Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی دولت پیشبرد امور لبنان ضمن استقبال از واردات سوخت از ایران گفت که این مساله پیامد و یا تحریم هایی به دنبال نخواهد داشت زیرا رایگان است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از المیادین، ولید فیاض، وزیر انرژی لبنان در پی اظهارات سید حسن نصرالله مبنی بر واردات سوخت از ایران از این امر استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت که با توجه به بحران برق که تمام مردم لبنان از آن رنج می برند، این سوخت به مثابه هدیه به دولت لبنان است.

فیاض در ادامه خاطرنشان کرد که هیچگونه پیامدها و یا تحریم هایی به خاطر این هدیه لبنان را تهدید نمی کند زیرا رایگان است.

وزیر انرژی لبنان درخصوص روند قبول واردات سوخت از ایران گفت که این امر منوط به تصمیم کابینه لبنان است.

فیاض بیش از این نیز  با آموس هوکشتاین، میانجیگر آمریکایی دیدار و گفت و گو کرد. وی در خصوص این دیدار گفت: من و هوکشتاین به مساله سوخت ایران پرداختیم و با صراحت به او گفتم که باید برای مردم لبنان برق ایجاد کنیم و اگر پیشنهاد ایران رسمی شود من نمی توانم هیچ گونه بخششی در این راستا را نپذیرم.

وی همچنین در اظهاراتی گفت: ما از هر کمک و بخششی که از طرف دولت های دوست بیاید استقبال می کنیم.

همچنین سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان شب گذشته در بخشی از اظهارات خود تاکید کرد که درصورت موافقت دولت لبنان سوخت ایران به بنادر لبنان خواهد رسید.

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد که روند انتقال این سوخت همانند مازوت از طریق بندر بانیاس سوریه نخواهد بود و همه این امور با تصمیم رسمی لبنان آغاز خواهد شد.

سید حسن نصرالله اخیرا نیز در گفت‌وگو با شبکه المیادین درخصوص بحران سوخت لبنان تاکید کرد: "من حاضرم از ایران سوخت وارد کنم اما مساله این است که دولت لبنان باید این امر را بپذیرد، هیچ کسی در لبنان جرات این کار را ندارد زیرا از تحریم های آمریکا می‌ترسند."

 از سوی دیگر محمد صادق فضلی، دستیار وزیر  امور خارجه اخیرا در صفحه توییتر خود در این زمینه نوشت: «جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید و صادرکنندگان انرژی در منطقه، برای کمک به مردم لبنان، در کنار آنها ایستاده است. تهران آمادگی دارد میزبان لبنانی‌ها برای گفتگو درخصوص تامین سوخت مورد نیاز مردم این کشور باشد.
ما هرگز دوستان خود را در روزهای سخت تنها نخواهیم گذاشت.»

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در نشست خبری اخیر خود در پاسخ به سوالی در ارتباط با ارسال سوخت از سوی ایران به لبنان و همچنین اظهارات اخیر وزیر انرژی این کشور مبنی بر این که ایران باید درخواست رسمی برای ارسال سوخت به لبنان ارائه دهد، اظهار کرد: ما در جریان شرایط سخت مردم عزیز لبنان در این ارتباط هستیم که این شرایط سخت ناشی از سیاست های غلطی است که برخی از دولت ها در ارتباط با این کشور در پیش گرفتند. بر اساس این سیاست های غلط شرایط اقتصادی لبنان به گونه ای رقم خورده که مردم این کشور در بند هستند. ما از این وضعیت متاثر و ناراحت هستیم. چنانچه درخواست رسمی از سوی دولت لبنان برای ارسال سوخت به این کشور به جمهوری اسلامی ایران ارائه شود ایران با دید مثبت در راستای کمک به مردم لبنان، این درخواست و موضوع را بررسی خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در همین راستا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که آیا ایران قرار است که سوخت را به صورت رایگان، به لبنان ارسال کند، گفت: آنچه که در این زمینه مطرح است یک موضوع بین دولتی است و در صورتی که ایران درخواست رسمی از سوی دولت لبنان در این زمینه دریافت کند در چارچوب رسمی این درخواست بین مقامات ذی‌ربط دو کشور بررسی خواهد شد. آن چه که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان گفتند که اگر دولت لبنان انگیزه و اراده ای در این زمینه داشته باشند می توانند این کار را انجام  دهند.ایران برای همکاری در حوزه انرژی و سوخت در کشورهای منطقه و دیگر کشورها از جمله کشورهای دوست مشکلی ندارد و در چارچوب فنی این موضوع را دنبال کند.

وی افزود: هنوز درخواستی از سوی دولت لبنان در این زمینه به ایران ارائه نشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ایران و لبنان ، سیدحسن نصرالله ، سوخت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران و لبنان سیدحسن نصرالله سوخت واردات سوخت از ایران سید حسن نصرالله مردم لبنان دولت لبنان وزیر انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می‌شود

دولت ارمنستان بر تصمیم خود مبنی بر افتتاح سرکنسولگری در تبریز تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دولت ارمنستان در جلسه روی پنجشنبه خود بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم».

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز ۲ طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین ۲ کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند که در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی ۲ کشور تسهیل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می شود
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می‌شود
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری