Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوپک پلاس، پیش بینی خود از مازاد بازار نفت در سال جاری میلادی را کاهش داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، کمیته مشترک نظارتی وزرا اوپک پلاس(JTC) در نشست رو گذشته پیش بینی خود از مازاد در بازار نفت در سال جاری را 200 هزار بشکه در روز کاهش داد و به 800 هزار بشکه رساند.

نشست JTC پیش از نشست وزارتی سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از منابع آگاه گفت، کمیته مشترک نظارتی وزرا که به گروه اوپک پلاس در مورد عوامل بنیادین بازار توصیه و سفارش می کند، هیچ گونه بحث و گفت و گویی در مورد میزان تولید در نشست خود نداشتند.

منابع اوپک پلاس هفته گذشته به رویترز گفته بودند، این گروه احتمالا میزان تولید خود در ماه سپتامبر را تغییر نخواهد داد، یا یک افزایش اندکی خواهد داشت.

کشورهای صادرکننده نفت خام و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس، با شروع همه گیری کرونا به علت کاهش تقاضا، میزان تولید خود را حدود 10 میلیون بشکه در روز کاهش دادند، این گروه با بهبود تقاضا به تدریج این کاهش تولید را کم کردند.

با درگیری نظامی روسیه و اوکراین و تحریم های غرب علیه مسکو، آمریکا با هدف کاهش قیمت نفت تلاش کرد تا عربستان و امارات را متقاعد کند تولید خود افزایش دهند اما این دو کشور تمایلی برای انجام این کار ندارند.

افزایش قیمت نفت باعث افزایش قیمت بنزین در آمریکا شده و دولت بایدن تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان روسیه قیمت نفت نفت اوپک پلاس اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو