Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی به دلیل شاکله و ساختاری که دارد، نگاه اقتصادی و بنگاهی به حوزه پژوهش ندارد.

محمد زیدوند در حاشیه بازدید از جهاد دانشگاهی استان مرکزی که در آستانه فرا رسیدن ۱۶ آذرماه، سالروز تاسیس این نهاد صورت گرفت، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خدمات گسترده و ارزنده ای در سطح استان مرکزی انجام می دهد که این بازدید با هدف آشنایی با ظرفیت ها و توانمندی های این نهاد و تعامل دو طرفه برای بهره گیری هرچه بیشتر از این ظرفیت ها صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد دانشگاهی به لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات و زیرساخت ها پیشرفت خوبی داشته است و جزو برندهای روز و نادر دنیا به شمار می رود.

وی به تفاهم نامه مشترک همکاری  بهزیستی استان مرکزی با جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: ظرفیت های جدیدی که این نهاد در حوزه های گوناگون بویژه مشاغل خانگی ایجاد کرده است برای مجموعه بهزیستی منشاء اثرات خوبی است و می تواند تفاهم نامه جدیدی را با حجم بالایی از تعامل دو طرفه کلید بزند.

زیدوند در ادامه به ظرفیت جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش اشاره کرد و افزود: ظرفیت بالای این نهاد در حوزه پژوهش باید به خوبی معرفی و شناسانده شود. هیات علمی جهاد دانشگاهی تنها هیات علمی است که پژوهش محور هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

وی به دغدغه مندی جهاد دانشگاهی در حوزه اجتماعی، علمی، اشتغال و کارآفرینی، اقتصادی، درمانی و ... اشاره کرد و گفت: ارتباط این نهاد با دولت و خصوصی نبودن صرف آن، نگاه اقتصادی و بنگاهی به حوزه پژوهش را کنار می زند.

زیدوند با اشاره به اینکه براساس قانون، هر دستگاه اجرایی ملزم به صرف یک درصد از اعتبارات برای انجام کارهای پژوهشی هستند، گفت: خوشبختانه سهم پژوهش از اعتبارات بطور متمرکز توسط سازمان مدیریت و  برنامه ریزی استان از سرجمع اعتبارات جداسازی و با تهیه طرح های پژوهشی و انتخاب مشاوره هزینه می شود.

وی با تاکید بر اینکه فرآیند این روند در استان یک فرآیند جامع و کاملی نیست، تصریح کرد: اعتبارات به نوعی در حوزه پژوهش هزینه می شود که هدررفت زیادی دارد. معضلاتی که در حوزه اجتماعی، درمان، اشتغال، سلامت، آلایندگی و ... در استان وجود دارد موضوعاتی است که باید در طرح های پژوهشی قرار گیرد و از این اعتبارات می توان برای برطرف کردن معضلات موجود استان هزینه کرد که لازمه آن مدیریت صحیح اعتبارات است.

زیدوند با تاکید بر اولویت بندی مشکلات و معضلات موجود استان و ارائه راهکار برای برون رفت در سایه انجام اقدام پژوهشی اظهار کرد: با اولویت بندی و شناسایی مشکلاتی که استان با آن مواجه است و تدوین تقویم مدون و جامع در حوزه پژوهش می توان سالانه یک یا دو موضوع اولویت دار را با تخصیص کامل اعتبارات به سرانجام رساند. برای تحقق این مهم باید مطالعات پژوهشی کاربردی تهیه و خروجی آن در قالب یک سند و برنامه کاربردی در اختیار مجموعه مدیریت استان قرار گرفته و برای اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شود.

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با تاکید بر اجتناب از پراکنده کردن اعتبارات گفت: نباید در تخصیص اعتبارات پژوهشی به صورت پراکنده عمل کرد که نتیجه آن انجام پژوهش های خرد و بعضا بدون نتیجه خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در پژوهش های خرد، خروجی کاربردی صورت نخواهد گرفت، افزود: در بررسی برخی پژوهش هایی که به اساتید دانشگاه محول می شود متوجه می شویم که بعضا اساتید دانشگاه طرح ارائه شده را مطالعه نکرده اند و انجام پژوهش را به دانشجویان تسری می کنند و طرح پژوهشی به یک طرح آموزشی و عاملی برای کسب تجربه توسط دانشجویان تبدیل می شود.

وی گفت: در جهاد دانشگاهی اساتید دانشگاهی که تجربه بالایی در حوزه پژوهش دارند و توانسته اند اعتماد پژوهشگران و جامعه علمی کشور را به خود جلب کنند، ظرفیت بالایی در واگذاری ماموریت های حوزه پژوهش کشور دارند.

وی بیان کرد: بهزیستی استان مرکزی آماده همکاری و بهره گیری از ظرفیت جهاد دانشگاهی بویژه در حوزه اجتماعی و اشتغال و نیز پیشگیری از معلولیت ها و مراکز مشاوره است و امیدواریم با انعقاد چند تفاهم نامه جدید سطح تعامل را افزایش بدهیم تا علاوه بر اینکه مددجویان بهزیستی می توانند از این تعامل بین بخشی منفعت ببرند آحاد مختلف جامعه نیز از این ظرفیت منتفع شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان بهزیستی جهاد دانشگاهی 1401 بهزیستی استان مرکزی جهاد دانشگاهی حوزه پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است

ایسنا/البرز مدیرکل بهزیستی البرز در باره خبر تنبیه غیرمتعارف در مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست گفت: بهزیستی با هماهنگی دادستانی پیگیر است.

به‌تازگی خبرنگار ایسنا مطلع شد که در یکی از مراکز غیردولتی کرج این اتفاق رخ داده است و پس از پیگیری، مدیرکل بهزیستی البرز اعلام کرد که با هماهنگی دادستانی موضوع در دستور کار قرار گرفته است تا در صورت مشخص شدن تخلف، با متخلفان برخورد شود.

ضرب و شتم و تنبیه نامتعارف، یکی از موضوعات حساس و غیرقابل قبولی است که گاهاً در برخی مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و یا معلولین رخ می‌دهد.

وجیهه محمدی فلاح در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دریافت گزارشی مبنی بر تنبیه غیرمتعارف در یکی از مراکز غیر دولتی نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست شهرستان کرج طی هفته گذشته اظهار کرد: بلافاصله بعد از دریافت این گزارش، ضمن هماهنگی با دادستانی محترم، این موضوع حسب وظیفه ذاتی، در دستور کار بهزیستی استان قرار گرفت.

وی با اعلام این که موضوع از طریق مقامات و مراجع ذیصلاح در حال حاضر در دست بررسی است تاکید کرد: بی‌شک اگر به هر دلیل امنیت، آرامش و سلامت کودکان مقیم در مرکز در معرض تهدید و مخاطره باشد، قطع به یقین مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و با افراد خاطی بدون هیچگونه اغماضی برخورد خواهد شد.

 مدیرکل بهزیستی البرز با بیان اینکه این مراکز توسط بخش خصوصی و تحت نظارت بهزیستی اداره می شوند؛ افزود: ناظران و کارشناسان بهزیستی به طور مستمر مراکز نگهداری از کودکان را رصد می‌کنند، علاوه بر این در تمامی این مراکز دوربین مدار بسته وجود دارد و جزییات اتفاقاتی که در این مجموعه‌ها می‌افتد، قابل مشاهده و پیگیری است.

وی ادامه داد: خط قرمز ما جامعه تحت پوشش به ویژه کودکانی است که با دلایل مختلف مانند بی‌سرپرستی یا بدسرپرستی در محیط خارج از کانون خانواده و در مراکز خصوصی یا دولتی تحت پوشش بهزیستی نگهداری می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی البرز با تاکید بر اینکه سلامت و حفظ کرامت جامعه هدف همواره در صدر اولویت‌های سازمانیِ بهزیستی قرار داشته است اضافه کرد: این کودکان نزد ما امانت هستند. بنا به مقررات اداری و همچنین دستورالعمل‌های ابلاغی کمیسیون نظارت بر مراکز بهزیستی، اگر مراکز غیر دولتی چهارچوب دستورالعمل‌ها و ضوابط مشخص شده را رعایت نکند، اخطارهای لازم داده می‌شود  که پس از بررسی دقیق و در صورت مشاهده تخلف بدون هیچگونه مماشاتی با متخلفان برخورد خواهد شد و ضمن ابطال مجوز و پروانه فعالیت به سیستم قضایی معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری