Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور گیلان با تاکید بر وقوع حدود ۲۰ درصد از تصادفات درون شهری در نقاط حادثه خیز این شهر، گفت: بیشترین بار ترافیکی شهری استان در شهر رشت، به دلیل وجود بافت فرسوده و نیاز به تغییرات اساسی در بافت شهری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، سرهنگ امیر طالبی در گفتگو با خبرنگاران گفت: با گسترش شهر نشینی، ترافیک به یکی از بزرگترین مشکلات شهروندان شده و اجرای طرح‌های مختلف ترافیکی، تقاطع‌های غیرهم سطح و راه اندازی پارکینگ‌های عمومی بخش خصوصی هم تاکنون نتوانسته گره‌های ترافیکی به ویژه در بافت مرکزی و قدیمی شهر رشت برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وجود این مشکل مشابه در شهر‌های بندرانزلی و لاهیجان به عنوان شهر‌های تورستی گیلان، افزود: نداشتن کمربندی مناسب از لحاظ وسعت و ساخت وساز نامناسب شهری در رشت موجب شده تا خودرو‌ها از معابر شهری و بافت‌های قدیمی برای فرار از گره‌های ترافیکی استفاده کنند که این مشکل با ورود خودرو‌های سنگین به داخل شهر به ویژه در زمان‌های اوج ترافیک ، بر حجم ترافیک درون شهری به شدت اضافه می‌کند.

رئیس پلیس راهور گیلان با اشاره به بارش فراوان باران در شهر رشت و خراب شدن چراغ‌های راهنمایی سنتی، گفت: نصب چراغ‌های ترافیکی و خطوط عابر پیاده هوشمند در تقاطع و میادین در بهبود عملکرد و رفتار ترافیکی شهروندان بسیار موثر است.

سرهنگ طالبی با بیان اینکه بیشترین فوتی‌های امسال مربوط به عابران پیاده است، ساخت پل‌های مکانیزه عابر پیاده و تعمیر پل‌های موجود در کاهش تصادفات مرگبار درون شهری و بارترافیکی اثر قابل ملاحظه‌ای دارد.

وی با تاکید بر وقوع حدود ۲۰ درصد از تصادفات درون شهری در نقاط حادثه خیز این شهر، اضافه کرد: شناسایی، اصلاح و یا حذف نقاط تصادف خیز در شهر رشت تاثیر بسزایی در ارتقای ایمنی و کاهش حوادث و ترافیک این شهر دارد که باید از سوی طراحان بافت شهری مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس پلیس راهور گیلان با اشاره به لزوم فعال سازی دوربین‌های پلاک خوان و ثبت تخلفات به صورت مکانیزه در جاده تهران، بلوار شهدای گمنام و بلوار افتخاری، برای ارتقای رفتار ترافیکی، گفت: همچنین وجود مشکلات ترافیکی در جاده لاکان و جاده سنگر، به دلیل داشتن پیچ و قوس‌های فراوان، نداشتن گاردریل، خط کشی و روشنایی ، این مسیر‌ها را به نقاط حادثه خیر شهر رشت تبدیل کرده که باید هر چه زودتر برای رفع این مشکلات اقدام جدی انجام شود.

سرهنگ طالبی با اشاره به تراکم ساختمان پزشکان و ترافیک شدید خودرو‌ها در میدان انصاری، خیابان نواب و بلوار نماز رشت، افزود: ساخت پارکینگ‌های استاندارد طبقاتی  برای کاهش بارترافیکی در این مناطق بسیار ضروری است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نقاط حادثه درون شهری شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد

ایسنا/قم سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

سید حسن خلیلی‌نیا سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر اساس آمارهای ۳ساله از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، در اسفندماه سال ۱۴۰۱، ۱۷ نقطه حادثه خیز و پر تصادف قم را احصاء و به استان ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: پس از تعیین ۱۷ نقطه پر تصادف در استان با برنامه‌ریزی‌ها انجام شده میزان اعتبار مورد نیاز برای هر نقطه احصاء شد و شروع به فعالیت کردیم تا نواقص اولیه برخی از نقاط حادثه خیز را با توجه افزایش ترافیک سفرها در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ برطرف کنیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه از دو نقطه حادثه خیز باقی مانده یک از نقاط را در ابتدای سال ۱۴۰۳ رفع کردیم، افزود: یکی از این نقاط به تقاطع غیر همسطح نیاز داشت که تامین اعتبار آن انجام شده و در حال حاضر پیشرفت حدود ۸۰ درصدی دارد که امیدواریم بتوانیم در چندماه آینده به بهره برداری برسانیم.

سرپرست معاونت راهداری قم اضافه کرد: در محور قدیم کاشان دو نقطه پرحادثه نزدیک به هم احصاء شده بود که با انجام اقدامات اولیه از نقطه حادثه خیز خارج شد، اما باتوجه به اینکه در مسیر زیارت جمکران قرار دارد مجددا در دستور کار قرار گرفت لذا برای حدود ۴ کیلومتر از طول مسیری که از آزادراه کاشان به سمت قم هنوز دو طرفه است مجوز گرفتیم که چهارخطه جداسازی شده انجام دهیم؛ با برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

خلیلی‌نیا اظهار کرد: امیدواریم در سال جاری ۴ کیلومتر از محور آزادراه کاشان به سمت قم چهارخطه جداسازی کنیم به این معنا که مسیر رفت و برگشت را با هدف حذف تصادفات رخ به رخ جدا کنیم.

وی با بیان اینکه طبق آمار ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ تقریبا ۱۰ درصد افزایش تردد را داشتیم، یادآور شد: در سال گذشته آمار تصادفات با وجود اقدامات انجام شده برای رفع نقاط حادثه خیز و پر تصادف افزایشی بود که با بررسی کارشناسی‌ علت آن ارتقای کیفیت زیرسازی راه‌ها اعلام شد که منجر به افزایش سرعت رانندگان می‌شود.

سرپرست معاونت راهداری قم اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده برای تهیه و نصب چهار دوربین‌ کنترل سرعت مجوز گرفتیم و انتظار داریم با تأمین اعتبار و انعقاد قرارداد برای سال جاری این دوربین‌ها نصب شود تا مسئله کنترل و نظارت بر سرعت را افزایش به تبع تخلفات ناشی از افزایش سرعت و تصادفات ناشی از آن را کاهش دهیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: بر اساس مطالعات ترافیکی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد تصادفات به دلیل عامل انسانی است؛ لذا استفاده از تلفن همراه، عدم استراحت کافی و خواب آلودگی رانندگان، تعجیل، میل کردن غذا حین رانندگی از عوامل انسانی در بروز تصادفات است.

وی آموزش را بر کنترل عامل انسانی در تصادفات موثر دانست و گفت: همکاری با صداوسیما و پلیس راه برای تولید کلیپ‌های آموزشی و فرهنگ سازی ایمنی، اجرای طرح همیاران پلیس در مدارس به ویژه مدارس روستایی، برگزاری پویش همراهان سفر با هدف افزایش آگاهی سرنشینان برای رانندگی ایمن از اقدامات ما در راستای ترویج رعایت قوانین و ایمنی بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند