات شناگران اعزامی را ادغام کلاس‌ها عنوان کرد و افزود: پیش از این بحثی در خصوص ادغام کلاس‌ها وجود نداشت، اما ۲ روز پیش ایمیلی دریافت کردیم مبنی بر این که قرار است کلاس شناگران در بازیهای کشورهای اسلامی ادغام شود که این مساله شرایط را سخت تر می‌کند و تا حدودی شانس مدال آوری شناگران ما را کاهش خواهد داد.

وی از شاهین ایزدیار، سینا ضیغمی نژاد، ابوالفضل ظریف، علی امینی و محمد کریم زاده به عنوان ۵ ورزشکار اعزامی به بازیهای کشورهای اسلامی نام برد.

ایزدی همچنین درباره کلاس بندی شناگران در ترکیه نیز گفت: در این دوره از بازی‌های کشورهای اسلامی شناگران کلاس بندی ندارند و تنها کسانی امکان اعزام به این بازیها را داشتند که قبلا کلاس بندی بین المللی انجام داده باشند، به هر صورت به جز محدودیت میزبان برای اعزام شناگران معلول به این بازی‌ها، بحث ادغام کلاس‌ها نیز شرایطی ایجاد کرده که پیش بینی مدال به راحتی امکان‌پذیر نیست و واقعا نمی‌دانیم در چه کلاسی امکان کسب مدال داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی پاراشنا در پایان از ترکیه و قزاقستان به عنوان اصلی‌ترین حریفان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی نام برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علیرضا ایزدی بازی های کشورهای اسلامی ادغام کلاس ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان

نشیب نامین، رییس اجرایی مرکز مسلمانان رواندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه اسرائیل در ماههای اخیر مهم ترین بازیگر بحران ساز منطقه خاورمیانه بوده است، اظهار داشت: در طول تاریخ چندین دهه ای مناقشه میان اسرائیل و مردم فلسطین هیچ گاه شرایط مانند وضعیت کنونی، خطیر و هزینه ساز نبوده است. مردم مسلمان فلسطین بیش از هر وقت دیگری نیازمند سیاست و دوراندیشی کشورهای مسلمان هستند. کشورهایی که برای تحقق اهداف همگرایانه خود سازمان ها و نهادهای منطقه ای میان خود به وجود آورده اند.
نشیب نامین ادامه داد: اما سازوکارهایی که دولتهای اسلامی از طریق نهادهای همکاری ایجاد کرده اند، تاکنون اقدام عاجلی برای جلوگیری از اقدامات نظامی اسرائیل به عمل نیاورده است. این در حالی است که در سیاست خارجی کشورهای اسلامی باید ارزشهای دین اسلام معیار باشد نه گرایش ها. امروزه با توجه به توانمندی امت اسلامی و فقدان وحدت در جهت گیری سیاسی دولت های اسلامی، امت اسلامی بر سر دوراهی قرار گرفته است، به طوری که یا وحدت و همبستگی اسلامی را ایجاد و بر استمرار و عملیاتی شدن آن متمرکز شوند یا منافع ملی و سرزمینی خود را ترجیح دهند.
او با بیان اینکه ترجیح منافع سیاسی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت، افزود: برای عملیاتی شدن وحدت امت اسلامی و وحدت در سیاستگذاری دولت های اسلامی می توان انگیزه ها وزمینه های متعددی را مطرح کرد. اما در حال حاضر هیچ انگیزه ای بالاتر از موضوع فلسطین مطرح نیست. زیرا شکست مردم فلسطین و پیروزی اسرائیل در بیرون راندن مردم مسلمان از سرزمین شان معنایی جز شکست همه کشورهای جهان اسلام ندارد.
نشیب نامین ادامه داد: هر یک از کشورهای مسلمان منافع خود را در افزایش توان سیاسی و اقتصادی و در نتیجه نفوذ و دامنه قدرت خود می بینند اما این امر چگونه می تواند اتفاق بیفتد در حالی که در منطقه و جغرافیای منحصر به خودشان، اسرائیل می تواند تا این اندازه نفوذ کند و به اهداف اشغالگرانه اش بپردازد. بنابراین کشورهای مسلمان راهی ندارند جز اینکه زیر پرچم توحید اسلامی جمع شوند و از قرآن و عترت تاسی کنند. این وجهی از وجوه اندیشه اسلامی است؛ که نه به دلیل فشارهای پیرامونی همچون منافع سرزمینی و اقتصادی بلکه به دلیل پایه های ایدئولوژیکی آن تحقق پذیر است.
 

دیگر خبرها

  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر
  • شناگران خراسان رضوی قهرمان مسابقات قهرمانی شنای جانبازان کشور شدند 
  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • حماسه وعده صادق بیش از عملیات‌های دیگر نیازمند روایت فتح است
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • تیم ملی گلبال به فینال پارالمپیک فکر می‌کند