Web Analytics Made Easy - Statcounter

جودکی گفت: نوعاً تصمیمات اتخاذ شده در سفر رئیس‌جمهور به استان مرکزی در بخش صنعت و معدن غیرمالی و معطوف به تسهیل گری بود اما با توجه به اینکه برخی از این واحدها نیازمند استفاده از تسهیلات بودند بنا شد از محل رونق تولید و تبصره ۱۸ اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جودکی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ در رابطه با سفر هیئت دولت به استان مرکزی و تسهیلات ایجاد شده در این سفر اظهار داشت: بخش صنعت و معدن در حوزه پروژه‌های عمرانی نیست که بخواهد اعتبارات خاصی داشته باشد لذا مصوبات این بخش عمدتا غیرمالی و در راستای هماهنگی و رفع موانع بود مثل بحث انتقال سهام شرکت‌های بزرگ ما که باید در این زمینه یک کار اداری و حاکمیتی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جودکی تصریح کرد: در این سفر در حوزه رفع موانع تولید و تسهیل شرایط، تصمیماتی اتخاذ شد که واحدهای بزرگ چالشی نداشته باشند و بتوانند با ظرفیت و توان بیشتری فعالیت کنند.

وی در ادامه افزود: پیرامون واحدهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی که در استان هستند نیز مقرر شد با استفاده از تسهیلات بانکی کمک‌هایی صورت گیرد تا این واحدها سریع‌تر راه‌اندازی شوند.

مدیرکل صمت استان اظهار داشت: مشکلات واحدهای راکد که به دلایل مختلف سال‌هاست در رکود قرار دارند و به تولید نرسیده‌اند یا واحدهایی که با ظرفیت زیر ۵۰ درصد کار می‌کنند از بحث‌های مطرح‌شده در جریان سفر ریاست محترم جمهور بود و با توجه به اینکه برخی از این واحدها نیازمند استفاده از تسهیلات بودند بنا شد از محل رونق تولید و تبصره ۱۸ اقداماتی صورت گیرد.

جودکی خاطرنشان کرد: در حوزه معدن نیز بعضاً برخی بخشنامه‌ها دارای ایراداتی بود که باید اصلاح می‌شد که بنا شد تجمیع بخشنامه‌ها در حوزه معادن اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: پیرامون واردات ماشین‌آلات خطوط تولید هم با توجه به مصوبه‌ی مجلس در قانون بودجه امسال تولیدکنندگان نمی‌توانند معافیت داشته باشند لذا بنا شد با هماهنگی‌هایی که با مجلس در حال انجام است کاهش تعرفه گمرکی صورت پذیرد.

مدیرکل صمت استان مرکزی با بیان اینکه نوعاً مصوبات سفر رئیس‌جمهور در بخش صنعت و معدن غیرمالی و معطوف به تسهیل گری بود تأکید کرد: امیدواریم با دستورات رئیس‌جمهور و مصوبات دولت امسال شاهد رونق بیشتر واحدهای تولیدی باشیم و واحدهای راکد به چرخه تولید برگردند همچنین واحدهایی که بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند تا پایان سال یا حداکثر سه‌ماهه اول سال آینده به بهره‌برداری برسند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان مرکزی رئیس جمهور بنا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • حضور رئیس‌جمهور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر