Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعباس جوهری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در منطقه سیل‌زده مزداران فیروزکوه اظهار کرد: سیل چند نقطه از استان تهران را در برگرفت و تعدادی از شهرستان‌ها را درگیر کرد که بیشترین آسیب‌ها به امامزاده داوود(ع)، شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند وارد شد.‌

وی گفت: روستای مزداران شهرستان فیروزکوه و روستاهای اطراف و دهستان حبله‌رود بر اثر سیل حادثه دیدند و مسیر از ساعات اولیه بسته شد و نیروهای امدادی به‌صورت پیاده در روستاها مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی استانداری تهران ادامه داد: باتوجه به اینکه بخشی از مسیر راه‌آهن نیز بسته شده بود با هماهنگی‌های به عمل آمده مسیر بازگشایی و قطارهایی جهت خروج مردم از منطقه تدارک دیده شد و با بازگشایی جاده به روستاها جهت کمک‌رسانی وارد شدیم.

وی افزود: به دستور استاندار تهران، فرمانداران و معاونین، شهرداران، بخشداران و دهیاران شهرستان‌هایی که با سیل درگیر نشده بودند، با امکانات و تجهیزاتی که در اختیار داشتند به منطقه آمده و طبق زمان‌بندی، برنامه‌ریزی و منطقه بندی جهت کمک کردن صورت گرفت و از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدماتی مانند جهادکشاورزی، راه‌و شهرسازی، هلال‌احمر، نیروی انتظامی و سایر دستگا‌ه‌ها استفاده شد.

جوهری به پیشرفت خوب انجام شده توسط نیروهای کمک‌رسان اشاره کرد و گفت: در این مدت سیل ۳ بار تکرار شد و برخی از مناطق پاکسازی شده مجدد سیلاب وارد شد اما نیروها قصد دارند تا پایان کار ایستاده و آن را به سرانجام برسانند تا پاکسازی به اتمام برسد.

 

وی به همکاری مردم در کنار خدمات مسوولین اشاره کرد و افزود: این تلاش‌ها جهت کاهش آلام سیل‌زدگان بوده و در این روستا ۱۵ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که به خانواده‌های آنها تسلیت عرض می‌کنیم.

معاون سیاسی استانداری تهران ادامه داد: تا امروز یک نفر مفقودی اعلام شده و تمام اکیپ‌های خدماتی مستقر، جستجو را ادامه می‌دهند تا خدمات کامل به مردم ارائه شود و بخشی از دردهای مردم کاهش یابد.

جوهری در خصوص حجم بالای سیلاب و آسیب به درختان گفت: سیلاب کوهستانی مانند سیمان عمل کرده و سفت می‌شود و راه تنفسی درختان را مسدود می‌کند و این مسئله در دستور جهاد کشاورزی قرار گرفته تا با بسیج امکانات اطراف درختان را تخلیه کرده تا سرسبزی منطقه بتواند حفظ شود.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم خسارت‌ها را به حداقل رسانده و به سرعت برطرف کنیم تا بتوانیم کار را پیش ببریم.

معاون سیاسی استانداری تهران در ارتباط با تخریب‌های ناشی از سیل افزود: منازلی که در مسیر سیل ساخته شده بود و مسیرهایی که سیلاب منحرف شده و به روستا وارد شده بود تخریب کامل شد و برخی تخریب جزئی داشتند که اصلاح آن انجام گرفت.

وی به اهمیت پاکسازی منازل از سیلاب اشاره کرد و گفت: پس از آزادسازی راه‌های روستایی تخلیه سیلاب از منازل حائز اهمیت بوده که توسط نیروهای خدماتی در حال انجام است و سپس باغات و سایر فضاها پاکسازی خواهد شد.

معاون سیاسی استانداری تهران تصریح کرد: نکته مهم حضور استاندار تهران از ساعات اولیه در مناطق سیل زده بود که با همکاری فرمانداران، بخشداران و شهرداران یک همدلی ایجاد شد تا باری از دوش مردم برداشته شود.

انتهای پیام/ ۶۷۰۷۵

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل فیروزکوه معاون سیاسی استانداری تهران روستای مزداران سیل در فیروزکوه معاون سیاسی استانداری تهران وارد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت به همراه جواد خدائی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مسوولان از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» بازدید به عمل آورد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: در برنامه امروز استاندار خراسان رضوی، تقاطع به تقاطع و نقاط حساس مسیر قطار «مشهد-گلبهار-چناران» بازدید شد.
 
داعی افزود: با برنامه‌ریزی مدون و تامین اعتبار باید تلاش کنیم مسیر تونل را هم موازی با خط یک به جلو ببریم و مترو را تحویل بهره‌برداران اصلی یعنی مردم بدهیم.

گفتنی است؛ پروژه قطار حومه‌ای «مشهد-گلبهار-چناران» در سال ۸۴ به تصویب شورای هماهنگی ترافیک کشور رسید و در سال ۹۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده است. بر این اساس حد فاصل ۴۰ کیلومتری مشهد تا گلبهار از این طریق سهل‌الوصول‌تر شده و در ادامه چناران نیز به این پروژه افزوده شده تا شبکه ریلی مشهد و استان به‌ نحوی به خط‌آهن مشهد - گرگان متصل شود.

دیگر خبرها

  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • انتصابات جدید در گیلان
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • تصاویر | سیلاب در منطقه دشتیاری
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • سارق ۲۰ میلیاردی منازل در اصفهان دستگیر شد