Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: تعامل منطقه ویژه اقتصادی بندری امام خمینی (ره) و صنایع پتروشیمی زمینه‌ساز فرصت‌های اقتصادی است.

به گزارش تین نیوز، بهروز آقایی با اشاره به خروجی جلسه هم‌اندیشی مدیران صنایع پتروشیمی با فعالان بندری و اقتصادی با رویکرد کاهش هزینه‌ها و ایجاد رقابت‌پذیری در صادرات و واردات، اظهار کرد: بندر امام خمینی (ره) به عنوان یک بندر بزرگ تجاری پیشگام در حوزه جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی طی دو دهه گذشته ضمن فراهم کردن محیط کسب و کار پویا و کارا، با حضور سرمایه‌گذاران متعدد و حجم سرمایه‌گذاری قابل توجه به یک بندر نسل سوم و در جهت ورود به بنادر نسل بالاتر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دسترسی این بندر به پسکرانه صنعتی و ذخایر کانی و معدنی در درون کشور از مرکز تا غرب و همچنین قرار گرفتن در مسیر کریدورهای بین‌المللی می‌تواند بستری برای حضور صنایع مادر و بزرگ استان خوزستان در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی را فراهم کند.

وی گفت: با حضور شرکت‌های بزرگ در حوزه صادرات و ترانزیت فرآورده‌های نفتی سرمایه‌گذاری صاحبان صنایع در این حوزه نیز گسترش یافته و در حال حاضر زمینه مناسب جهت توسعه فعالیت ارزش افزوده مهیاست.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان یکی از مزیت‌های بهره‌گیری از بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی بندری را توسعه صادرات، کاهش هزینه تولید و حمل کالا به جهت امکان رقابت با سایر ذی‌نفعان و فعالان در بازار هدف عنوان کرد.

آقایی  یادآور شد: دسترسی به حمل و نقل دریایی به عنوان ارزان‌ترین و به صرفه‌ترین شیوه حمل می‌تواند به مثابه مزیت ارزش‌آفرین برای صادرکنندگان کشور ما در بازارهای جهانی باشد.

وی تصریح کرد: استفاده از اراضی قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) که دارای ویژگی‌های منحصر به فرد در ایجاد اسکله‌هایی با آبخور بسیار بالا جهت پهلوگیری کشتی‌های بزرگ نگهداری کالا باشد، اقتصادی‌ترین فرصت برای توسعه صنایع پتروشیمی در این اراضی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: امام خمینی تین بندر بزرگ تجاری بخش خصوصی کسب و کار بندر نسل سوم گاز کاهش هزینه رقابت حمل و نقل صنایع پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی ره بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان صنایع پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای

صبح امروز اعضاء هیئت اقتصادی استان هرمزگان از بزرگترین بندر کانتینربری جهان بازدید کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در حاشیه نشست با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان اعلام کرد: آشنایی بیشتر با فرایندهای تخلیه و بارگیری و نگهداری از کالا در پرترددترین بندر کانتینربری جهان از دلایل مهم این بازدید بود.

عادل شهرزاد با اشاره به ابلاغ راهبردهای اقتصاد دریامحور توسط مقام معظم رهبری و تاکیداتی که ریاست محترم جمهور در خصوص اقتصاد دریا محور داشتند، افزود: با وجود زیرساختهایی که در استان هرمزگان در حوزه بندری ایجاد شده و ارتقاء ظرفیت کانتینربری از 6.1 میلیون TU به 7.1 میلیون TU و افزایش جابجایی کالای فله ای از حدود 150 میلیون تن به 180 میلیون تن و وجود زیرساخت‌های دیگری از جمله بهره برداری از فاز سوم بندر شهید رجایی و توسعه ای که در حوزه بندری داشتیم ما رو برآن داشت که از بندر شانگهای بازدید کنیم.

وی افزود: هم زیرساختهای خوبی در استان هرمزگان است و هم رویکرد صادرات محوری که بعنوان دستورکار در حوزه اقتصادی مورد توجه است، به نظر می رسد این بازدیدها می تواند ظرفیت استان را برای استفاده از زیرساختهای بندری دوچندان کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان ضمن اشاره به حوزه مدیریت فرآیندی، حقوق کشتیرانی و صنعت بیمه دریایی، بیان داشت: با توجه به زیرساختهای مهم در استان هرمزگان بعنوان یک استان مرزی، نیاز است دستورکار فعالتری هم در بحث مدیریت فرآیندی و اصلاح فرآیندها از زمان ورود کالا تا زمان ترخیص کالا از یک طرف و از طرف دیگر حقوق دریایی و حقوق کشتیرانی و صنعت بیمه دریایی داشته باشیم.

شهرزاد افزود: وجود زیرساختهای مهم بندری در استان هرمزگان، بعنوان یک الگوی مناسب از بنادر فعالی که در سایر جهان است استفاده و بهره خوبی برد که بندر شانگهای می تواند بعنوان یک الگو مورد استفاده قرار بگیرد.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شانگهای چین نیز اظهار داشت: دو نمایشگاه مهم در شهر شانگهای برگزار شد که هیات تجاری-اقتصادی استان هرمزگان از این نمایشگاهها بازدید کردند و در کنار آن از یکسری از توانمندیهای شهر توسط این هیات بازدید شد و تبادل نظر خوبی در بخش اقتصادی انجام شد.

علی محمدی افزود: راهکارهای توسعه با شرق چین، بین هیات اعزامی استان هرمزگان و دوستان ما تبادل شد که امیدواریم در آینده نزدیک این تبادل نظرها بصورت رسمی بین دو طرف ادامه پیدا کند و از ظرفیتهای اقتصادی شانگهای و استانهای شرق چین و استان هرمزگان بیش از گذشته مورد بهره برداری قرار بگیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • نامه محرمانه ساواک درباره عروس بزرگ امام(ره)
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش