Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:41:51 GMT

سامانه ۱۳۵ تعزیرات بازطراحی شده است

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۲۳۹۷

سامانه ۱۳۵ تعزیرات بازطراحی شده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد اصانلو روز چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی افزود: امکان رهگیری گزارشات مردمی در گذشته پس از تماس با سامانه ۱۳۵ نبود و تماس ها فقط به بازرسی سازمان صنعت ارجاع می شد.

این مسوول با بیان اینکه مانند گذشته دیگر نیازی به حضور فیزیکی افراد برای ثبت شکایت به تعزیرات نیست، گفت: در حال حاضر سامانه ۱۳۵ به مرجع ثبت شکایت الکترونیکی تبدیل شده است و بعد از ثبت شکایات و بارگذاری مستندات، موارد به شعبات رسیدگی ارجاع و پس از صدور رای به شاکی ابلاغ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصانلو با بیان اینکه تعزیرات حامی تولیدکنندگان و اصناف منصف است،افزود: حمایت از تولید از رویکردهای مهم ما است و در راستای حمایت از تولیدکنندگان واقعی و مردم با متخلفان برخورد می کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: یکی از چالش های مهم ما در حوزه تنظیم بازار این بوده که تاکنون اقدام اساسی و بنیادین در این حوزه نداشته ایم و زیرساخت مناسبی نیز از گذشته در این خصوص تهیه نشده و بین نقش دولت و بخش خصوصی در این حوزه تناقضاتی وجود داشته است.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: تاکنون مردم احساس و ادراکی از تنظیم بازار نداشته اند که این نگاه معلول این رویکرد بوده که بازار ذاتا باید خودش کنترل کننده خود باشد که البته نگاه معقولی است اما منطبق بر وضعیت فعلی اقتصادی و بازار نیست.

وی با اشاره به عزم دولت در زمینه مبارزه با فساد و رانت ، گفت: به دلیل عادت و برداشت غلط از قوانین، نهادها و دستگاه هایی که باید وظیفه نظارت بر بازار را داشته باشند آنچنان در این زمینه ورود نداشته اند و باید رویکرد خود را به ویژه با هدف پیشبرد اهداف دولت در حوزه تنظیم بازار تغییر دهند.

اصانلو با بیان اینکه همه کالاهای تولیدی مشمول نظارت هستند ، اظهار داشت: تمام کالاها و خدمات مشمول نظارت از حیث قیمت گذاری هستند که یا قیمت گذاری آنها دستوری بوده یا دستوری نیست که یک برداشت غلط در این خصوص وجود داشته که نظارت مختص کالاهای دارای نرخ رسمی یا دستوری است که این نگاه صحیح نیست. 

وی افزود: فرایند نظارت بر اجرای صحیح ضوابط قیمت گذاری در کشورمان نقص داشته که باعث شده برخی واحدهای تولیدی به بهانه های مختلف کالاها را هرجور که دوست دارند، قیمت گذاری کنند در حالی که باید تابع ضوابط قیمت گذاری باشند.

این مسوول ادامه داد: برای جلوگیری از تخلفات قیمت گذاری و افزایش نامتعارف نرخ کالا و خدمات از سوی واحدهای تولیدی، در ستاد تنظیم بازار مصوب شد که تولیدکنندگان قیمت گذاری را همچنان انجام دهند اما ضوابط تعیین شده را رعایت کنند، در غیر این صورت مرتکب تخلف شده اند و تعزیرات با آنها برخورد می کند.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: این مصوبه موجب شد تا اخیرا ثبات قیمتی را در خیلی از کالاها شاهد باشیم اما تداوم این وضعیت نیازمند یک کار ویژه در حوزه نظارت بر اجرای ضوابط قیمت گذاری با همکاری سازمان حمایت می باشد که البته در حوزه لبنیات آغاز شده تا هرکس هرطور که خواست روی کالای تولیدی خود قیمت گذاری نکند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی در ادوار قبلی منفعل بوده که نتیجه آن این شد که در ۲۱۰ شهر تشکیلات تعزیرات نداشته باشیم، افزود: منابع انسانی و تشکیلاتی این سازمان در فقر شدیدی قرار داشت و در این دولت تلاش ویژه داشته ایم تا این چالش ها را مرتفع کنیم.

اصانلو افزود: بازدارنده نبودن مجازات ها از دیگر چالش های تعزیرات در گذشته بود که با مصوبه سران قوا و حمایت ویژه رییس جمهور با افزایش اختیارات تعزیرات این چالش رفع شد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: استان قزوین در حوزه تنظیم بازار کالاهای اساسی از وضعیت و عملکرد قابل قبولی برخوردار است که جای قدردانی دارد.

برچسب‌ها ریاست سازمان تعزیرات حکومتی کالای اساسی استان قزوین ستاد تنظیم بازار گرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان تعزیرات حکومتی کالای اساسی استان قزوین ریاست سازمان تعزیرات حکومتی کالای اساسی استان قزوین ستاد تنظیم بازار گرانی سازمان تعزیرات حکومتی تنظیم بازار قیمت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • خبر خوب برای خریداران مسکن / آغاز عقد قراردادهای رایگان در «خودنویس»
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود