Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور وزیر کشاورزی در جلسه این کمیسیون گفت: وزیر کشاورزی قول داد خرید تضمینی در حوزه محصولات دام و طیور صورت گیرد تا ضمن حمایت از تولید، مصرف کنندگان در ۶ ماهه دوم با کمبود کالا و رشد قیمت‌ها مواجه نشوند.

به گزارش ایران اکونومیست، علی خضریان در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی گفت: این جلسه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و معاونانش برای بررسی وضعیت تولید و توزیع محصولات کشاورزی و دامپروری در کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمرکز بر نهاده‌های دامی و خوراک دام برای مرغداران و دامداران و حمایت از تولید داخلی در موضوع آزادسازی نرخ نهاده‌های دامی بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی درباه وضعیت بازار و تولید، اظهار کرد: با توجه به تحولات جهانی در اسفندماه سال گذشته و همچنین تصمیماتی که نسبت به ارز ترجیحی در سطح کلان اقتصادی گرفته شده، زمینه رشد قیمت‌ها و نگرانی بخش خصوصی و همچنین مصرف‌کنندگان را به وجود آورده که باید با تدابیر ویژه مدیریت شود؛ در جلسه کمیسیون درباره نحوه مدیریت وزارتخانه برای کنترل نرخ محصولات جهاد کشاورزی توضیحاتی ارائه شد.

خضریان در ادامه با اشاره به ابرازنگرانی اعضای کمیسیون اصل نود درباره خسارت وارده به تولیدکنندگان دام و طیور کشور، بیان کرد: یکی از موارد مورد سوال، تعهدات وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۱ به خصوص تا ۲۱ اردیبهشت ماه بود که منجر به اصلاح قیمت‌ها برای نهاده‌های دامی و خوراک دام و طیور شد و بعد از آن تولید مرغداران و دامداران با نرخ آزاد انجام شد، آنها قریب به ۲ ماه ابتدای سال محصولات خود را با نرخ ارز ترجیحی به بازار عرضه کردند و تعهدات وزارتخانه نسبت به تولیدکنندگان پرداخت نشده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه درباره پاسخ وزیر در این خصوص گفت: طبق گفته وزیر، مطالبات دامداران و مرغداران برای تولید دام و طیور تا ۲۱ اردیبهشت ماه بر اساس فرمول حجم تولید و مصرف خوراک دام و طیور پرداخت می‌شود.  مقرر شد درباره جزئیات نحوه پرداخت تصمیم‌گیری شود که به صورت نقدی یا تعیین سهمیه در بازارگاه برای خرید نهاده دامی و خوراک طیور باشد و یا به صورت تهاتر با بدهی آنها نسبت به دولت صورت گیرد.

وی به دغدغه دیگر اعضای کمیسیون اصل نود درباره کاهش مصرف در ۶ ماهه نخست سال اشاره کرد و گفت: این موضوع می‌تواند به تولید آسیب بزند؛ در این خصوص وزیر قول داد با تأکید بر ضرورت عدم وارد آمدن ضرر و زیان به تولیدکنندگان، خرید تضمینی در حوزه محصولات دام و طیور صورت گیرد تا ضمن حمایت از تولید، مصرف کنندگان در ۶ ماهه دوم همزمان با افزایش مصرف، با کمبود کالا و رشد قیمت‌ها مواجه نشوند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به گزارش وزیر کشاورزی درباره اقدامات گذشته و آینده این وزارتخانه گفت: گزارشی درباره وضعیت تسهیلاتی ارائه شد که قرار بود درباره حمایت از تولید دام و طیور در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۰ هزار میلیارد تومان پرداخت شود، تاکنون ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات‌ پرداخت شده و روند آن طی ماه‌های آتی تا پایان سال ادامه پیدا می‌کند تا تولیدکنندگان دام و طیور با چالش‌های موجود در بازار و اتفاقات اقتصادی، دچار معضل در تولید نشوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی کمیسیون اصل نود حمایت از تولید وزیر کشاورزی جهاد کشاورزی دام و طیور قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان